Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 17, 15:51)
man daugiau erdves virsuj noretusi ir, kadangi mergina pasvirus i kaire, tai noretusi , kad ir 'laisva' erdve keliautu is desines i kaire  4u.gif

Labs dienas  smile.gif

Sakai g.gif Kaip tik cia virsaus kirpau. Pasvirus i kaire, bet pasisukus siek tiek i desine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 17 rugpjūčio 2012 - 13:56
QUOTE(neiste @ 2012 08 17, 13:48)

labai gražus fonas ir šviesa, plaukai vėjyje. tai absoliučiai, mano galva, netinka prie glamūrinės mergaitės su išriestu liemeniu ir aptempta suknele. čia tiktų plazdanti suknelė, kokia nors natūrali rankų ir liemens padėtis, kas nors romantiško, o ne išlaužta poza.. reikia gamtos, gaivališkumo, laisvės, o ne studijinės pozos..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 17, 11:54)
idomus tu zmogus, tai uz tai smile.gif

Kad jau tu apie nika paklausei, tai ir man idomus tavojo niko atsiradimas, nes as tavo nika pamacius, vis nusisypsau, nes primena stai ka biggrin.gif :
http://www.youtube.c...h?v=v8CIDdKvUkg

QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 13:09)

Aciu, lyg ten daug skaiciau, bet daug ir neperskaicius, man ten painiai kazkaip....

QUOTE(neiste @ 2012 08 17, 14:48)

Man viskas grazu, tik pats veidas kazkoks ne toks g.gif , tai gal fokusas pabeges ar islaikymas perilgas. (as cia tik bandau komentuot foto biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 14:57)
labai gražus fonas ir šviesa, plaukai vėjyje. tai absoliučiai, mano galva, netinka prie glamūrinės mergaitės su išriestu liemeniu ir aptempta suknele. čia tiktų plazdanti suknelė, kokia nors natūrali rankų ir liemens padėtis, kas nors romantiško, o ne išlaužta poza.. reikia gamtos, gaivališkumo, laisvės, o ne studijinės pozos..

10 balu bigsmile.gif
Papildyta:
Neiste, gal nufotosopinai ta veida perdaug?
Ar cia man vienai kliuna veidas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 17 rugpjūčio 2012 - 14:11
Sveikos smile.gif
QUOTE(neiste @ 2012 08 17, 12:48)

Sutinku su say, kad kertasi naturalus gamtos grozis ir pozos dirbtinumas. Man dar uzkliuvo plemai ties pazastim, ten kur plaukai - nelabai simpatiskai ziurisi. Bet aplinka ir sviesa tai labai nice. 4u.gif

Peony, tikiuos nesupkai, kad vakar pajuokavau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 15:57)
čia tiktų plazdanti suknelė, kokia nors natūrali rankų ir liemens padėtis, kas nors romantiško, o ne išlaužta poza.. reikia gamtos, gaivališkumo, laisvės, o ne studijinės pozos..

Is dalies sutinku. Tik man butent siam modeliukui poza visai ziuris

Dekui, kad pakomentavai smile.gif

Rytine, nieko tai foto daug nedariau, veide tik akys pasharpintos, toliau visai foto kontrasto dejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 17 rugpjūčio 2012 - 14:19
QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 12:57)

geras pastebejimas bigsmile.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 17, 13:11)
Peony, tikiuos nesupkai, kad vakar pajuokavau blush2.gif 4u.gif

Oj nea, ko gi ty isizeist? Smagiai parasei, pakrizenau, smagu, kad yra temoj zmoniu su kuriais galima pasposyt friends.gif

Zveriuka uzmigdziau, einu su PS pazaisti kol ramybe namuose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Noreciau prisijunkti prie jusu burelio smile.gif
pirmasis ND.
user posted image

a, dabar tik matau,kad mazoka nuotrauka isikele, ikelsiu didesne jei reik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 17 rugpjūčio 2012 - 14:52
Neiste, kokiam tu laikui keli fotkes? Niekad nieko nepamatau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 08 17, 13:51)
Sveikutes  4u.gif
Noreciau prisijunkti prie jusu burelio smile.gif
pirmasis ND.
a, dabar tik matau,kad mazoka nuotrauka isikele, ikelsiu didesne jei reik smile.gif

Maloniai prasom i musu sekta biggrin.gif
Ikelk didesne nuotrauka, jeigu nesunku, nes skirtumas lyg ir matosi, bet butu lengviau nuspresti is normalaus dydzio nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 17:25)
Neiste, kokiam tu laikui keli fotkes? Niekad nieko nepamatau  unsure.gif

Vakarykste isemiau smile.gif
Atsakyti
Bandau dar karteli, didesne foto smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 17 rugpjūčio 2012 - 16:58
Nesuprantu, kas ne taip, kad tokia maza foto ikelia. ar gali buti,kad darant koliaza picasoj sumazina nuotrauka?hmmm
Atsakyti