Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 15:51)
ELLUX, uzskaitau, nes da tiek nusituokiu  biggrin.gif

as irgi uzskaityciau, ale motera, nepamirsk, kad mes abi 5 ND neatsiskaite, tai neturim teises kazka uzskaitinet biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ellux @ 2012 08 15, 15:56)
viena jau turiu  thumbup.gif

nesiskaito, geriau senuciu balsu palauk mirksiukas.gif arba kol mes su kava draugiskai 5 ND priduosim, ale ilgai laukt reikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 15, 17:59)
as irgi uzskaityciau, ale motera, nepamirsk, kad mes abi 5 ND neatsiskaite, tai neturim teises kazka uzskaitinet  biggrin.gif
Papildyta:

nesiskaito, geriau senuciu balsu palauk  mirksiukas.gif arba kol mes su kava draugiskai 5 ND priduosim, ale ilgai laukt reikes  lotuliukas.gif

Turim turim teise, gi pacios senbuves sake, kad ka praeje, galim uzskaitinet.
Atsakyti
Gotte, labai grazios tavo foto 4u.gif
ellux, uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
Peonyblossom, labai gera B. Marley citata smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 15, 18:51)

FB ji labai klajoja, man ji irgi wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 16:31)
Turim turim teise, gi pacios senbuves sake, kad ka praeje, galim uzskaitinet.

oba, reiskias prazioplinau sita reikala, mislyjau, kad be 5 ND nera diplomo, nera ir balso biggrin.gif
Ale vis tiek as pasuoju su uzskaitymu, nes pati sau negaliu atleist, kad to 5 neiveikus biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 08 15, 16:51)

drinks_cheers.gif paprasti, bet teisingi zodziai...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 15:01)
Nedaaugti, o tiesiog antra foto baisi ir tiek, skonis kitoks ir bijot as nieko nebijau.

Mano auto. Man taip va graziau  biggrin.gif

Daaugti, daaugti.

Baisu.Apdirbimas, kokybe-nea.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 15, 19:41)
Daaugti, daaugti.

Baisu.Apdirbimas, kokybe-nea.

Kad kokybes ir abdirbimo ner, pati zinau verysad.gif .
Ka daryt? I kokius kursus eit ar ka verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 19:57)
Kad kokybes ir abdirbimo ner, pati zinau  verysad.gif .
Ka daryt? I kokius kursus eit ar ka  verysad.gif  ?

manau tau į kursus reikia smile.gif
kiti šiaip ir čia pramoksta ir su kokybe galiausiai susitvarko. Bet reikia tam motyvacijos.

Ellux, užskaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 rugpjūčio 2012 - 19:06
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 18:57)
Kad kokybes ir abdirbimo ner, pati zinau  verysad.gif .
Ka daryt? I kokius kursus eit ar ka  verysad.gif  ?

Aš jums pradžioj siūlyčiau tiesiog mokytis padaryti kokybiškas nuotraukas be didelių apdirbinėjimų. Stebėti, kad nebūtų išdegimų, "panagrinėti" šviesą, tam tikrus kampus. Man atrodo, tik pradėjus fotografuoti ankstoka eiti į tokius ale "emocinius" auto ir juo labiau lipdyti iš jų koliažus. Kai atsiras elementari kokybė, galėsit pradėt ieškot savo "aš" 4u.gif

Atsakyti
Rytine kava, pas Tave nėra ne tik apdirbimo ir kokybės, Tu kol kas aukščiau bambos su turiniu šoki. Pvz., mano galva, Tau autoportreto žanras dar ankstokas - jį kur kas sudėtingiau padaryti negu paprastą portretą. Tad pradžioj įvaldyk paprastus portretus, suprask darbo su šviesa principus, kompoziciją, modelio pozicijas, kas portrete privalo būti patrauklu, kaip ir kada ką galima kapoti, kaip paslėpti trūkumus, kaip dirbti su oda ir pan., o tada jau aplink turėklą šuoliuok su staniku ir versk tai į sepiją. draugiškas patarimas.

nes nu mane tai stebina, kaip visos teikia tokią reikšmę fokusui ir apdirbimui ir pan. ir mažai kuri įsigilina, ką reiškia žodis pagrindinis žodis fotografijoje - foto-grafija. Piešimas šviesa. Modeliuokit šviesą, domėkitės, bandykit. Pajuskit skirtumą tarp plokščio vaizdo ir gilaus vaizdo. Išmokit pasiekti "apvalų" vaizdą, o ne blyną bile kokį.

o ir skonį lavint būtina. kasdien. ne tik fotografijoje. knygas skaityt reikia. ne tik apie fotografiją. jos lavina vaizduotę, padeda jautriai jausti pasaulį. o tada ir fotografijoje lengviau tampa.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 15, 20:03)
Aš jums pradžioj siūlyčiau tiesiog mokytis padaryti kokybiškas nuotraukas be didelių apdirbinėjimų. Stebėti, kad nebūtų išdegimų, "panagrinėti" šviesą, tam tikrus kampus. Man atrodo, tik pradėjus fotografuoti ankstoka eiti į tokius ale "emocinius" auto ir juo labiau lipdyti iš jų koliažus. Kai atsiras elementari kokybė, galėsit pradėt ieškot savo "aš"  4u.gif

Solo, uzsuk dazniau cia, fainai pamatyt senai zinoma nick'a mirksiukas.gif

Emociju temai sena savo rodau.. paskendes svajonese smile.gif
user posted image
Atsakyti