Priminėt, sakau reik užrodyt. Pamenat?
QUOTE(rG. @ 2012 08 15, 15:09)
WooOoW
gražiai
gotte, man ta ant lovos patinka
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 15:17)
O kas ten grazu ?
Antra tai man isvis ziauri, kaip is konslagerio . Tik nesupykit...
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 14:17)
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 14:29)
O kas ten grazu ?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 15:29)
O kas ten grazu ?
grazus kūnas, grazi moteris, graziai pateikta mmmhhm.
Bet kiekvienam savo. Kiekvienam vis kita patinka, o gal tau tiesiog dar iki to daaugti reikia ir nuogo kuno bijoti nereikia, tai nera tabu, bent man. O gal niekada ir nepatiks
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 15:39)
grazus kūnas, grazi moteris, graziai pateikta mmmhhm.
Bet kiekvienam savo. Kiekvienam vis kita patinka, o gal tau tiesiog dar iki to daaugti reikia ir nuogo kuno bijoti nereikia, tai nera tabu, bent man.
Bet kiekvienam savo. Kiekvienam vis kita patinka, o gal tau tiesiog dar iki to daaugti reikia ir nuogo kuno bijoti nereikia, tai nera tabu, bent man.
tai matyt ir as vis niekaip nedaaugau iki kazko nu man antroji negrazu ir viskas
Kas čia su tuo konslageriu.. Aš konslagerinė pagal V ir mamą.. Db va rG. ... Man kabino ji..
Kristalines , žinai kas akį man pjauna tas NIKE.
Kristalines , žinai kas akį man pjauna tas NIKE.
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 12:34)
aš net nepažiūrėjau į tuos papus...po tavo komentaro grįžau pačiokinti man vien į foną akys krypsta...
Mano skaitmeninis grūdas...bandymai...nesakau, kad jie geri ar reiktų į tai lygiuotis
Čia nude bandymas: va
Čia dar viena, fe kaip negražu man čia logo :
viskas iš archyvų, kritika visuomet laukiama, tiek iš naujokių, tiek iš seniokių
Mano skaitmeninis grūdas...bandymai...nesakau, kad jie geri ar reiktų į tai lygiuotis
Čia nude bandymas: va
Čia dar viena, fe kaip negražu man čia logo :
viskas iš archyvų, kritika visuomet laukiama, tiek iš naujokių, tiek iš seniokių
man judukas gražu. ir foto, ir apdirbimas.
merginos tik portretas, grūdas jau nebetobulas.
nude būtų nieko, bet kompozicija paspausta. apdirbimas ok
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 15, 15:47)
tai matyt ir as vis niekaip nedaaugau iki kazko nu man antroji negrazu ir viskas
man kadangi patinka aktai...
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 15, 11:11)
Na, kadangi mokinuosi, imetu keletą foto kritikai. Man jos geriausios iš paskutiniųjų.
Tiek buvau pasiruosus pasakyt, ziuriu toliau, jau viska say su gotte susake del negerumu . Tai pasakaysiu, kad patiko apsvietimas (ypac pirmos) ir naturalumas portretu (nors lupas tvarkyciau butinai), paprastumas labai paperkantis. Visai saunus bandymas, nors ir su klaidom
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 11:34)
Mergina fantastiska. Net issisaugojau
QUOTE(rG. @ 2012 08 15, 13:09)
Priminėt, sakau reik užrodyt.
Uzklydus pas ta foto i svecius kazkada netycia buvau , tai mintimis pakibinau tau didziuli medali uz drasa Ir siaip
QUOTE(isora @ 2012 08 15, 15:49)
zadejau nuklonuot ir pamirsau