Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 14:52)
Bendro pažįstamo žodžiai  smile.gif  bičiulio R.B.
Jis man tai į galvą įkalė, ir šiaip kitų neblogų dalykų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 16, 13:49)
vo, nors viena dresuotina biggrin.gif  thumbup.gif

Yes, ma'am! biggrin.gif
As dar ir tapkes atnest moku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 16, 15:09)
Yes, ma'am! biggrin.gif
As dar ir tapkes atnest moku lotuliukas.gif

man vergo nereik, man reik mokinių, vot biggrin.gif turiu pro visas poras tekantį pIdagoginį talentą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 16, 14:12)
man vergo nereik, man reik mokinių, vot biggrin.gif turiu pro visas poras tekantį pIdagoginį talentą biggrin.gif

Nu gi as ne apie vergyste, o apie lengva dresura biggrin.gif
PIdagogink pIdagogink, O Tamsta Mokytoja! book.gif Duok ziniu i mases!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 15, 16:32)
jazusMarija
dar karta. JazusMarija

drinks_cheers.gif
ir dar kartą: drinks_cheers.gif

Rytine Kava 10 -> Nesupyk, bet man tavo skonis nepatinka smile.gif O tai rusai gerai sako: "Na vkus i cvet tavariščia net" rolleyes.gif nu bet tikrai... Aš tavo vietoj tikrai paklausyčiau sayonaros, kažkada paklausiau ir labai džiaugiuosi iki šiol. Teisingai ji šneka.

rG -> jau gyriau ir dar kartą pagirsiu mirksiukas.gif

isora -> Šita man tai net labai cool, kur įmetei http://vicegirls.tum...age/27060980928. Vienintelė iš visų linkų smile.gif

Cigarečių reklama? Man tai čia yra fainų su cigaretėm http://pinterest.com...ez/ssssmoke-it/ blush2.gif
Šiaip žadu savo sesę su dūmais pafotografuot, ale bliam, laiko nerandu [arba ji neranda], reiks kada susikaupti man smile.gif))

QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 17:08)
drinks_cheers.gif

Ir jazus Marija  drinks_cheers.gif

Nu pralinksminai, rytinė kava, su fotkem tokiom. Man tikrai tada gaila, jei tau tai yra gražu!
Ir tikrai čia tie menininkai nė prie ko.
Čia kaip su maistu, vieniem tik ciapakai ir alus, o kiti ir vyno atsigeria, ir krevečių ir melynojo sūrio nesibaido... smile.gif

drinks_cheers.gif

ich -> Visai nieko portretukas berniuko smile.gif gaila, kad centruotas. Kažkaip nematau, kad jis būtų svajojęs tą akimirką, kai fotografavai smile.gif Bet man patinka.

chiquitka -> Visai nieko, tik labai suspausta man, nu labai, net skauda galvą atrodo smile.gif

solo -> nespėjau pamatyti unsure.gif
Tikrai labai trumpam įkėlei smile.gif net cekava pasidarė, o nepamačiau.

nespėjau visko perskaityt :/
Atsakyti
user posted image

As dar tik bandau ...................................
Aciu visoms uz komentarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 15:22)
Rytine Kava, jei piniginė leidžia samdyk asm. fotografą dėstytoją. Nežinau ar visus priima į mokinukus, bet už paklausimą ausų niekas nenurauna.

O kur galima paklausti? T.y., kas tuo uzsiima?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 16, 16:45)
O kur galima paklausti? T.y., kas tuo uzsiima?

o kurį Lt fotografą norėtum imti pvz.? pas tą ir prašykis.
Būčiau Lt, turėčiau atliekamo laiko fotografijos moklams, tai žinau pas ką prašyčiaus.
Svarbu ne pas pradinukus, bet jau pas žinančius ką kodėl ir kaip daro. Peržiūri darbus kad ir efoto ir rašai sau až su užklausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 rugpjūčio 2012 - 15:48
QUOTE(Yvette @ 2012 08 16, 16:47)
o kurį Lt fotografą norėtum imti pvz.? pas tą ir prašykis.
Būčiau Lt, turėčiau atliekamo laiko fotografijos moklams, tai žinau pas ką prašyčiaus.
Svarbu ne pas pradinukus, bet jau pas žinančius ką kodėl ir kaip daro. Peržiūri darbus kad ir efoto ir rašai sau až su užklausimu.

supratau...
As pagalvojau, gal yra kazkokie konkretus, kurie tuo uzsiima...
Kursu tai yra visokiu, vienus is ju veda LDA docentas R.Zolubas...Galima pas ji ir individualius,man rodos....Nors negarantuoju.
Yra visokiu kitokiu kursu, kur visiskai nezinomi zmogeliukai veda....
Teko (gyvai) paklausineti, gal kas zino konkretu fotografa, kuris apsiimtu - niekas nezinojo.Ir klausiau fotografuojanciu zmoniu... unsure.gif Kitaip tariant man buvo paaiskinta, kad niekas nenores prasideti ir "auginti" sau konkurento, perduoti savo patirties...

Gal kas is sitos temos senbuviu noretu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 16, 16:57)
supratau...
Kursu tai yra visokiu, vienus is ju veda LDA docentas R.Zolubas...Galima pas ji ir individualius,man rodos....Nors negarantuoju.
Teko (gyvai) paklausineti, gal kas zino konkretu fotografa, kuris apsiimtu - niekas nezinojo.Ir  klausiau fotografuojanciu zmoniu... unsure.gif Kitaip tariant man buvo paaiskinta, kad niekas nenores prasideti ir "auginti" sau konkurento, perduoti savo patirties...

As kazkada norejau pas Zoluba i kursus, bet neuzsirasiau, o dabar nebeiseina ilgam i Lietuva atvaziuot smile.gif Lyg ir Pocej kursus vesdavo,ar dabar dar veda nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 16, 16:57)
supratau...
Teko (gyvai) paklausineti, gal kas zino konkretu fotografa, kuris apsiimtu - niekas nezinojo.Ir  klausiau fotografuojanciu zmoniu... unsure.gif Kitaip tariant man buvo paaiskinta, kad niekas nenores prasideti ir "auginti" sau konkurento, perduoti savo patirties...

Zolubas, jei neklystu, ir privačiai mokina. Žinau vieną jo mokinukę smile.gif

Whatever, nepamenu ar tavo foto apskritai esu mačiusi. Kaip dabar fotografuoji ir kokios foto tau patinka, koks stilius mielas. Žodžiu, papasakok kokius tikslus turi. Tada galvosim ar apsiimti mokinti tongue.gif čia pusiau rimtai.

Bet pvz. aš, tai ką moku, laisvai internetu galiu perteikti. Vistiek didžiausias įnšas mokinuko. Užsispyrimas, noras...
Atsakyti
Bar bar bar..
beldžiuosi su 3ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti