Ką tu čia padarei, RG???? afigienai... ir tas auto, nors pradžioj nepatiko, dabar vis stovi akyse.
Ir chiquita, tu man ir fantazijose apsigyvenai po savo auto. Po trijų savaičių atostogų imu gailėtis, kad nepasimačiau su tavim
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 16, 23:33)
Ką tu čia padarei, RG???? afigienai...
Nieko, su spinduliukais ir šviesa pažaidžiau t.y. po kurio laiko kai pafotografuoji, pradedi matyt visokius spindulius, švieseles, net kartais nesinori fotkint, kai visiškai jokios šviesos nėra. Nu tai ir lendi po tais spinduliais, statai kur medžiai apšviesti ar kad būtų plaukuose kontražūras ir pan. Visaip sukioji objektyvą (fiziškai) ir gaudai.
Dėl ko, manei pozuosiu? Paklausk say ar aš labai drąsi
QUOTE(rG. @ 2012 08 17, 00:38)
Nieko, su spinduliukais ir šviesa pažaidžiau t.y. po kurio laiko kai pafotografuoji, pradedi matyt visokius spindulius, švieseles, net kartais nesinori fotkint, kai visiškai jokios šviesos nėra. Nu tai ir lendi po tais spinduliais, statai kur medžiai apšviesti ar kad būtų plaukuose kontražūras ir pan. Visaip sukioji objektyvą (fiziškai) ir gaudai.
Kur jau čia nedrąsi
Aš ir pastebėjau, kad juo toliau, juo labiau veža pažaidimai su šviesa be šviesos darosi nuobodu
bet heliošas tai mmmm....
rG, o ant ko tu heliosą suki? juk ten kažkoks nesuderinamumas su full frame, nia?
QUOTE(jlclove @ 2012 08 16, 19:58)
o cia siek tiek pabandymu, tad kritika laaaabai laukiama
Man patiko veidrodyj atspindys, pati sarase turiu toki pabandyma
QUOTE(neiste @ 2012 08 16, 19:58)
Laukiu kritikos ir pastabu del kadravimo, vazono, raudonos spalvos, noiso
Grazu, spalvos, gaiva alsuoja siluma ir vasara. Na ir pats modelis, apranga patraukia aki, tarsi is kokio filmo kadras
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 20:12)
peony , man liux..
Smagu, kad patiko
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 16, 20:14)
*Jez... pagaliau pasijutau geidziama Pirma papasakot savo fantazijas, tada pagalvosiu ar apsimoka su tavim meetintis
** Su layer mask dar padirbek, nes geriau prisiziurejus matosi "brokas"
** Su layer mask dar padirbek, nes geriau prisiziurejus matosi "brokas"
* Aha, dar diena galvojau ar tik ty tau zandai nerausta Zodziu siandien prisiminiau savo kaimo medine kleti, kuri statyta 1939 metais...sena medine, bet labai zavinga. Tada uzsisvajojau, kad tupdyciau ty tave, ant slenkscio pasidabinusia lengva sviesia geleta suknele, gal net plaukucius papuosusi laukiniu geliu vainiku, sale taves tupetu tavo nulepause drauge. Tadum veiksma perkelciau i obelu soda, ten Tu iki puses plika, savo 'uogas' pridengusi ta pacia pukuota savo drauge. Na ir dar guldyciau i pieva, arba svajingai stovetum su savo zuike, kitoj rankoj svieziu morku glebys ir t.t... ir pans.... Bet tiktu ir koks Airiskas kaimelis anea?
** Oj zinau, jau pries dedama maciau, bet tiek ribotai laiko turejau, kad neturejau kada pataisyt, o cia tas pirmokiskas neapsakomas dziaugsmas, kad pavyko, skubejau su tuo savo pirmu blynu pasidalint Maciau flirke klaideles pazymejai, dar ir daugiau ju yra, ryt ramiai prisesiu pakartosiu svariai
QUOTE(ich @ 2012 08 16, 20:19)
man patinka, grazios spalvos
aciu
QUOTE(solo @ 2012 08 16, 20:22)
Senokas užsilikęs kadras, mėgstu gatvės fotografiją, bet ją man kažkaip sunku pateikti su emocija nu, gal su laiku... netylėkit (tas pasvyrimas ir man nepatinka, bet nėr kaip patiesint)
itraukiantis kadras, norisi ilyst panagrinet, kas kaip sedi, ka veikia, net pagavau save galvojancia, kazin koks vakaras tada buvo
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 20:40)
Nu emocionalus žmogus, visokių yra visokiu reikia...
As tai labai laukiu, kada Tu savo ta emociju viesula i fotofrafija perkelsi
RG, man paskutinioji patiko, graziai sviesa zaidzia, o bokeh tarsi soka soki
Dėkui, mergaitės
Su Pentax K5
QUOTE(gotte @ 2012 08 17, 00:02)
rG, o ant ko tu heliosą suki? juk ten kažkoks nesuderinamumas su full frame, nia?
Su Pentax K5
QUOTE(rG. @ 2012 08 17, 00:15)
Su Pentax K5
taip ir galvojau...
rupūže (čia ne kreipinys į tave ), gerulės foto, žinok
solo, suzavejo tavo MmmmMmmmMMM'sai
Kokia liuks ideja! Tikrai manau naudinga ir idomu butu!
rG, sviesa ir bokeh veza!
Priekaista mano akyse pamatei? Zinosi kita kart, kad reik naudotis proga! Tikiuosi bus dar tu progu...
Ne nu mergos siais laikais patvirkusios... Dar dorai nesusipazino, o jau paguldyt ir nurengt nori I dar su morkom Ka apie mus airiai pagalvos?
O del bandymu su layer mask, tai aisku, kad padarysi geriau
QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 22:27)
Jei norisi paanalizuoti fotografus bei jų darbus - gal pakalbam geriau apie tai, kaip jūsų nuomone buvo atlikta viena ar kita foto, kokia šviesa, nustatymai. Kokios emocijos kyla, apskritai nekyla žiūrint į foto ir t.t. Iš to bent naudos bus.
Kokia liuks ideja! Tikrai manau naudinga ir idomu butu!
rG, sviesa ir bokeh veza!
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 16, 22:33)
Ir chiquita, tu man ir fantazijose apsigyvenai po savo auto. Po trijų savaičių atostogų imu gailėtis, kad nepasimačiau su tavim
Priekaista mano akyse pamatei? Zinosi kita kart, kad reik naudotis proga! Tikiuosi bus dar tu progu...
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 16, 23:05)
Aha, dar diena galvojau ar tik ty tau zandai nerausta Zodziu siandien prisiminiau savo kaimo medine kleti, kuri statyta 1939 metais...sena medine, bet labai zavinga. Tada uzsisvajojau, kad tupdyciau ty tave, ant slenkscio pasidabinusia lengva sviesia geleta suknele, gal net plaukucius papuosusi laukiniu geliu vainiku, sale taves tupetu tavo nulepause drauge. Tadum veiksma perkelciau i obelu soda, ten Tu iki puses plika, savo 'uogas' pridengusi ta pacia pukuota savo drauge. Na ir dar guldyciau i pieva, arba svajingai stovetum su savo zuike, kitoj rankoj svieziu morku glebys ir t.t... ir pans.... Bet tiktu ir koks Airiskas kaimelis anea?
Ne nu mergos siais laikais patvirkusios... Dar dorai nesusipazino, o jau paguldyt ir nurengt nori I dar su morkom Ka apie mus airiai pagalvos?
O del bandymu su layer mask, tai aisku, kad padarysi geriau
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 16, 23:46)
Kur jau čia nedrąsi
Aš ir pastebėjau, kad juo toliau, juo labiau veža pažaidimai su šviesa be šviesos darosi nuobodu
pagaliau viena bunda iš žiemos miego. pradėjo ristis krokodiliukai
Jclove, ačiū . Man iš taviškių su veidrodžiu patinka .
rG, nieko naujo . Ta prasme, kad ir vėl man patinka tavo nuotraukos . Graži šviesa, gražus bokeh. Kaip Nikkor'ą vertini?
Solo, patinka . Įdomios man miesto fotografijos.
rG, nieko naujo . Ta prasme, kad ir vėl man patinka tavo nuotraukos . Graži šviesa, gražus bokeh. Kaip Nikkor'ą vertini?
Solo, patinka . Įdomios man miesto fotografijos.