Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 18:55)
į SM priviliojam  biggrin.gif
šiaip jei rimtai, į kokį mytą galit ir užsikviesti, tikrai užsuktų ir smagiai pabendrautumėt.

biggrin.gif įsivaizduoju jau..biggrin.gif biggrin.gif vienos žvengtų, kitos verktų biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi.. ax.gif

Nu fotkinau leliūzėlį, jetus, negalvojau, kad tokį spirgelį taip sunku... unsure.gif Tikiuosi rasti bent vieną gerą foto..

Dėl Zolubo, buvau pas jį kursuose pradžiamokslyje, nes atseit be jo į pažengusius net nepriema, tai po 4 paskaitų spjoviau, nes nu, klausyt ką žinau.. blush2.gif Poto gailėjaus lb, nes aišku poto bučiau išgirdusi daug gėrio.. Sakiau reiks kartot kurnors.. blush2.gif

Gal Say , po tokios foto.. wub.gif Apsiimt mokyt nori? lotuliukas.gif

Aj keliu gėlę, te ramybės jum visom, gero artėjančio savaitgalio.. lotuliukas.gif

user posted image

Db sėdžiu ir galvoju, prie ko čia ta levanda? g.gif lotuliukas.gif Aj bet kai vaikas miega, mokausi bile pyškint.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 20:08)
Sveiki gyvi.. ax.gif

virsus nieko, ten spalvos grazios. apacia ne. be to, kap ore skraido tas tavo vazonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 16, 19:08)
Gal Say , po tokios foto.. wub.gif Apsiimt mokyt nori? lotuliukas.gif

taigi išmokysiu paskui mIAną, kėdes kampe, sulūžusį (dekupažinį) suoliuką, bomžus fotkint, prakeiksi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 rugpjūčio 2012 - 19:31
QUOTE(sayonara @ 2012 08 16, 19:52)
pas Blavaščiūną net aš eičiau biggrin.gif
nors iš pirmo žvilgsnio jis komercinis glamūrinis, bet turi akį ir proto tiek, kad norėtųsi, jog pasidalintų biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 19:55)
į SM priviliojam  biggrin.gif
šiaip jei rimtai, į kokį mytą galit ir užsikviesti, tikrai užsuktų ir smagiai pabendrautumėt.

Manau, kad i meeta gal ir ateitu.Bet siaip jis nera labai kalbus zmogus smile.gif Megsta stebeti aplinka is tolo:D Ir kazka galvoti lotuliukas.gif
bent jau man toks ispudis susidare po keliu pabuvimu bendrose kompanijose smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 16, 19:31)
Manau, kad i meeta gal ir ateitu.Bet siaip jis nera labai kalbus zmogus smile.gif Megsta stebeti aplinka is tolo:D Ir kazka galvoti  lotuliukas.gif
bent jau man toks ispudis susidare po keliu pabuvimu bendrose kompanijose smile.gif

aaaa... nesutinku biggrin.gif aš kitokiose kompanijose esu buvus, bet jis yra šnekutis biggrin.gif
o jei dar vienas ant vieno, tai ragai išvis. MANE permuša, įsivaizduoji?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 16, 20:23)
virsus nieko, ten spalvos grazios. apacia ne. be to, kap ore skraido tas tavo vazonas smile.gif

Tai pavadinsiu: " Levandų kvapas, sklando ore " .. thumbup.gif Ačiū.. 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 16, 20:30)
taigi išmokysiu paskui mIAną, kėdes kampe, sulūžusį (dekupažinį) suoliuką, bomžus fotkint, prakeiksi smile.gif

Nu prakeiksiu, užels barzda, baisi čia bėda.. :irnesakyk negi ne? lotuliukas.gif nu baik čia tyčiotis.. user posted image lotuliukas.gif aš gi rimtai, prašausi, siūlausi.. flirt.gif lotuliukas.gif

Ėėėė, aš noriu meet`o, kol dar žalia, poto lapus sakiau spec su segtukais klijuosiu prie medžių, nors rudenį daugiau spalvų, bet ir lietaus.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
aš meetams visada gatava smile.gif orgnaizuokit, pakvietimams adresą duosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 16, 20:31)
Bet siaip jis nera labai kalbus zmogus smile.gif Megsta stebeti aplinka is tolo:D Ir kazka galvoti  lotuliukas.gif

aš irgi kitokį pažinau smile.gif

Isora, Brumbrumai viską pasakė. Pridursiu, kad spalviškai man patinka. Ir taip pat viršus. Bet apačioje kažko kitaip norisi.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 16, 20:45)

o jei dar vienas ant vieno, tai ragai išvis. MANE permuša, įsivaizduoji?? biggrin.gif

šito tai neįsivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 rugpjūčio 2012 - 20:06
QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 20:07)
šito tai neįsivaizduoju  lotuliukas.gif

biggrin.gif rimtai. Kikė ir Blavaščiūnas net mane užgožia biggrin.gif sėdžiu kampe kai kokia tylenė biggrin.gif
Atsakyti
Kodel daug kas svaigsta del fotopastele.lt ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 16, 21:15)
Kodel daug kas svaigsta del fotopastele.lt ?

koks klausimas toks atsakymas.
O kodėl tu dėl jų nesvaigsti?
Atsakyti