Nesimiega.. net vaistų įkaliau..
Ačiū dar kart už komentarus, už audrą vandens stiklinėj, kurią vis sukeliu, bet ginu, tiksliau teisingai pasakyta, kad klaidų yra, ragatės, stanikas, kas dar ? grūdas?
Robobebrai, nuiminėtojau tu.. Nieko gero nuėmęs nepamatei, nieko gero nėr..
Rytine , nu arba "pagražinus" nematau pasikeitimo, arba nugražini į lankas ten kur su mergyte..
Yvette , oj kaip faina..
Mes į NO varom, tikiuosi rasiu ką pafotkint, ožkų kokių ar avių, gal kas kokią kiaulę pjaus..
4dienį 3 sav leliuką fotkinsiu, biški bijau... ieškau įdėjų.. Coconą net numezgiau,pridariau girliandų, tiulio, lagaminas yra, bet kažko kito noriu, švelnumo natūralumo su tėvais, nznau kažkaip noriu visko daug, kaži kiek tas mažius leis, tikiuosi š neprimalsiu jį bekamuodama..
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 23:44)
Sorry, kad su savo vaiku keliu, nes saket nebekelt su vaikais, tik noriu parodyt, kaip apdirbau is originalios
o kada čia kas sakė, kad su vaikais negalima kelti?
labos
QUOTE(Yvette @ 2012 08 14, 22:29)
ai dar, pagyrūniškas sindromas. Kitą savatę turėsiu fotosesiją kaip ne keista, būsiu kitoje fotoaparato pusėje nei paprastai Laukiu svečių
omg apsipavydinau iškart bet ir aš turėsiu kažką gal už kelių savaičių Jeigu Ka nesupasuos. Kaži kur šita mergytė? Dingusi visai iš eteriaus
aš tai noriu dvejopų fotosesijų: norėčiau tokio glamūro gražaus, nepigaus su viskuo nuo A iki Z...kad būtų rūbai parinkti, make up...žodžiu viskas...nes man įdomu būtų labai
ir norėčiau kažką tokio Say stailo...žiauriai mane velka...
tai vat Ka stilius visai kitoks nei mano, tai laukiu uhhh
O mes neturim šeimos nuotraukų visai.. Gėda..
QUOTE(Yvette @ 2012 08 14, 23:47)
Buvo buvo sneku apie tai. Gal kitos pasakys kas sake, as nepamenu.
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 23:54)
O mes neturim šeimos nuotraukų visai.. Gėda..
Mes irgi neturim visos seimos , o jau seses seima pripleskinau per sia vasara , tai ta patenkinta, nebezino ka remint, ka ant drobes daryt
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 23:40)
Rytine , nu arba "pagražinus" nematau pasikeitimo, arba nugražini į lankas ten kur su mergyte..
4dienį 3 sav leliuką fotkinsiu, biški bijau... ieškau įdėjų.. Coconą net numezgiau,pridariau girliandų, tiulio, lagaminas yra, bet kažko kito noriu, švelnumo natūralumo su tėvais, nznau kažkaip noriu visko daug, kaži kiek tas mažius leis, tikiuosi š neprimalsiu jį bekamuodama..
Gi sviesesne ir ale ryskesne, tamsesne , negali nematyt....
Tik blykstes nenaudok . Arba keliom foto panaudok, kad palygint ir man parodysi
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 23:48)
Metu prieš miegą..
Vienintelė... Tokia man ji vieniša, bet stipri, atlaiko ir karšti ir lietų..
Vienintelė... Tokia man ji vieniša, bet stipri, atlaiko ir karšti ir lietų..
Cia specialiai tokia spalva salta ??
Neveza manes
Skaitau skaitau vis tyliai...ir net laiko nelieka net komentarams!
Aciu komentavusioms apie zveja ant tiltelio.... isgirdau ta pati ka ir pati itariau! (per daug virsaus, del j/b apdirbimo pranyko zuvis esanti pirmajame plane...)
Isoros nuotraukyte patiko. Toks visiskas nestandartaa, kuriose buna mama su kudikiu... truputi akis bade ryskus stanikas (tamsus blynai), manyciau daug geriau ziuretusi pakabintas antrame plane ir palietas su atverta diafragma (nors aisku salygos ne visad atitinka musu norus!) Apdirbimo nekomenuosiu, nes apie ji neismanau, dazniausiai pati taip nutvarkau nuotraukas kad net skauda!
Na, jei jau apie fotosesijas As uzvakar fotografavau 3 savaiciu lelyte...nuvykau su ilgiausiu sarasu ideju...o rezultatas klaikus. Tokioms trapioms butybems fotografuoti reikia neutralios aplinkos, o ne namu, kuriu kiekviename kampe i kadra lenkada vis kokie nors nereikalingi atributai! Esu ziauriai supykusi ant SAVES!!!!!!
Vis vartau fotografu nuotraukas i net lydausi nuo isgautos kokybes!
Savigrauzos ir pesimizmo laikas! Kas isties pagalbos ranka???
Aciu komentavusioms apie zveja ant tiltelio.... isgirdau ta pati ka ir pati itariau! (per daug virsaus, del j/b apdirbimo pranyko zuvis esanti pirmajame plane...)
Isoros nuotraukyte patiko. Toks visiskas nestandartaa, kuriose buna mama su kudikiu... truputi akis bade ryskus stanikas (tamsus blynai), manyciau daug geriau ziuretusi pakabintas antrame plane ir palietas su atverta diafragma (nors aisku salygos ne visad atitinka musu norus!) Apdirbimo nekomenuosiu, nes apie ji neismanau, dazniausiai pati taip nutvarkau nuotraukas kad net skauda!
Na, jei jau apie fotosesijas As uzvakar fotografavau 3 savaiciu lelyte...nuvykau su ilgiausiu sarasu ideju...o rezultatas klaikus. Tokioms trapioms butybems fotografuoti reikia neutralios aplinkos, o ne namu, kuriu kiekviename kampe i kadra lenkada vis kokie nors nereikalingi atributai! Esu ziauriai supykusi ant SAVES!!!!!!
Vis vartau fotografu nuotraukas i net lydausi nuo isgautos kokybes!
Savigrauzos ir pesimizmo laikas! Kas isties pagalbos ranka???
Labas rytas..
Kaip say, sakė, arba O arba PMS... šiandien pms, juodas.. Jau vyras iš namų vos ne plika subine išrūko..
Dinceli, ačiū, jooo, tas stanikas perryškus, bet su 50tuku, sutilpt mažoj vonioj (kambary) ir da be pulto.. niekad ten nebelysiu!! plius vaikas visad griebe už to staniko.... o jejjjj, komedija, o ne AUTO..
Dėl leliuko, aš tam bute nėštuke fotkinau, erdvė su mano fix'u maža, bet vistiek kaip nors... Šiandien įnirtingai ruošiuos tam..
RK, jokių blyyyksčių!!!! gyvenime jos nenaudojau, šitam fotike tik db sužinojau kur ji atsidaro..
Viskas bus gerai, aš galiu.... Idėju milijonas, tik tokiu mama- leliukas, jokių neturiu..
Kaip say, sakė, arba O arba PMS... šiandien pms, juodas.. Jau vyras iš namų vos ne plika subine išrūko..
Dinceli, ačiū, jooo, tas stanikas perryškus, bet su 50tuku, sutilpt mažoj vonioj (kambary) ir da be pulto.. niekad ten nebelysiu!! plius vaikas visad griebe už to staniko.... o jejjjj, komedija, o ne AUTO..
Dėl leliuko, aš tam bute nėštuke fotkinau, erdvė su mano fix'u maža, bet vistiek kaip nors... Šiandien įnirtingai ruošiuos tam..
RK, jokių blyyyksčių!!!! gyvenime jos nenaudojau, šitam fotike tik db sužinojau kur ji atsidaro..
Viskas bus gerai, aš galiu.... Idėju milijonas, tik tokiu mama- leliukas, jokių neturiu..
QUOTE(gotte @ 2012 08 14, 20:47)
Gal iš merginų kas turit neblogų nude pavyzdžių su kokiu grūdėtu apdirbimu??? Man rodos aš savąją nuorodą išsisaugojau irgi iš čia kažkieno įkeltos...o fotografo pavardės užmušk nepamenu
Papildyta:
siaubas, persiprašau, kad klaidų priveliu lietuviškai rašydama vot ką padarė pora savaičių rašinėjimo sveplai
Papildyta:
siaubas, persiprašau, kad klaidų priveliu lietuviškai rašydama vot ką padarė pora savaičių rašinėjimo sveplai
nude neturiu, bet turiu vieną savo foto, kurią visi laikė juostine dėl apdirbimo, nors ji yra skaitmeninė.
QUOTE(isora @ 2012 08 15, 06:54)
pasijuto skaitant, kadangi nedalyvavau pati mini drakėj
visą savaitę toks pozityvas buvai, o vakar jau šalmas ant galvos, kardas rankon, lankas po pažasčia ir nuoga laukais rėkdama karo šūkį
kas nori mano darbus apžiūrėt, tai flickr visada atviras, kreipkitės. feisbuke tik draugams matoma. fotokūdroj ir efote visiems matomi visi darbai nuo seniausių.
Žinok pipiec, dasidėjo pms, karas su vaiku, dar išdarkė mane kaip ne motiniška po tokių fotkių... fizdiec.. rūkyt nespėju lakstyt..
Fsio... Reik pamedituot eit.. Nemoku, bet maž išeis..
Po vakar fotkės ir dar iki db bevykstančio drąbstymo MAMŲ, sakiau nusifotkinsiu išsiskėtus nuoga ant antikvarinės kėdės, vienoj rankom cigaretė kitoj sūnus ir apačioj prie kojų vyno butelys tuščias.. ***** po galais.
Fsio... Reik pamedituot eit.. Nemoku, bet maž išeis..
Po vakar fotkės ir dar iki db bevykstančio drąbstymo MAMŲ, sakiau nusifotkinsiu išsiskėtus nuoga ant antikvarinės kėdės, vienoj rankom cigaretė kitoj sūnus ir apačioj prie kojų vyno butelys tuščias.. ***** po galais.