Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 08 12, 15:28)
Kažkada buvo organizuojami kursai, pas Kikirike, S.B.K. ir Andriushka. Jie rodos ir blykstės kursus siūlė. Tai pasidomėk ir pasiprašyk pagalbos. Jei kursam galimybės nėra, literatūros, kad ir internete, pilna.

S.B.K. tai pikta biggrin.gif , o cia kaip tuos kursus suprast, siaip savamoksliskai moko? Aisku uz litus. Siaip idomu, nes man dar vis kazko truksta, uzkniso paciai aiskintis biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 08 12, 15:28)
O apie tavo foto. Man tik antra patiktų... Gaila tik kad pasirinkti nustatymai sudirba. Gal vis tik bandyčiau gražinti spalvas, nuimti kiek kontrasto.

Tai vat, kad man pievos su tais nustatymais kazkaip gaunas doh.gif
Kaip cia man ieiti i tas vezias verysad.gif ......... atrodo bandau, skaitau, ale doh.gif
Atsakyti
Sayonara, o tavo pagrindine foto FB uzsimerkus,su skrybele ir iskistu liezuviu i sona?
Atsakyti
kristalines -> per daug man kontarsto autoportrete smile.gif Per tamsu.

Maggie -> Jo jo, man labai ir net labai patinka swatchiukai wub.gif

Eve... -> čia fainai atrodo, jei diafragmą būtum labiau atvėrusi smile.gif Tada susiblūrintų gražiai tos linijos ir siena smile.gif

Dincelis -> nieko nesupratau... įsižiūrėjau, tada pamačiau žuvis, gal spalvot aiškesnė? smile.gif

isora -> nepamačiau tavo auto...

Yvette -> patiko antra [kietai čia gavosi] su vandeny esančiu vaiku ir trečia patiko.

Rytine Kava 10 -> Ojej... labai nepatiko visos....

Rytine Kava 10 -> Andrius vedė paskaitas, tikrai daug info gavau su praktika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 12 rugpjūčio 2012 - 15:43
Ačiū už temą.. 4u.gif

Ir už komentarus... 4u.gif

noisy- be , kaip nepamatei,kad dar įdėta.. g.gif http://www.flickr.co...N07/7761098858/ g.gif

rytine kava , ojjj, blyyyycas.. scare.gif ne ne, oj nereik jo..
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 12, 16:42)

Rytine Kava 10 -> Ojej... labai nepatiko visos....

Rytine Kava 10 -> Andrius vedė paskaitas, tikrai daug info gavau su praktika.

O galim konkreciau, jei nesunku 4u.gif

Kas tas andrius?
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 08 12, 16:48)
rytine kava , ojjj, blyyyycas.. scare.gif ne ne, oj nereik jo..

biggrin.gif aciu, stengsiuos be jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 12, 15:33)
Puiki ideja tema papyldit idomiais must see autoriais! Ir apskritai faina, kad paskutiniu metu daug idomiu nuorodu buvo thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Rytine kava, kai pasirinkinėji nustatymus, nežiūri į eksponometro juostelę fotoaparato ekranėlyje? Ji padeda susigaudyti, per tamsus, geras, ar per šviesus vaizdelis gausis.

Jei labai sunku susigaudyti nustatymuose ir iškart su M fotografuoti, tai gal pradžioje bandyk su kuriuo nors pusiau automatiniu ręžimu? Pvz., kai labai daug šviesos ir nori žaisti tik ryškumo zona, tai fotografuoji su Av (pasirenki diafragmos dydį, o išlaikymą parenka fotoaparatas) arba jei fotografuoji judančius objektus ir nori, jog jie neišsilietų, imi Tv, pasirenki išlaikymą, o diafragmos reikšmę parinks fotoaparatas.
Integruotas blicas nuotraukose dažniausiai nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 08 12, 17:01)
drinks_cheers.gif

Rytine kava, kai pasirinkinėji nustatymus, nežiūri į eksponometro juostelę fotoaparato ekranėlyje? Ji padeda susigaudyti, per tamsus, geras, ar per šviesus vaizdelis gausis.

Jei labai sunku susigaudyti nustatymuose ir iškart su M fotografuoti, tai gal pradžioje bandyk su kuriuo nors pusiau automatiniu ręžimu? Pvz., kai labai daug šviesos ir nori žaisti tik ryškumo zona, tai fotografuoji su Av (pasirenki diafragmos dydį, o išlaikymą parenka fotoaparatas) arba jei fotografuoji judančius objektus ir nori, jog jie neišsilietų, imi Tv, pasirenki išlaikymą, o diafragmos reikšmę parinks fotoaparatas.
Integruotas blicas nuotraukose dažniausiai nieko gero...

Reiks paziuret kas per eksponometro juostele, kazka lyg pamenu is kursu g.gif
Su M tai sunkiai, pasisuki i viena puse gaunas vienaip, i kita puse jau visai kitaip... Av ir Tv kolkas naudoju dazniau, nors kazkaip paskutiniu metu atidarau kuo daugiau diafragma ir psio biggrin.gif , o seniau laikydavau ant 9 ar 11 pradzioj, tai kai buvau ikelus dvynuku foto su arbuzais, kazkuri sako, gi diafragma atverk! O as kazkaip bijojau atvert, tai va, aciu visoms uz komentarus, esamus, busimus, visus!
Nieko, ismoksiu, nieks negime mokedamas.
Atsakyti
Aš tai viską ant M, dešim kart kaitalioju tuos nustatymus, bet vistiek tas M, man įkaltas ir fsio.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 12, 15:07)
Sayonara, o tavo pagrindine foto FB uzsimerkus,su skrybele ir iskistu liezuviu i sona?

taip.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 12, 17:23)
Aš tai viską ant M, dešim kart kaitalioju tuos nustatymus, bet vistiek tas M, man įkaltas ir fsio.. lotuliukas.gif

O kas tau ji ikale ax.gif ?
Gal dar ka gero isikalus esi?

QUOTE(sayonara @ 2012 08 12, 17:28)

Foto atitinka tavo bendravima cia.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 12, 16:35)
Foto atitinka tavo bendravima cia.

smile.gif
Atsakyti
info Kaunietėms ir ne tik
V.Strauko fotografijos paroda

Kas gero Vilniuje ar Klaipėdoje? Dalinkintės ir tokia info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 rugpjūčio 2012 - 17:48