Būtent...
Aš irgi išeinu ir ateinu.. bet nemesiu to, darysiu, kritika stumia pirmyn, bet argumentuota... Ačiū tom, kurios stengiasi..
Labos.
QUOTE(ich @ 2012 08 14, 22:53)
ziauru...
Merginos, nu gi negrazu taip as jau trecia karta cia kaip naujoke ateinu, tikrai senbuves stengiasi padet, patart, o jau kai nuotrauka ne kokia, taip ir pasako arba visai ignoruoja nu ir ka? stengiesi, bandai, gi neturi visos nuotraukos visoms patiks, sau mielas pasilieki sau ir nereikia pykti, kad kitoms jos nepatiko dauguma foto po keliu metu pasiziuri ir pamatai, kad tai kas zavejo kazkada yra tikrai netobula
Merginos, nu gi negrazu taip as jau trecia karta cia kaip naujoke ateinu, tikrai senbuves stengiasi padet, patart, o jau kai nuotrauka ne kokia, taip ir pasako arba visai ignoruoja nu ir ka? stengiesi, bandai, gi neturi visos nuotraukos visoms patiks, sau mielas pasilieki sau ir nereikia pykti, kad kitoms jos nepatiko dauguma foto po keliu metu pasiziuri ir pamatai, kad tai kas zavejo kazkada yra tikrai netobula
Tikrai yra tokiu, kur stengiasi padet, aciu joms.
Ar durna iproti turiu sarpint, ryskint ?
Originali:
Ale grazinau :
Papildyta:
Nors nelabai cia skiriasi , su zmonem foto labiau matos...
Kelemes i smiltyne, nusipirkau zvaigzde uz 5 litus ir visai nieko man foto
Papildyta:
Pirma originali, antra pagrazinta, bet kazko pradedu galvot, kad nusigrazinu, kaip jus manot?
Originali:
Ale grazinau :
Papildyta:
Papildyta:
Pirma originali, antra pagrazinta, bet kazko pradedu galvot, kad nusigrazinu, kaip jus manot?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 22:53)
Tai kad tam flicke reik i draugus kviestis, o dar kitokias vardais nei cia.
galima ir siaip foto paziuret flircke, tikrai vertu demesio yra, nebutinai vien tik bendraujanciu SM ziuret
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 23:18)
man tai nelabai galejai ka nors idomiau sugalvot nuotraukai, kad ir jura matytusi
labavakara mergaites, matau stringus aptarinejat.
Vienok nusidaziau minty juos baltai, pilkai ir dar visaip - man nuotrauka nuo to nepasikeite. Nuemiau, apskritimas pasirode - biski labiau pasikeite, bet ne is esmes.
Vienok nusidaziau minty juos baltai, pilkai ir dar visaip - man nuotrauka nuo to nepasikeite. Nuemiau, apskritimas pasirode - biski labiau pasikeite, bet ne is esmes.
QUOTE(ich @ 2012 08 14, 23:26)
galima ir siaip foto paziuret flircke, tikrai vertu demesio yra, nebutinai vien tik bendraujanciu SM ziuret
man tai nelabai galejai ka nors idomiau sugalvot nuotraukai, kad ir jura matytusi
O man cekauna paziuret, butent bendraujanciu cia
Ale jo, su jura butu geriau, vat cia jau perdaug atidariau diafragma . Aciu
Isora, gerai, kad gini savo foto ir t.t. Niekas nenori tavo stiliaus keisti. Bet kur nekokybė matosi, keista kai sakai, kad tau taip patinka. Negi ta nekokybė patinka. Stilių, požiūrį ar ką kitką išlaikyk, bet bent jau kokybės geresnės siek. Tai turėtų būti vienas iš tikslų, visų čia susirinkusių.
o kas sako kad bijo? O mes privalom pagal kiekvieną švilptelėjimą subėgti, linksėti galvomis ir paklusti, rodyti savo psl ir t.t.?
Aš tarkim foto, kurias noriu visiem parodyti įkeliu čia. Kitas keliu į flickr.
Flickr kai kurias paslepiu tik draugams, kitas palieku atviras visiems. Kas nori susiranda pažiūri, bet viešai neturiu poreikio to skelbti. O tas užslėptas, mato tik patvirtinti dalyviai. O ką tvirtinu, nuo mėnulio fazės, pms ir dar daug ko kito priklauso
šiuo metu priešegzamininis sindromas, tad galiu ir paburbėti
ai dar, pagyrūniškas sindromas. Kitą savatę turėsiu fotosesiją kaip ne keista, būsiu kitoje fotoaparato pusėje nei paprastai Laukiu svečių
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 22:41)
O ko senbuves bijo savo tinklapio, blogo ar FB imest nuoroda?
o kas sako kad bijo? O mes privalom pagal kiekvieną švilptelėjimą subėgti, linksėti galvomis ir paklusti, rodyti savo psl ir t.t.?
Aš tarkim foto, kurias noriu visiem parodyti įkeliu čia. Kitas keliu į flickr.
Flickr kai kurias paslepiu tik draugams, kitas palieku atviras visiems. Kas nori susiranda pažiūri, bet viešai neturiu poreikio to skelbti. O tas užslėptas, mato tik patvirtinti dalyviai. O ką tvirtinu, nuo mėnulio fazės, pms ir dar daug ko kito priklauso
šiuo metu priešegzamininis sindromas, tad galiu ir paburbėti
ai dar, pagyrūniškas sindromas. Kitą savatę turėsiu fotosesiją kaip ne keista, būsiu kitoje fotoaparato pusėje nei paprastai Laukiu svečių
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 23:32)
Cia su jura:
šitose tai skirtumas mažulytis, neverta net gaišti laiko dėl tokio mini pagražinimo. Foto tikrai nepagerėjo.
Gerai kai žaidi, su įvairiu apdirbimu. Bet ir foto pasirinkčiau geresnes. Skirtingom foto skirtingas apdirbimas tinka. Su tavo pasirinkta nelabai ką daug ir pakeisi.
QUOTE(Yvette @ 2012 08 14, 23:34)
šitose tai skirtumas mažulytis, neverta net gaišti laiko dėl tokio mini pagražinimo. Foto tikrai nepagerėjo.
Gerai kai žaidi, su įvairiu apdirbimu. Bet ir foto pasirinkčiau geresnes. Skirtingom foto skirtingas apdirbimas tinka. Su tavo pasirinkta nelabai ką daug ir pakeisi.
O kaip foto su manim, ten matosi skirtumas
Spalvas turiu omeny
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 23:28)
O man cekauna paziuret, butent bendraujanciu cia
nieks cia nesislepia. nueik i kurios flickr, paskui per jos draugus. ir susidek visas cia kalbancias i flickr. turesi ka ziuret kasdien