Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 17:03)

Whatever, nepamenu ar tavo foto apskritai esu mačiusi. Kaip dabar fotografuoji ir kokios foto tau patinka, koks stilius mielas. Žodžiu, papasakok kokius tikslus turi. Tada galvosim ar apsiimti mokinti  tongue.gif  čia pusiau rimtai.

Jos foto parase rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 16, 17:06)
Jos foto parase  rolleyes.gif

o tai kam šita tema reikalinga?
susidedam visos foto į parašus ir laukiam kol kas užsuks ir pakomentuos. Taip tai tikrai patobulėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 17:09)
o tai kam šita tema reikalinga?
susidedam visos foto į parašus ir laukiam kol kas užsuks ir pakomentuos. Taip tai tikrai patobulėsim smile.gif

Norejai jos foto pamatyt, parasiau kur jos yra.
Atsakyti
Mes tiesiog nesusikalbam.
Whatever paskaitys pati ir pasireikš smile.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu... O kaip mano ND žiūrisi?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 16, 17:05)
Bar bar bar..
beldžiuosi su 3ND

Trecioj foto nelabai matosi kur fokusas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 16, 17:56)
Trecioj foto nelabai matosi kur fokusas unsure.gif

OK. ieškosim, kur fokusą pamečiau... pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 17:03)
Zolubas, jei neklystu, ir privačiai mokina. Žinau vieną jo mokinukę  smile.gif

Whatever, nepamenu ar tavo foto apskritai esu mačiusi. Kaip dabar fotografuoji ir kokios foto tau patinka, koks stilius mielas. Žodžiu, papasakok kokius tikslus turi. Tada galvosim ar apsiimti mokinti  tongue.gif  čia pusiau rimtai.

Zolubas siaip l.fainas zmogus...Pazistu ji smile.gif

Is lietuvos fotografu zaviuosi Viktorija Vaisvilaite R.Blavasciunu, jo eskojimai, be ir dar n patinkanciu...
Zolubo darbai, kuriuos maciau-kazkas tokio....
Annie leibovitz darbai zavi bet galo...
Michael kenna kai kurie darbai labai patinka..
Ir daug kt..

nemegstu labai saldziu foto....Tokiu ,kaip anna gedes ir pan...nors yra ir jos darbu graziu be galo, bet jei kalbeti apie visuma,tai nera mano susizavejimo objektai smile.gif
Ir playboy tipo nuotrauku pakesti negaliu....Vulagriu ypatingai..

As ikeliu kartkartemis savo foto i tema, bet kadangi nesijauciu padarius labai gerai, tai nepiktnaudziauju tuo...
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi, čia yra fotografių - mamų. Reikėtų (sumokėčiau) nuotraukų mažų vaikų tema - žaislai, žaidžiantis vaikas (bet svarbu, kad nesimatytų veido), sulaužyti žaislai ar pan. Žodžiu - vaikų pasaulis. Labai lauksiu į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 16, 18:34)

Is lietuvos fotografu zaviuosi R.Blavasciunu

aš eičiau būtent pas jį mokintis. Jis tas, pas kurį reikia eiti ir dirbti ir dar kartą grįžti ir dirbti, nevalgyti, bet dirbti, vidurį nakties paskambinti, nuomonės paklausti, įkyriai sekioti, ramybės neduoti biggrin.gif
Jeeeeeeeeetau, paskaitytų jis ką aš čia rašau biggrin.gif

V.V., savo darbą puikia išmano. Kursus lig ir organizuoja. Bet nedrįstu spėti pas ką iš šių dviejų būtų brangiau smile.gif
Atsakyti
pas Blavaščiūną net aš eičiau biggrin.gif
nors iš pirmo žvilgsnio jis komercinis glamūrinis, bet turi akį ir proto tiek, kad norėtųsi, jog pasidalintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 16, 19:52)
pas Blavaščiūną net aš eičiau biggrin.gif
nors iš pirmo žvilgsnio jis komercinis glamūrinis, bet turi akį ir proto tiek, kad norėtųsi, jog pasidalintų biggrin.gif

į SM priviliojam biggrin.gif
šiaip jei rimtai, į kokį mytą galit ir užsikviesti, tikrai užsuktų ir smagiai pabendrautumėt.
Atsakyti