Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

man svajinga nuotaika.

kas nors nori kokių pastabų? turiu truputį kantrybės kokiai valandai biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau pastabu JB vertimui.
Man labai grazu nespalvotos nuotraukos, bet nemoku graziaiJB padaryti...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 17, 08:59)
Noreciau pastabu JB vertimui.
Man labai grazu nespalvotos nuotraukos, bet nemoku graziaiJB padaryti...

normalus jb.
kitko nekomentuoju, išdegimus pati matai?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 10:11)
normalus jb.

matau, aisku, kad matau
dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 17 rugpjūčio 2012 - 09:15
QUOTE(sayonara @ 2012 08 17, 10:11)
normalus jb.

O kaip ju nepadaryti g.gif ? Ar kas negerai padaryta, kad isdege?
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 16, 21:25)
Rytine Kava 10, idomu, kokius fotografus tu megsti?

o kitas klausimas, kodel toki nika sugalvojai? aciu

Nesigylinau kokius megstu, tik patikusias foto kartais issisaugau.

Budama nescia, 5 ryto geriau kava prie kompo (nesimiegojo), googlinau, radau supermama, prisiregistruojant paziurejau i kavos puodeli ir taip patapau rytine kava biggrin.gif . O kodel apie nika paklausei blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 11:45)
Budama nescia, 5 ryto geriau kava prie kompo (nesimiegojo), googlinau, radau supermama, prisiregistruojant paziurejau i kavos puodeli ir taip patapau rytine kava  biggrin.gif . O kodel apie nika paklausei  blink.gif  ?

idomus tu zmogus, tai uz tai smile.gif
Atsakyti
rG., man patiko tavo bandymai 4u.gif Aš visgalvoju,kaip pagauti tą krantančią saulės šviesą, na kai tkiais tarsi šviesos spinduliais eina pvz. pro medžius, pro debesis? g.gif Mėginau pora kartų, bet pačioje nuotraukoje nelieka tos šviesos g.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 17, 00:50)
taip ir galvojau...

rupūže (čia ne kreipinys į tave biggrin.gif ), gerulės foto, žinok cool.gif

žinok su pentaxu man labiau ir sigma patinka. Nu kol kas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 08 17, 10:59)
rG., man patiko tavo bandymai 4u.gif Aš visgalvoju,kaip pagauti tą krantančią saulės šviesą, na kai tkiais tarsi šviesos spinduliais eina pvz. pro medžius, pro debesis? g.gif Mėginau pora kartų, bet pačioje nuotraukoje nelieka tos šviesos g.gif

Niekad nebuvo sunku pagaut, nu matai reik taip labiau prieš saule, šonu kažkaip. Pabandyk, tikrai išeis, nesunku visai. o va taip bandymų atsirinkt jau sunkiau, nes būna tai išvis kažkoks kosmosas kaip ne nuotrauka biggrin.gif V

Say, per mano moniką nėr išdegimų, bet tingiu tikrint. Mane va pamokė ir aš galiu pamokyt. Reikia atsidaryti adobe bridge, susirasti foto ir atsidaryti ją su camera raw. Na, ir žiūri ten kur viršuje tokios spalvų gamos, spaudi, ant balto ir juodo lyg trikampiukų, nu ten nežinau kaip juos pavadint, ir rodo kur išdegimai raudonai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 17 rugpjūčio 2012 - 12:09
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 10:45)
O kaip ju nepadaryti  g.gif ? Ar kas negerai padaryta, kad isdege?

http://fotografuojam...01_archive.html

punktas Nr. 6

QUOTE(rG. @ 2012 08 17, 12:06)
Say, per mano moniką nėr išdegimų, bet tingiu tikrint. Mane va pamokė ir aš galiu pamokyt. atsidarai adobe bridge, susiranda foto ir atsidarai ją su camera raw. Na, ir žiūri ten kur viršuje tokios spalvų gamos, spaudi, ant balto ir juodo lyg trikampiukų, nu ten nežinau kaip juos pavadint, ir rodo kur išdegimai raudonai.

aš su PS pipete tikrinu smile.gif galiu ir šitą patikrint, nes dabar tai plika akim nustačiau, kad išdegę smile.gif

patikrinau. ant kojų PS rodo akivaizdžius išdegimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 rugpjūčio 2012 - 12:11
Nors va pas mane vienoj nuotraukoj nebuvo išdegimų, o ant trijų laptopų buvo doh.gif Nors prpgrama rodo, kad jokių išdegimų nėra! Nu ir ką, pasijutau kaip kalbininkė, kuri mąsto, kad gal ačiū labai yra geriau nei labai ačiū biggrin.gif

Tuo say patikrinsiu pas save.
Ai, ant kojų? Plika akim matau. Nesivarginsiu žiūrėt, sutinku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 17 rugpjūčio 2012 - 12:12
Ka manot?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 17 rugpjūčio 2012 - 13:49
QUOTE(neiste @ 2012 08 17, 12:48)

man daugiau erdves virsuj noretusi ir, kadangi mergina pasvirus i kaire, tai noretusi , kad ir 'laisva' erdve keliautu is desines i kaire 4u.gif

Labs dienas smile.gif
Atsakyti