Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 16, 19:46)
ei as tik atejau, a jau lauk veja..  angel_sadangel.gif
P.S. Chiquitka, as siandien puse dienos apie tavy fantazuoju  lotuliukas.gif Reiks mum meeto jauciu  biggrin.gif

Jez... pagaliau pasijutau geidziama biggrin.gif Pirma papasakot savo fantazijas, tada pagalvosiu ar apsimoka su tavim meetintis lotuliukas.gif
Su layer mask dar padirbek, nes geriau prisiziurejus matosi "brokas" 4u.gif

neiste, cia grudo dejai? g.gif Man tai trugdo jis. Spalvos patinka, bet gal siek tiek kitu kampu buciau fotografavus, kad geles pasiliktu sone, uz nugaros, nors ir taip visai patinka mirksiukas.gif
jlclove, galvos skausmas emocija? smile.gif
Antra kirpciau kvadratu, nes apacia nieko nesako.
Paskutine JB labai graziai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 20:08)
Aj keliu gėlę, te ramybės jum visom, gero artėjančio savaitgalio.. lotuliukas.gif

Man kaip ir visoms labai virsus patiko smile.gif apacia nea, nepatinka tas juodumas, visuje fonas sviesesnis smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 16, 21:40)
Rodausi, stipriai nemuskit:

man patinka, grazios spalvos smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2012 08 16, 21:58)
*cia emociju temai. kazkaip kitaip norejau, bet nesigavo blush2.gif

**o cia siek tiek pabandymu, tad kritika laaaabai laukiama 4u.gif

*noretusi vertikalaus kadro, emocija jauciasi smile.gif
**pirma patiko 4u.gif paskutine nea, nepatinka poza, fotografavimo kampas smile.gif del antros nezinau.. g.gif

QUOTE(neiste @ 2012 08 16, 21:58)
Laukiu kritikos ir pastabu del kadravimo, vazono, raudonos spalvos, noiso 4u.gif

spalviskai fainai thumbup.gif man gal noretusi apacios daugiau g.gif
Atsakyti
Senokas užsilikęs kadras, mėgstu gatvės fotografiją, bet ją man kažkaip sunku pateikti su emocija biggrin.gif nu, gal su laiku... netylėkit (tas pasvyrimas ir man nepatinka, bet nėr kaip patiesint)
user posted image
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 21:12)

kaip sunku skaityt tavo post'us... dėl veidukų ir perdėtų emocijų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 16 rugpjūčio 2012 - 21:20
QUOTE(ich @ 2012 08 16, 22:19)
Man kaip ir visoms labai virsus patiko smile.gif apacia nea, nepatinka tas juodumas, visuje fonas sviesesnis smile.gif

Šviesa tuo momentu man ten taip sužaidė, o apačia toks blynas juodas.. g.gif
Ačiū.. 4u.gif

QUOTE(solo @ 2012 08 16, 22:22)
Senokas užsilikęs kadras,

Kaip sunku skaityt tavo post'us... dėl veidukų ir perdėtų emocijų biggrin.gif

Šaunus.. thumbup.gif

Nu emocionalus žmogus, visokių yra visokiu reikia... biggrin.gif
Atsakyti
Be triuksmo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 08 16, 22:41)
Be triuksmo:

na ir kaip tu sugalvojai ant tokios grazios foto deti triuksma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 16, 22:22)
Senokas užsilikęs kadras, mėgstu gatvės fotografiją, bet ją man kažkaip sunku pateikti su emocija biggrin.gif nu, gal su laiku... netylėkit (tas pasvyrimas ir man nepatinka, bet nėr kaip patiesint)

man fainai bigsmile.gif noretusi, kad dar koks zmogus eitu pro sali bigsmile.gif

QUOTE(neiste @ 2012 08 16, 22:41)
Be triuksmo:

tikrai geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 22:12)
Ša la la la la.... Ša la la la la in da morning.... user posted image   lotuliukas.gif

peony , man liux.. thumbup.gif meninikė.. flirt.gif vintažas.. flirt.gif

1. Na dėl foto pastelės, nu leliūzų man jie fotkint.. nu ne tai, kad nemoka, bet man tai nieko ten WOW, kažkaip niekad nebuvo mano favoritai fotopastelė.. ax.gif

2. Daba gerai, varysiu meną.. lotuliukas.gif Reiks eit ieškot kokios lūšnos, ir ten suolo su kirvarpom.. lotuliukas.gif Nieko čia nebus.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1. Kai sugebesi padaryti bet viena kadra,verta fotospasteles, tada galesi taip kalbeti... mirksiukas.gif Kai kuriems niekada nepavyksta biggrin.gif biggrin.gif
2. O cia tau bus isvis po 100 metu.... Ir nieko juokingo mirksiukas.gif Arba nebus isvis, 99%...Nes meno niekas nevaro....Jokio, nei tapyboj, nei fotografijoj, nei skulpturoj-niekur...
Parodyk bent viena meniska nuotrauka, prasau..

neite,be triuksmo graziau,bent man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 16 rugpjūčio 2012 - 21:58
neiste, žinai kuo geriau be grūdo? ogi splavos šviežesnės, moters veidas įgavo tokį aiškumą - matosi, kad ją puošia gražios strazdanėlės, o grūdas maišė susidaryt vaizdą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 16, 21:57)
Nes meno niekas nevaro....

thumbup.gif

isora, man rodos tu daug energijos švaistai kažkokioms smulkmenoms, nesibaigiančioms emocijoms, pasikoliojimams su mamomis, pasiplėšymams forumuose...etc. geriau mums kokių foto parodyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 16 rugpjūčio 2012 - 22:08
Aisku, merginos, palieku be triuksmo. Dekui 4u.gif

Whatever?, o ko iskart puoli? Ne visiems viskas vienodai patinka mirksiukas.gif Nors man asmeniskai, kas liecia Lt seimos fotografus, fotopastele yra the best

Atsakyti
I kaniu jasno.

QUOTE(neiste @ 2012 08 16, 21:41)
Be triuksmo:
]http://farm9.staticflickr.com/8300/7797216080_5791050563_z.jpg[/img]
Ranką gal tvarkyčiau, labai ruda.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 08 16, 23:08)
Whatever?, o ko iskart puoli? Ne visiems viskas vienodai patinka mirksiukas.gif Nors man asmeniskai, kas liecia Lt seimos fotografus, fotopastele yra the best

as nepuolu...bet kai fotopasteleblogai,"menas"-blogai..Tai kas yra gerai?
Atsakyti