Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 08 15, 11:28)
pipiec,  pms, fizdiec

Fsio.*****:lotuliukas: lotuliukas.gif

Gal tu nusiramink?
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 15, 12:28)
Žinok pipiec, dasidėjo pms, karas su vaiku, dar išdarkė mane kaip ne motiniška po tokių fotkių... fizdiec.. rūkyt nespėju lakstyt.. schmoll.gif

Fsio... Reik pamedituot eit.. lotuliukas.gif Nemoku, bet maž išeis.. lotuliukas.gif

Po vakar fotkės ir dar iki db bevykstančio drąbstymo MAMŲ, sakiau nusifotkinsiu išsiskėtus nuoga ant antikvarinės kėdės, vienoj rankom cigaretė kitoj sūnus ir apačioj prie kojų vyno butelys tuščias.. lotuliukas.gif ***** po galais. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu bet tu ir draikais. ar cia tik tavo kalba tokia smile.gif
Atsakyti
aha ir aš nekertu ko čia tiek ardytis...
Atsakyti
Na, kadangi mokinuosi, imetu keletą foto kritikai. Man jos geriausios iš paskutiniųjų.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal turite kokių pavyzdžių iš fotosesijų su motociklu? g.gif Tokiose fs labai baisu nusibanalinti...tai norėtųsi pažiūrėt kažko g.gif
Atsakyti
RiR, pirma faina, ypac spalvos wub.gif . Kam kitas nujuodinai ??
Atsakyti
RiR, pirmoje labai graži šviesa, fonas mane labai veža, o jeigu apie foto minusus pakalbėti, tai emocija merginos nelabai, tokia susigūžusi, rankos pirštai nukirsti.
Antra man visai patinka, JB neprastas bent jau mano akimis, bet nelabai pasiteisina kairė, jos daug, o merginos žvilgsnis yra į dešinę. Palikimas kairėje pusėje didesnio ploto pasiteisintų, jei būtų ten koks įdomus planas, judesys, daiktas, kas trauktų akį, papasakotų daugiau. Patinka, kad mergina nepozuoja, atrodo lyg atsitiktinai pagauta, atsipalaidavusi jinai. gal rankų daugiau norėtųsi matyti.

trečia būtų liuks portretas, bet man truputį kliūna patamsėjimas prie nosies, tamsesnės vietos prie akių ir lūpos išdžiūvusios... tai čai nežinau ar vertinti kaip kažkokį blogumą, nes jeigu tokią foto atiduotum klientui tai gal nėr labai gerai g.gif nes vis tiek visi nori būti gražūs nuotrauykose ir be tamsių ratilų po akimis...kita vertus man ši foto tuom ir žavinga, nes ji tikra, mergina nenudailinta

ketvirtoj kirpčiau daugiau pakaušio. penkta liuks, tik akinius nuimčiau.
Atsakyti
R.i.R., pirma, antra ir paskutinė gražios savo šviesa.
pirmoje pirštai neskaniai nukapoti. kažkaip labia buitiškai tie marškinėliai ir liemenėlės petnešos matosi, akys pas papus krenta biggrin.gif o turėtų pas akis tongue.gif gražus fonas, spalvinė gama. kaip bandymas nieko, kaip foto rezultatas - nepavykusi.

visose likusiose man kliūva nesutvarkytas veidas. nemėgstu pati glamūrkės, pati žinai, bet kažkiek galima buvo odą neutralizuoti.

antroje kairėje per daug erdvės. geriau ją galėjai išnaudoti žvilgsniui, nes dabar jis paspaustas dešinėje kadro pusėje.

trečioje - veido oda, sustingusi išraiška, tarsi pagauta kažką besakanti. tokios foto nerodyčiau, nors šviesa, kaip minėjau, miela. bet iš principo foto apie nieką.

ketvirtoje mielas profilis, gražiai rkinta sruoga, bet vėlgi foto tuščia. jeigu merginą fotkintum iš toliau, o fone kažkokia prasmė atsirastų - būtų geriau. dabar ta balta plynė už jos yra biaka smile.gif

ir šiaip, mano akimis, labiausiai vykusi, bet nesakau, kad gera yra paskutinė foto. yra nereikalingų detalių - akiniai, pvz., bet fotografavimo kampas, pagauta šypsena, nuleistos akys - jau geriau.

isora, nerandu kitų gerų pvz., tai rodau savo senas skaitmenines foto, kuriose naudotas skaitmeninis grūdas: http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page=
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 15, 13:11)
Na, kadangi mokinuosi, imetu keletą foto kritikai. Man jos geriausios iš paskutiniųjų.

grazi mergaite. geros jos akys. priespriespaskutine man labiausiai patiko. ir siaip, kuo maziau, tuo geriau. man patinka paprasti portretai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 15 rugpjūčio 2012 - 12:27
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 15, 13:14)
RiR, pirma faina, ypac spalvos wub.gif . Kam kitas nujuodinai ??

Gal kad toks sprendimas man labiausiai patiko?

Emocijų temai:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 13:22)

o, dėkui, moteros bigsmile.gif tiek daug ir išsamiai nesitikėjau biggrin.gif kaip jūs viską pastebit, žaviuosi jumis.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 15, 12:26)
pirmoje pirštai neskaniai nukapoti. kažkaip labia buitiškai tie marškinėliai ir liemenėlės petnešos matosi, akys pas papus krenta biggrin.gif o turėtų pas akis tongue.gif

aš net nepažiūrėjau į tuos papus...po tavo komentaro grįžau pačiokinti biggrin.gif man vien į foną akys krypsta...

Mano skaitmeninis grūdas...bandymai...nesakau, kad jie geri ar reiktų į tai lygiuotis blush2.gif
user posted image

Čia nude bandymas: va

Čia dar viena, fe kaip negražu man čia logo blush2.gif :
user posted image

viskas iš archyvų, kritika visuomet laukiama, tiek iš naujokių, tiek iš seniokių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 rugpjūčio 2012 - 12:39
Labas, kapojatės smile.gif

isora, nesuprantu kas ir ka sako apie tavo ta foto, kokios ten mamos jautruoles. Normali ta foto, nieko ten nerodai gi, nebent bijo uzpakalio bandeliu jos, ar wtf?

R.i.R. Nu pirmos fonas, afigienai bigsmile.gif
man patinka paskutine, tik pritariu, kad ačkarikai tai nelabai schmoll.gif
o jau emocija hihihi.gif turbūt bernai parašė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 08 15, 13:34)
aš net nepažiūrėjau į tuos papus...po tavo komentaro grįžau pačiokinti  biggrin.gif man vien į foną akys krypsta...

viskas iš archyvų, kritika visuomet laukiama, tiek iš naujokių, tiek iš seniokių ax.gif

o as tik po tavo komentaro nuvariau pažiūrėt ka tie papai ten sneka biggrin.gif

kas idomiausia, kad naujokes, visada nori kritikos tik is seniu, ir jei kita naujoke pasako kazka, tai jos nervinasi, nes ale as uz tave geriau varau, tad nesnekek cia nesamoniu.
O va senės, visada laukia visu nuomoniu, faina smile.gif

Tavo šita nude pamenu, man tai patinka. rankos dailiai sudetos rolleyes.gif
Atsakyti