Ok ok, raminuosi.. uždarau špokinyčią..
RIR , man paskutinė pati fainiausia..
Kristalines , nu nznau, dar db plėšosi.. nesvarbu,tegu.. :irnesakyk
A vaa koks grūdas skaitimeninis turi būt.. Santūriai neperdėtai, neperkrautai, aišku, dabar žinosiu.. Beje gotte , merginos akys.. Juodukas irgi nieko..
Einu Nude apsižiūrėt...
Say , ačiū už pvz, susidariau db vaizdą ir žinosiu kaip daryt, bent jau mėginsiu...
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 13:34)
Apie techniskuma jauciu ne man dar aiskinti, bet siaip kaip foto, ne mano skonio.
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 13:22)
tai čai nežinau ar vertinti kaip kažkokį blogumą, nes jeigu tokią foto atiduotum klientui tai gal nėr labai gerai nes vis tiek visi nori būti gražūs nuotrauykose ir be tamsių ratilų po akimis...kita vertus man ši foto tuom ir žavinga, nes ji tikra, mergina nenudailinta
Foto saviems išvadas padariau. Teks užsirašyt į glamūro kursus che che nors man būtent čia užkabino tas natūralumas. Ir dar reiks ieškot daugiau kalbančio fono
Aš nude dariau grynai dėl savęs, smalsumo, noro padaryt kažką naujo...turėjau merginą, kuri labai drąsi, ir publikuoti davė leidimą ir pan...bet kažkaip neišnaudojau situacijos nesu patenkinta ta fs...dar žadu grįžti kada prie archyvinių, nes nedaug šios fs foto esu suredagavusi.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 13:48)
Apie techniskuma jauciu ne man dar aiskinti
o tu pabandyk
Rytine Kava, tai būtent pabandyk aprašyti, kas tau nepatinka ir kodėl, ką darytum kitaip ir pan..nes tai irgi mokymosi dalis- mokymosi pamatyti, pastebėti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 13:58)
o tu pabandyk
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 14:02)
Rytine Kava, tai būtent pabandyk aprašyti, kas tau nepatinka ir kodėl, ką darytum kitaip ir pan..nes tai irgi mokymosi dalis- mokymosi pamatyti, pastebėti
Aciu, merginos . Kita kart bandysiu kazka izvelgti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 14:19)
Aciu, merginos . Kita kart bandysiu kazka izvelgti
o kodel ne dabar?
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 14:23)
o kodel ne dabar?
Tai kad issaket jau daugmaz apie tas foto
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 15, 13:11)
Na, kadangi mokinuosi, imetu keletą foto kritikai. Man jos geriausios iš paskutiniųjų.
paskutinioji liuks man patinka tik kaip sake - akinius nuimciau
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 13:34)
Mano skaitmeninis grūdas...bandymai...nesakau, kad jie geri ar reiktų į tai lygiuotis
juodukas tai fainuolis o mergyte tai dar geresne. Labai geros foto patinka emocijos ir apdirbimai.
o pas mane tooooks juodas shtilis....jauciuosi stovinti vietoje. Toks jausmas kad istrigau. kad ir tai...ruosiuosi seimos fotosesijai. Atrodo viska apgalvoju. visas smulkmenas. pozas. bet as labai skubu. As po fotosesijos jauciuosi uzdususi- begde darau. Tokia mano prigimtis. Tas skubejimas man visada kiso kisa ir kis koja. ir perziurinejant foto vis galvoju - na kodel as paskubejau paspausti mygtuka. Is to noro padaryti daug man dazniausiai gaunasi atvirksciai.
Yvete - Tavo berniuko po vandeniu foto istrigus man atminty.
labas visoms
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 12:34)
Fantastika.
emocijų temai
susikaupusios žiogytės žingneliai
susikaupusios žiogytės žingneliai