Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 08 12, 17:47)
info Kaunietėms ir ne tik
V.Strauko fotografijos paroda

Kas gero Vilniuje ar Klaipėdoje? Dalinkintės ir tokia info.

kas dvi savaites keičiasi parodos Prospekto galerijoje, bent aš tai beveik visas aplankau..

šiuo metu ten kabo Labutis:

Dainiaus Labučio fotografijų paroda
2012.08.09 - 2012.09.01
"Prospekto galerija" (Gedimino pr. 43)

Šį kartą Vilniaus „Prospekto“ galerijos ekspozicijoje Dainius Labutis kviečia susipažinti ne su fotografijomis džiazo tema, o su dvidešimties metų senumo autoriniais sidabro bromido atspaudais ir šiuolaikinių technologijų pagalba perteiktomis, pirmą kartą eksponuojamomis, fotovizijomis. Vienoje iš galerijos erdvių bus eksponuojama plačią meninę autoriaus pajautą atskleidžianti adiovizualinė projekcija „Saulaakmenis“.

Dainius Labutis ilgus metus dirba fotoreporteriu, yra Lietuvos spaudos fotografų klubo narys. Didelę D. Labučio kūrybinių darbų dalį sudaro fotografijos džiazo tema. Jos buvo eksponuojamos Birštono, Kauno ir Vilniaus džiazo festivalių metu. 1996 m. fotografijų paroda „Džazo portretai“ buvo atidaryta Vilniaus „Arkos“ galerijoje, o 2000 m. – paroda „Jazz emotion“ pabuvojo Helsinkyje (Suomija). Kita fotografijų serija „Jazz my self“ 2006 m. eksponuota Lenkijoje, Ispanijoje ir Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 12, 16:59)
O galim konkreciau, jei nesunku  4u.gif

Kas tas andrius?
Papildyta:

biggrin.gif  aciu, stengsiuos be jo  smile.gif

Andriusha, būna lankosi šioje temoje.
Na nepatinka man tos foto dėl apdirbimo, dėl pačio komponavimo, dėl tokio blykstės naudojimo.

Aš čia mėginau prieš gal mėnesį ar kiek [laikas bėga greitai]. Naudojau blykstę, bet ne vidinę, išorinę Canon kažkurią.
user posted image

Labai sušarpino? Ar tik man taip atrodo?
Daugiau foto čia tos sesijos: http://www.noisyhome...laimingoji.html
nežinau kaip tas rezultatas... mane ne labai tenkina, už tai nekeliu čia.
Atsakyti
Merginos,

mano Nikone nėra kaip rankiniu būdu reguliuoti diafragmos.. Jokių rankinių, ar pusiau ranikinių galimybių.. Jau ir "protingesniems fotografijoje " žmonėms rodžiau.. NĖRA. tai gal bus leista man perlipti 2 ND? Diplomą galėsite išraršyti, nurodant- kad diafragmos kursą reikia kartoti su kitu fotoaparatu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 12, 18:56)
Merginos,

mano Nikone nėra kaip rankiniu būdu reguliuoti diafragmos.. Jokių rankinių, ar pusiau ranikinių galimybių.. Jau ir "protingesniems fotografijoje " žmonėms rodžiau.. NĖRA. tai gal bus leista man perlipti 2 ND?  Diplomą galėsite išraršyti, nurodant- kad diafragmos kursą reikia kartoti su kitu fotoaparatu... blush2.gif

lotuliukas.gif dėl diplomo prajuokinai.
Žinoma peršok.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 12, 18:56)
Andriusha, būna lankosi šioje temoje.
Aš čia mėginau prieš gal mėnesį ar kiek [laikas bėga greitai]. Naudojau blykstę, bet ne vidinę, išorinę Canon kažkurią.

Labai sušarpino? Ar tik man taip atrodo?
Daugiau foto čia tos sesijos: http://www.noisyhome...laimingoji.html
nežinau kaip tas rezultatas... mane ne labai tenkina, už tai nekeliu čia.

Koks nikas to Andriusos?

Na, man labai grazios nuotraukos, o kas joms negerai, kas taves netenkina ??
Sakai kazkuria blykste, tai kiek ju turi ir kokias, please please please parasyk issamiau, kuri geresne ar dar ka patark del blykstes bigsmile.gif . Vistiek reiks nusipirkt siemet, bet supratimo neturiu i ka demesi atkreipt. Mano irgi canon.
Atsakyti
aš šiandien savo kiev 6c išsitraukiau. žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
Rytine kava, man SBM įkalė.. mirksiukas.gif ji laaabai daug ko man įkalus yra, bet viską užleidau per laukimo mėnesius ir ligonines, tai db po truputi atgamint mokinios, dar turiu vieną mokytoją, nuostabi fotografė... Man jos foto... wub.gif tai vis paproootina, sakė pamokys db kai susitiksim su šviesa kaip elgtis.. Laukiu labai..

Beje... say, knyga.... assa.gif skaitau lėtai ir kraunu į galvos lentynas... Ka tik neapsulkėtu, ką susikrsusiu... fear.gif lotuliukas.gif

Ir dar... Galvoju gal ir man zenitą prajudint... Nu guli, dulka, gaila žaisliuko...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 12, 20:04)

biggrin.gif aš nuo savo pono H. dulkes irgi nupūčiau. Iš dvylikos trys patiko. Liūdesys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 12, 20:25)
Rytine kava, man SBM įkalė.. mirksiukas.gif ji laaabai daug ko man įkalus yra, bet viską užleidau per laukimo mėnesius ir ligonines, tai db po truputi atgamint mokinios, dar turiu vieną mokytoją, nuostabi fotografė... Man jos foto...  wub.gif tai vis paproootina, sakė pamokys db kai susitiksim su šviesa kaip elgtis.. Laukiu labai..

Beje... say, knyga.... assa.gif skaitau lėtai ir kraunu į galvos lentynas... Ka tik neapsulkėtu, ką susikrsusiu... fear.gif lotuliukas.gif

Ir dar... Galvoju gal ir man zenitą prajudint... Nu guli, dulka, gaila žaisliuko...

O pasidalinsi ka dar ikalus ji tau rolleyes.gif ?
Na, reiks ir man tada ant M daugiau bandyt, tik kartais ekranely neina susigaudyt ar gerai gaunas vaizdas ...

O kurios cia fotografes foto tau wub.gif ?
Aciu jei nepatingesi atsakyt smile.gif

Ir kokia cia knyga taip dziaugies ax.gif ?
Na ir klausimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 12, 15:24)
baseine darėm. Uždaram šh gaunasi, net ir virš vandens tamsios foto su daug triukšmų. Kol dar šilta išeikit į atvirą. Vat ten tai liuksiškai, pakanka šviesos ir viskas gaunas. Kitą pirksiu ryt ir dar kartelį bandysim.

reiks gal kita savaitgali nuvaziuot ir mums bigsmile.gif jau ezere bandziau, bet vanduo baisus buvo, abejoju, kad kas matysis biggrin.gif dar virs 20 kadru yra, tai iki kitos vasaros uzteks lotuliukas.gif
mano seselis paskutinei seseliu dienai biggrin.gif
user posted image
p.s. su auksu lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 12 rugpjūčio 2012 - 23:04
Labas rytas,

štai, paskaitykit apie klasiką, greičiausiai ne visos jį žinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 12, 20:04)

aš tuoj vidutinį formatą naktim sapnuosiu. čia iš to didelio noro. laugh.gif bet jau gal kaip nors. kokią juosčikę zenitui nusipirksiu ir ramiau širdelėj bus biggrin.gif
Atsakyti