Sveiki!
Jau senai skaitau Jūsų temą, bet kadangi nesu dar pristačiusi ND tai nedrįstu ka ir rašyti...
Turiu klausima.. Gal kas naudojates iPad? Mano senukas kompas pagedo ir net nebeužkrauna foto atidaryti, o ka jau bekalbėti apie jų kėlimą kur nors.. Taigi,gal gas žinote ar įmanoma į Flickr įkelti nuotraukas iš plančetinio kompiuterio? Tuomet pagaliau galėčiau pristatyti savo ND ir ne tik.. ačiu!
QUOTE(Gatita555 @ 2012 08 16, 00:42)
Sveiki!
Jau senai skaitau Jūsų temą, bet kadangi nesu dar pristačiusi ND tai nedrįstu ka ir rašyti...
Turiu klausima.. Gal kas naudojates iPad? Mano senukas kompas pagedo ir net nebeužkrauna foto atidaryti, o ka jau bekalbėti apie jų kėlimą kur nors.. Taigi,gal gas žinote ar įmanoma į Flickr įkelti nuotraukas iš plančetinio kompiuterio? Tuomet pagaliau galėčiau pristatyti savo ND ir ne tik.. ačiu!
neturiu as iPad, bet tai ar jo veikimo principas ne kap kompo? jei jame yra ta foto, tai ja imi ir ikeli i flickr
QUOTE(Gatita555 @ 2012 08 16, 00:42)
Sveiki!
Į flickr neįmanoma,bent kiek ieškojau tai dar neradau. Jau esančias flickr įkelti į SM įmanoma. gal kas dar paprotins
Laba rytas/ diena!
QUOTE(gladiole @ 2012 08 16, 09:55)
Į flickr neįmanoma,bent kiek ieškojau tai dar neradau. Jau esančias flickr įkelti į SM įmanoma. gal kas dar paprotins
Laba rytas/ diena!
Laba rytas/ diena!
http://lmgtfy.com/?q...ckr upload ipad
QUOTE(robobebras @ 2012 08 16, 10:12)
Aš visiškai ne techniskas žmogus.! ACIU ! Gyvenimelis palengvejo!
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 15, 23:40)
Man per pilka, norisi daugiau kontrasto, kakta lyg su brush tool'u uztepliota. Taip pat noretusi aiskesniu veido konturu, dabar jie susilieja su fonu. Palikciau daugiau erdves , labai isispraudei save
Sveikos
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 15, 21:40)
ich, Miela, nuosirdi emocija!
Atnesu pilka auto, gal tiks ir emociju temaj. Pilkuma viduje, kazkokia "fotografine depresija" man. Atrodo gyvent be fotografijos negaliu, o paemus fotika i rankas nieko visiskai nesigauna, niekas netinka, rezultatai nedziugina Nors labai del to nepergyvenu, tikiu kad turetu praeit, bet vistiek liudna...
Taigi rodau viena kadra, kuris kazkiek prie sirdies. Paciai nepatinka rankos kadre, negerai sudetos atorodo. Siaip labiau megstu kontrastinga JB, bet snd norejosi butent tos pilkumos... Lauksiu jusu nuomoniu! Pakomentuokit, patarkit, pajudinkit, padekit
Atnesu pilka auto, gal tiks ir emociju temaj. Pilkuma viduje, kazkokia "fotografine depresija" man. Atrodo gyvent be fotografijos negaliu, o paemus fotika i rankas nieko visiskai nesigauna, niekas netinka, rezultatai nedziugina Nors labai del to nepergyvenu, tikiu kad turetu praeit, bet vistiek liudna...
Taigi rodau viena kadra, kuris kazkiek prie sirdies. Paciai nepatinka rankos kadre, negerai sudetos atorodo. Siaip labiau megstu kontrastinga JB, bet snd norejosi butent tos pilkumos... Lauksiu jusu nuomoniu! Pakomentuokit, patarkit, pajudinkit, padekit
tai vadinasi "nefotkinsiu bile kaip"
jei ne ranka, ant kurios mergina parimus, sakyčiau, kad vykęs portretas. pilkuma, vienok, nervina.
geriau būčiau turėjus originalą, bet ir iš to, kas buvo, pakontrastinau. bent jau man tai geriau rodosi, dramatiškumas išlieka.
nors dešinėje išnyksta veido kontūras, bet aš asmeniškai į tai niekada per didelio dėmesio nekreipiau, tai man nekliūna, daugeliui kitų klius. ai, dar pora spuogelių šalinau, nereikalingi jie
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 15, 22:40)
Atnesu pilka auto, gal tiks ir emociju temaj.
Man nelabai desine, nepatinka, kad veidas susilieja Sayonara tikrai fainai sutvarke foto
QUOTE(solo @ 2012 08 15, 22:47)
Kadangi tokia "emocijų" tema, noriu nuomonės, Auto (ilgai nelaikysiu) Seniai begavau patarimų iš nusimanančių
truksta erdves, toks jaumas kad fotkinai save laikydama fotika rankoj
QUOTE(Yvette @ 2012 08 15, 20:00)
manau tau į kursus reikia
Kokius ?
QUOTE(solo @ 2012 08 15, 20:03)
Aš jums pradžioj siūlyčiau tiesiog mokytis padaryti kokybiškas nuotraukas be didelių apdirbinėjimų. Stebėti, kad nebūtų išdegimų, "panagrinėti" šviesą, tam tikrus kampus.
Aciu
QUOTE(sayonara @ 2012 08 15, 20:10)
............. draugiškas patarimas.
Pajuskit skirtumą tarp plokščio vaizdo ir gilaus vaizdo. Išmokit pasiekti "apvalų" vaizdą, o ne blyną bile kokį.
Pajuskit skirtumą tarp plokščio vaizdo ir gilaus vaizdo. Išmokit pasiekti "apvalų" vaizdą, o ne blyną bile kokį.
Aciu labai uz patarima (ir aciu, kad be izeidinejimu )
O kas tas plokscias vaizdas, gilus vaizdas ir dar "apvalus", nu nesupratau
Aciu! Google moku naudotis,tiesiog jie visi mokami,tai kad neprisipirkti nereikalingu dalyku galvojau gal kas eaate isbande
QUOTE(Gatita555 @ 2012 08 16, 11:59)
Aciu! Google moku naudotis,tiesiog jie visi mokami,tai kad neprisipirkti nereikalingu dalyku galvojau gal kas eaate isbande
kas visi mokami? flickr app is app store? man raso free, bet jei visgi nori susimoketi, galiu saskaita padiktuoti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 16, 08:07)
kas visi mokami? flickr app is app store? man raso free, bet jei visgi nori susimoketi, galiu saskaita padiktuoti
Tas free yra iphone'ui o ne ipadui