Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 15:50)
man kadangi patinka aktai...  rolleyes.gif

ir as i juos nespjaunu smile.gif tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 15, 15:54)
ir as i juos nespjaunu smile.gif tiesiog.

tiesiog. Negali gi būti visiems gražu tas, kas man ar tau gražu. ax.gif
Man liux, patinka, mėgstu tokias foto. Tau ne. ir kame cia problema? smile.gif
Atsakyti
Ėėėėė, gal kas papozuot lytini moterų aktą nori? user posted image Čiur aš pozuoju...user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 15:55)
tiesiog. Negali gi būti visiems gražu tas, kas man ar tau gražu. ax.gif
Man liux, patinka, mėgstu tokias foto. Tau ne. ir kame cia problema? smile.gif

o ar as sakiau kad tai problema? smile.gif tik parasiau savo nuomone. Kaip ir Tu ar bet kuris kitas forumietis mirksiukas.gif nebesiplesiu rolleyes.gif rG tikrai verta pagyru rolleyes.gif

gal kam pomidoru? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 15:39)
grazus kūnas, grazi moteris, graziai pateikta rolleyes.gif  mmmhhm.
Bet kiekvienam savo. Kiekvienam vis kita patinka, o gal tau tiesiog dar iki to daaugti reikia smile.gif ir nuogo kuno bijoti nereikia, tai nera tabu, bent man. O gal niekada ir nepatiks smile.gif

Nedaaugti, o tiesiog antra foto baisi ir tiek, skonis kitoks ir bijot as nieko nebijau.

Mano auto. Man taip va graziau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 15, 15:58)
o ar as sakiau kad tai problema? smile.gif tik parasiau savo nuomone. Kaip ir Tu ar bet kuris kitas forumietis mirksiukas.gif nebesiplesiu rolleyes.gif rG tikrai verta pagyru rolleyes.gif

gi retorinis klausimas buvo smile.gif
nesipykim biggrin.gif
Atsakyti
dėkui už komentarus archyvinėms foto...kažkaip nesitikėjau net jų sulaukti bigsmile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 08 15, 14:09)
Priminėt, sakau reik užrodyt. Pamenat?   biggrin.gif

o jezzz...dar kartą surijau bigsmile.gif ir kaip nebuvau įsimetusi į favoritus doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 15, 14:50)
man judukas gražu. ir foto, ir apdirbimas.
merginos tik portretas, grūdas jau nebetobulas.
nude būtų nieko, bet kompozicija paspausta. apdirbimas ok smile.gif

su viskuo sutinku, blyn moki tu taikliai pakomentuot..

merginos kaip ir viskas man patiko, kol dabar praėjus pusmečiui po šios foto kitaip visai pažvelgiau į ją... bet šakės kaip laikas viską keičia.. gal reiks grįžti prie šio portreto su naujom jėgom bigsmile.gif

ir šiaip pastebiu tendenciją kuri daugeliui yra turbūt...suretušuoji fotosesiją...ir tas gražu ir anas nieko... sunku atsirinkti...pradedu sau analizuoti foto, žiūriu vėl ir vėl...jei per daug prižiūriu - ragai- niekas nebegražu...o geriausiai pasižiūrėti po kurio laiko, po kelių dienų, po kelių savaičių ar net mėnesių, tada kažkaip naujom akim lengviau stipresnius kadrus atsirinkti..
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 15:01)
Mano auto. Man taip va graziau  biggrin.gif

karpymas/kadravimas man žiaurus visose foto ir apdirbimas labai labai nee blush2.gif kaip koliažas irgi nevykęs schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 rugpjūčio 2012 - 15:05
QUOTE(isora @ 2012 08 15, 15:57)
Ėėėėė, gal kas papozuot lytini moterų aktą nori?  user posted image Čiur aš pozuoju...user posted image user posted image

O kas fotkins biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 16:04)
karpymas/kadravimas man žiaurus visose foto ir apdirbimas labai labai nee blush2.gif

Su techniskumais dar nesusidraugavus as visai cool.gif , o karpiau jau specialiai taip ...
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 15, 14:57)
Ėėėėė, gal kas papozuot lytini moterų aktą nori? 

ponui A.Pocej parašyk - paims į modelius greičiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 16:01)
Nedaaugti, o tiesiog antra foto baisi ir tiek, skonis kitoks ir bijot as nieko nebijau.

Mano auto. Man taip va graziau  biggrin.gif

smile.gif

grazi sypsena smile.gif , o koks tureklo (?) bumbulo vaidmuo sitoje fotosesijoje ? hihihi.gif lotuliukas.gif oj negaliu lotuliukas.gif , pasijauciau patvirkusi lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 16:07)
smile.gif

grazi sypsena smile.gif , o koks tureklo (?) bumbulo vaidmuo sitoje fotosesijoje ? hihihi.gif lotuliukas.gif  oj negaliu lotuliukas.gif , pasijauciau patvirkusi  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Bumbulas - ciupaciupsas lotuliukas.gif
Papildyta:
Gi tryniaus aplink tureklus, taip ir gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 16:06)
O kas fotkins  biggrin.gif
Papildyta:
Su techniskumais dar nesusidraugavus as visai  cool.gif , o karpiau jau specialiai taip ...

QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 16:06)
ponui A.Pocej parašyk - paims į modelius greičiausiai mirksiukas.gif

Va norėjau parašyt ištikro viršui RK, kad Pocėj fotkintu tikrai.. lotuliukas.gif

Nea, iki tiek nedavažiuosiu ištikro jau ne, savo dupce da papus rodyt galiu nes nieko ten neturiu, bet kokį aktą, tai.. blush2.gif

Atradau vieną lobyną.. lotuliukas.gif Nu gal man ten tik fainai, bet yra geru kadrų.. blush2.gif
Atsakyti