Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Ok ok, raminuosi.. uždarau špokinyčią.. user posted image lotuliukas.gif

RIR , man paskutinė pati fainiausia.. bigsmile.gif

Kristalines , nu nznau, dar db plėšosi.. lotuliukas.gif nesvarbu,tegu.. lotuliukas.gif :irnesakyk

A vaa koks grūdas skaitimeninis turi būt.. bigsmile.gif Santūriai neperdėtai, neperkrautai, aišku, dabar žinosiu.. blush2.gif Beje gotte , merginos akys.. wub.gif Juodukas irgi nieko..
Einu Nude apsižiūrėt...
Say , ačiū už pvz, susidariau db vaizdą ir žinosiu kaip daryt, bent jau mėginsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 13:34)

Čia nude bandymas: va

Apie techniskuma jauciu ne man dar aiskinti, bet siaip kaip foto, ne mano skonio.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 13:22)
tai čai nežinau ar vertinti kaip kažkokį blogumą, nes jeigu tokią foto atiduotum klientui tai gal nėr labai gerai g.gif nes vis tiek visi nori būti gražūs nuotrauykose ir be tamsių ratilų po akimis...kita vertus man ši foto tuom ir žavinga, nes ji tikra, mergina nenudailinta

Foto saviems smile.gif išvadas padariau. Teks užsirašyt į glamūro kursus che che smile.gif nors man būtent čia užkabino tas natūralumas. Ir dar reiks ieškot daugiau kalbančio fono doh.gif
Atsakyti
Aš nude dariau grynai dėl savęs, smalsumo, noro padaryt kažką naujo...turėjau merginą, kuri labai drąsi, ir publikuoti davė leidimą ir pan...bet kažkaip neišnaudojau situacijos doh.gif nesu patenkinta ta fs...dar žadu grįžti kada prie archyvinių, nes nedaug šios fs foto esu suredagavusi.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 13:48)
Apie techniskuma jauciu ne man dar aiskinti

o tu pabandyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 15 rugpjūčio 2012 - 13:04
Rytine Kava, tai būtent pabandyk aprašyti, kas tau nepatinka ir kodėl, ką darytum kitaip ir pan..nes tai irgi mokymosi dalis- mokymosi pamatyti, pastebėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 13:58)
o tu pabandyk smile.gif

QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 14:02)
Rytine Kava, tai būtent pabandyk aprašyti, kas tau nepatinka ir kodėl, ką darytum kitaip ir pan..nes tai irgi mokymosi dalis- mokymosi pamatyti, pastebėti  mirksiukas.gif

Aciu, merginos bigsmile.gif . Kita kart bandysiu kazka izvelgti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 14:19)
Aciu, merginos bigsmile.gif . Kita kart bandysiu kazka izvelgti  drinks_cheers.gif

o kodel ne dabar?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 15, 14:23)
o kodel ne dabar?

Tai kad issaket jau daugmaz apie tas foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 15, 13:11)
Na, kadangi mokinuosi, imetu keletą foto kritikai. Man jos geriausios iš paskutiniųjų.

paskutinioji liuks smile.gif man patinka smile.gif tik kaip sake - akinius nuimciau smile.gif

QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 13:34)
Mano skaitmeninis grūdas...bandymai...nesakau, kad jie geri ar reiktų į tai lygiuotis blush2.gif

juodukas tai fainuolis ax.gif o mergyte tai dar geresne. Labai geros foto smile.gif patinka emocijos ir apdirbimai. smile.gif

o pas mane tooooks juodas shtilis....jauciuosi stovinti vietoje. Toks jausmas kad istrigau. kad ir tai...ruosiuosi seimos fotosesijai. Atrodo viska apgalvoju. visas smulkmenas. pozas. bet as labai skubu. As po fotosesijos jauciuosi uzdususi- begde darau. Tokia mano prigimtis. Tas skubejimas man visada kiso kisa ir kis koja. ir perziurinejant foto vis galvoju - na kodel as paskubejau paspausti mygtuka. Is to noro padaryti daug man dazniausiai gaunasi atvirksciai.

Yvete - Tavo berniuko po vandeniu foto istrigus man atminty.

labas visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 15 rugpjūčio 2012 - 14:08
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 12:34)
Čia dar viena, fe kaip negražu man čia logo blush2.gif :
http://farm8.staticf..._ef1a4e3c12.jpg[/img]

Fantastika.
Atsakyti
emocijų temai smile.gif
susikaupusios žiogytės žingneliai

user posted image
Atsakyti