Kristalines , nu nznau, dar db plėšosi.. nesvarbu,tegu.. :irnesakyk
A vaa koks grūdas skaitimeninis turi būt.. Santūriai neperdėtai, neperkrautai, aišku, dabar žinosiu.. Beje gotte , merginos akys.. Juodukas irgi nieko.. Einu Nude apsižiūrėt... Say , ačiū už pvz, susidariau db vaizdą ir žinosiu kaip daryt, bent jau mėginsiu...
tai čai nežinau ar vertinti kaip kažkokį blogumą, nes jeigu tokią foto atiduotum klientui tai gal nėr labai gerai nes vis tiek visi nori būti gražūs nuotrauykose ir be tamsių ratilų po akimis...kita vertus man ši foto tuom ir žavinga, nes ji tikra, mergina nenudailinta
Foto saviems išvadas padariau. Teks užsirašyt į glamūro kursus che che nors man būtent čia užkabino tas natūralumas. Ir dar reiks ieškot daugiau kalbančio fono
Aš nude dariau grynai dėl savęs, smalsumo, noro padaryt kažką naujo...turėjau merginą, kuri labai drąsi, ir publikuoti davė leidimą ir pan...bet kažkaip neišnaudojau situacijos nesu patenkinta ta fs...dar žadu grįžti kada prie archyvinių, nes nedaug šios fs foto esu suredagavusi.
Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]
Rytine Kava, tai būtent pabandyk aprašyti, kas tau nepatinka ir kodėl, ką darytum kitaip ir pan..nes tai irgi mokymosi dalis- mokymosi pamatyti, pastebėti
Rytine Kava, tai būtent pabandyk aprašyti, kas tau nepatinka ir kodėl, ką darytum kitaip ir pan..nes tai irgi mokymosi dalis- mokymosi pamatyti, pastebėti
Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]
juodukas tai fainuolis o mergyte tai dar geresne. Labai geros foto patinka emocijos ir apdirbimai.
o pas mane tooooks juodas shtilis....jauciuosi stovinti vietoje. Toks jausmas kad istrigau. kad ir tai...ruosiuosi seimos fotosesijai. Atrodo viska apgalvoju. visas smulkmenas. pozas. bet as labai skubu. As po fotosesijos jauciuosi uzdususi- begde darau. Tokia mano prigimtis. Tas skubejimas man visada kiso kisa ir kis koja. ir perziurinejant foto vis galvoju - na kodel as paskubejau paspausti mygtuka. Is to noro padaryti daug man dazniausiai gaunasi atvirksciai.
Yvete - Tavo berniuko po vandeniu foto istrigus man atminty.