Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Ką tu čia padarei, RG???? afigienai... ir tas auto, nors pradžioj nepatiko, dabar vis stovi akyse.

Ir chiquita, tu man ir fantazijose apsigyvenai po savo auto. Po trijų savaičių atostogų imu gailėtis, kad nepasimačiau su tavim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 16, 23:33)
Ką tu čia padarei, RG???? afigienai...

Nieko, su spinduliukais ir šviesa pažaidžiau smile.gif t.y. po kurio laiko kai pafotografuoji, pradedi matyt visokius spindulius, švieseles, net kartais nesinori fotkint, kai visiškai jokios šviesos nėra. Nu tai ir lendi po tais spinduliais, statai kur medžiai apšviesti ar kad būtų plaukuose kontražūras ir pan. Visaip sukioji objektyvą (fiziškai) ir gaudai.

Dėl ko, manei pozuosiu? biggrin.gif Paklausk say ar aš labai drąsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 16 rugpjūčio 2012 - 23:41
QUOTE(rG. @ 2012 08 17, 00:38)
Nieko, su spinduliukais ir šviesa pažaidžiau smile.gif t.y. po kurio laiko kai pafotografuoji, pradedi matyt visokius spindulius, švieseles, net kartais nesinori fotkint, kai visiškai jokios šviesos nėra. Nu tai ir lendi po tais spinduliais, statai kur medžiai apšviesti ar kad būtų plaukuose kontražūras ir pan. Visaip sukioji objektyvą (fiziškai) ir gaudai.

Dėl ko, manei pozuosiu? biggrin.gif Paklausk say ar aš labai drąsi biggrin.gif

Kur jau čia nedrąsi biggrin.gif
Aš ir pastebėjau, kad juo toliau, juo labiau veža pažaidimai su šviesa smile.gif be šviesos darosi nuobodu smile.gif

bet heliošas tai mmmm....
Atsakyti
rG, o ant ko tu heliosą suki? g.gif juk ten kažkoks nesuderinamumas su full frame, nia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 17 rugpjūčio 2012 - 00:10
QUOTE(jlclove @ 2012 08 16, 19:58)
o cia siek tiek pabandymu, tad kritika laaaabai laukiama 4u.gif

Man patiko veidrodyj atspindys, pati sarase turiu toki pabandyma 4u.gif
QUOTE(neiste @ 2012 08 16, 19:58)
Laukiu kritikos ir pastabu del kadravimo, vazono, raudonos spalvos, noiso 4u.gif

Grazu, spalvos, gaiva alsuoja siluma ir vasara. Na ir pats modelis, apranga patraukia aki, tarsi is kokio filmo kadras mirksiukas.gif
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 20:12)
peony , man liux..

Smagu, kad patiko mirksiukas.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 16, 20:14)
*Jez... pagaliau pasijutau geidziama biggrin.gif Pirma papasakot savo fantazijas, tada pagalvosiu ar apsimoka su tavim meetintis  lotuliukas.gif
** Su layer mask dar padirbek, nes geriau prisiziurejus matosi "brokas"  4u.gif

* Aha, dar diena galvojau ar tik ty tau zandai nerausta biggrin.gif Zodziu siandien prisiminiau savo kaimo medine kleti, kuri statyta 1939 metais...sena medine, bet labai zavinga. Tada uzsisvajojau, kad tupdyciau ty tave, ant slenkscio pasidabinusia lengva sviesia geleta suknele, gal net plaukucius papuosusi laukiniu geliu vainiku, sale taves tupetu tavo nulepause drauge. Tadum veiksma perkelciau i obelu soda, ten Tu iki puses plika, savo 'uogas' pridengusi ta pacia pukuota savo drauge. Na ir dar guldyciau i pieva, arba svajingai stovetum su savo zuike, kitoj rankoj svieziu morku glebys ir t.t... ir pans.... Bet tiktu ir koks Airiskas kaimelis anea? biggrin.gif
** Oj zinau, jau pries dedama maciau, bet tiek ribotai laiko turejau, kad neturejau kada pataisyt, o cia tas pirmokiskas neapsakomas dziaugsmas, kad pavyko, skubejau su tuo savo pirmu blynu pasidalint blush2.gif Maciau flirke klaideles pazymejai, dar ir daugiau ju yra, ryt ramiai prisesiu pakartosiu svariai blush2.gif
QUOTE(ich @ 2012 08 16, 20:19)
man patinka, grazios spalvos smile.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(solo @ 2012 08 16, 20:22)
Senokas užsilikęs kadras, mėgstu gatvės fotografiją, bet ją man kažkaip sunku pateikti su emocija biggrin.gif nu, gal su laiku... netylėkit (tas pasvyrimas ir man nepatinka, bet nėr kaip patiesint)

itraukiantis kadras, norisi ilyst panagrinet, kas kaip sedi, ka veikia, net pagavau save galvojancia, kazin koks vakaras tada buvo smile.gif
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 20:40)
Nu emocionalus žmogus, visokių yra visokiu reikia...  biggrin.gif

As tai labai laukiu, kada Tu savo ta emociju viesula i fotofrafija perkelsi 4u.gif

RG, man paskutinioji patiko, graziai sviesa zaidzia, o bokeh tarsi soka soki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 17 rugpjūčio 2012 - 00:06
Dėkui, mergaitės

QUOTE(gotte @ 2012 08 17, 00:02)
rG, o ant ko tu heliosą suki? g.gif juk ten kažkoks nesuderinamumas su full frame, nia?

Su Pentax K5
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 17, 00:15)
Su Pentax K5

taip ir galvojau...

rupūže (čia ne kreipinys į tave biggrin.gif ), gerulės foto, žinok cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 17 rugpjūčio 2012 - 00:50
solo, suzavejo tavo MmmmMmmmMMM'sai smile.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 22:27)
Jei norisi paanalizuoti fotografus bei jų darbus - gal pakalbam geriau apie tai, kaip jūsų nuomone buvo atlikta viena ar kita foto, kokia šviesa, nustatymai. Kokios emocijos kyla, apskritai nekyla žiūrint į foto ir t.t. Iš to bent naudos bus.

bigsmile.gif Kokia liuks ideja! Tikrai manau naudinga ir idomu butu!

rG, sviesa ir bokeh veza! bigsmile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 16, 22:33)
Ir chiquita, tu man ir fantazijose apsigyvenai po savo auto. Po trijų savaičių atostogų imu gailėtis, kad nepasimačiau su tavim  biggrin.gif

Priekaista mano akyse pamatei? lotuliukas.gif Zinosi kita kart, kad reik naudotis proga! tongue.gif biggrin.gif Tikiuosi bus dar tu progu...

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 16, 23:05)
Aha, dar diena galvojau ar tik ty tau zandai nerausta  biggrin.gif  Zodziu siandien prisiminiau savo kaimo medine kleti, kuri statyta 1939 metais...sena medine, bet labai zavinga. Tada uzsisvajojau, kad tupdyciau ty tave, ant slenkscio pasidabinusia lengva sviesia geleta suknele, gal net plaukucius papuosusi laukiniu geliu vainiku, sale taves tupetu tavo nulepause drauge. Tadum veiksma perkelciau i obelu soda, ten Tu iki puses plika, savo 'uogas' pridengusi ta pacia pukuota savo drauge. Na ir dar guldyciau i pieva, arba svajingai stovetum su savo zuike, kitoj rankoj svieziu morku glebys ir t.t... ir pans....  Bet tiktu ir koks Airiskas kaimelis anea?  biggrin.gif

Ne nu mergos siais laikais patvirkusios... Dar dorai nesusipazino, o jau paguldyt ir nurengt nori lotuliukas.gif I dar su morkom lotuliukas.gif Ka apie mus airiai pagalvos? g.gif biggrin.gif
O del bandymu su layer mask, tai aisku, kad padarysi geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 16, 23:46)
Kur jau čia nedrąsi biggrin.gif
Aš ir pastebėjau, kad juo toliau, juo labiau veža pažaidimai su šviesa smile.gif be šviesos darosi nuobodu smile.gif

pagaliau viena bunda iš žiemos miego. pradėjo ristis krokodiliukai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jclove, ačiū 4u.gif . Man iš taviškių su veidrodžiu patinka mirksiukas.gif .

rG, nieko naujo biggrin.gif . Ta prasme, kad ir vėl man patinka tavo nuotraukos wink.gif. Graži šviesa, gražus bokeh. Kaip Nikkor'ą vertini?

Solo, patinka thumbup.gif . Įdomios man miesto fotografijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko sau: 17 rugpjūčio 2012 - 07:06
solo, man patiko gatvės foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 17, 07:05)
rG, nieko naujo  biggrin.gif . Ta prasme, kad ir vėl man patinka tavo nuotraukos wink.gif. Graži šviesa, gražus bokeh. Kaip Nikkor'ą vertini?

biggrin.gif Na, tikriausiai teigiamai smile.gif Bet dar reikia manau ne vieną savaitę pafotografuoti. Kaip mm tai super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 17 rugpjūčio 2012 - 07:33