Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2012 08 15, 21:08)
Solo, uzsuk dazniau cia, fainai pamatyt senai zinoma nick'a mirksiukas.gif

Emociju temai sena savo rodau.. paskendes svajonese smile.gif

man patinka. Paprastumu, nuoširdumu žavi
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 17:14)
Kad mano skonis ale "playbojiskas", sutinku, nes nieko padoriau nesu macius turbut biggrin.gif . Islavinsim ir ta skoni, tik nereik juoktis is manes.

o kodel neieskai nieko kito? neziuri? as tai nesijuokiu, tik sakau, akd negeri dalykai tau patinka, reikia daugiau. mirksiukas.gif
Ir ne todel, akd kazkas tau sako, akd š tau patinka, o del saves, nepatyngek, paieskok...
As pamenu kai pradejau sita tema skaityti, tai per google visa sarasa susiradau pradziai, nariu ten kur yra pirmam puslapy, apziurejau blogus ir visa kita, nu man taip idomu buvo, neparsinejau ju cia, kad duotu man kazka, o pati knisau, ieskojau, ziurejau kas man patinka ir pns. Dar cia nebendravusi, jau daugumos stiliu ir darbus sekiau. nes man buvo idomu ir norejau smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 19:15)
FB ji labai klajoja, man ji irgi  wub.gif

aha, tarp mano draugu irgi maciau sklande sita citata drinks_cheers.gif

QUOTE(ich @ 2012 08 15, 21:08)
Emociju temai sena savo rodau.. paskendes svajonese smile.gif

nu gražiai, švelnu taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 15, 20:08)
Solo, uzsuk dazniau cia, fainai pamatyt senai zinoma nick'a mirksiukas.gif

ich, aš ir būnu čia dažniau nei kuri kita,man atrodo smile.gif Mokaus ir iš diskusijų. Nesijaučiu kompetetinga vertinti kitų foto, tik labai keista iš kai kurių skaityti, kad jau ima pinigus už savo darbus. Mano akiai, dar ankstoka.
Atsakyti
Solo, mes kažkada 5 kilus abidvi vienoj temoj metėm, labai nesinervuok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 15, 21:09)
Solo, mes kažkada 5 kilus abidvi vienoj temoj metėm, labai nesinervuok biggrin.gif

Beveik numečiau.. kad ir anapus objektyvo būt negėda stovėt biggrin.gif ne, nėr ko nervuotis, visi mokomės, tik skirtinga forma wink.gif
Atsakyti
Yvette, kristalines, aciu 4u.gif

QUOTE(solo @ 2012 08 15, 22:06)
ich, aš ir būnu čia dažniau nei kuri kita,man atrodo smile.gif Mokaus ir iš diskusijų. Nesijaučiu kompetetinga vertinti kitų foto, tik labai keista iš kai kurių skaityti, kad jau ima pinigus už savo darbus. Mano akiai, dar ankstoka.

Kazkada juk bendravai cia, tai parasyk dazniau ax.gif beje, Lauros foto maciau su tavim, labai fainai thumbup.gif
Atsakyti
ellux, uzskaitau mirksiukas.gif

QUOTE(isora @ 2012 08 15, 16:45)
Sakau taturuota, plikinėjanti ir rūkanti mama.. Baisiau už Stankūnaitę.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tu visad tiek tu besiridenančių smailikų dedi? ar čia dėl to, kad ant bangos kolionių su mamom apie nuogą foto? biggrin.gif

QUOTE(ich @ 2012 08 15, 17:43)
Gotte, labai grazios tavo foto 4u.gif

dėkui
galvoju parašysiu, kad patiko portretas berniuko, ieškau, koks nick'as..niu va dabar gausis, kad viena kitą pagyrėm biggrin.gif biggrin.gif bet man patiko išties - linijų žaismas, spalvos, paprastumas žavi...
Atsakyti
ich, Miela, nuosirdi emocija!

Atnesu pilka auto, gal tiks ir emociju temaj. Pilkuma viduje, kazkokia "fotografine depresija" man. Atrodo gyvent be fotografijos negaliu, o paemus fotika i rankas nieko visiskai nesigauna, niekas netinka, rezultatai nedziugina verysad.gif Nors labai del to nepergyvenu, tikiu kad turetu praeit, bet vistiek liudna...
Taigi rodau viena kadra, kuris kazkiek prie sirdies. Paciai nepatinka rankos kadre, negerai sudetos atorodo. Siaip labiau megstu kontrastinga JB, bet snd norejosi butent tos pilkumos... Lauksiu jusu nuomoniu! Pakomentuokit, patarkit, pajudinkit, padekit 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kadangi tokia "emocijų" tema, noriu nuomonės, Auto (ilgai nelaikysiu) Seniai begavau patarimų iš nusimanančių smile.gif

Ironic...

chiquitka, o jei šiek tiek grūdo?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 15, 20:47)
Kadangi tokia "emocijų" tema, noriu nuomonės, Auto (ilgai nelaikysiu) Seniai begavau patarimų iš nusimanančių  smile.gif
chiquitka, o jei šiek tiek grūdo?

Man labiau i vertinima panasi tavo emocija, negu i ironija smile.gif 4u.gif Akys kokio melynumo tavo bigsmile.gif
Grudo dejau, bet labai labai mazai, bijojau padaugint. Paeksperementuosiu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 15, 22:40)
ich, Miela, nuosirdi emocija!

man patinka ,nieko nekeisciau,nors gan pilkoka,bet ziurisi graziai,zvilgsnis verentis patinka liuks man smile.gif

QUOTE(solo @ 2012 08 15, 22:47)
Kadangi tokia "emocijų" tema, noriu nuomonės, Auto (ilgai nelaikysiu) Seniai begavau patarimų iš nusimanančių  smile.gif

o cia man truksta erdves truputuka,plaukai issidraike man cia nesiziuri,moteris labai grazi,bet ir zvilgsnis , fonas toks irgi nea smile.gif bandyciau kitaip as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 17:22)

Man tokios nieko, noreciau tokiu savo turet :

tu rimtai?? blink.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti