Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 08 14, 22:19)
...pasakytum geriau parametrus tiesiog parašius kokius nustatymus daryti fotografuojant patalpoje jei jau taip gerai išmanai tą kampą ...o ne pabrėžį, kaip turetu buti ir ko klausyt.

Fotografija -kūryba joje kiekvienas atsiskleidžia savaip..o ne taip kaip visi vienodai ...tuo ji ir žavi ..įsivaizduok kiek būtum kitiems įdomi jei pradėtum fotografuoti totaliai vienodai kaip like?

Viskas išmoktama ir didieji foto profai pradėjo nuo nulio, darė klaidas..  Aš tik pasakiau,kad man ji graži, kitą kart gal pavarysiu geriau ir ši taps ne be tokia.

biggrin.gif sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 21:32)

Figūra jūsų tikrai pavydėtina, bet taip labai naujokės akimis žiūrint nuotraukoje su kūdikiu man nepatinka juodi stringai. Trapus kūdikis ir sexy mama su rankšluosčiu ant galvos. Norėtųsi arba padorių ( biggrin.gif ) baltų kelnaičių arba apskritai nukirptos apačios, kad būtų vietos įsivaizdavimui nuoga jūs ar ne.
Atsakyti
Naujai sunku atsilaikyt, nes jei ji daro kažką savaip, ne pagal kažkokius rėmus, tai jau jetus, vištų višta.. Nesidomi niekuo, nežino, kas yra teisinga fotografija.. schmoll.gif

Pasikartoju n-tąjį kartą, mačiau daugelio čia pačius pirmus kadrus ir ND, nu jetus.. Turėtumėt gėdos db tiek jau pūstis, tikrai numušat ūpą, nieko, aš tai su stora skūra, manęs lengvai iš vietos neišjudinsi, bet akivaizdu, kiek dingo mėginusių kabintis..

Tai jei ne lygis čia būt, tai kam būt... Kad pasijaust didesniu išmanėliu? g.gif Tai jei toks aukštas lygis, nafik pradžiamokslį sėdėt.. schmoll.gif

ND naujokės deda po 3 kart, kad kas pastebėtu, seniau to nebuvo.. schmoll.gif Būdavo patarimai ir t,t, db pasikėlė uodegas.. Fsio. Tik pamėto,kad Š ir iš to Š pati kapanokis... lotuliukas.gif

Nesutampa mano bio laukai gal su daugeliu, bet dzin, einu parūkyt ir toliau galim kalbėtis.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liebchen @ 2012 08 14, 22:26)
Figūra jūsų tikrai pavydėtina, bet taip labai naujokės akimis žiūrint nuotraukoje su kūdikiu man nepatinka juodi stringai. Trapus kūdikis ir sexy mama su rankšluosčiu ant galvos. Norėtųsi arba padorių ( biggrin.gif  ) baltų kelnaičių arba apskritai nukirptos apačios, kad būtų vietos įsivaizdavimui nuoga jūs ar ne.

Ne jūsų, o tavo.. mirksiukas.gif Tai o ne naujokės akim, kur dar klaidos be tų Y .. biggrin.gif Iš klaidų mokomasi, o ypač jei nepasididžiuoja kas ir padeda atsistot į teisingą kelią.. ax.gif

Nes vertas dėmesio fotografas niekada nemenkina ir nepuola kitu,o mažai vertas, toks vaizdas, kad baisiai bijo konkurencijos todėl gesina.. ( ne ne ne apie save, nekonkuruoju gink Dieve) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 22:26)
Naujai sunku atsilaikyt, nes jei ji daro kažką savaip, ne pagal kažkokius rėmus, tai jau jetus, vištų višta.. Nesidomi niekuo, nežino, kas yra teisinga fotografija.. schmoll.gif

Man atrodo visu pirma reikia gerbti kito nuomone. As pasakiau kas man nepatinka. atrodo, kad negalima apie tavo foto nieko blogo parasyt, nes tu jas matai tobulas. kai man patiko tavo auto, tai ir pasakiau, o si ne, visko joje per daug.. 4u.gif netaps tavo foto grazesne, jei suvarysi kitas schmoll.gif
Atsakyti
http://bendraukime.l...3...oŔmaru.htm
smile.gif
Dabar buciau puikus modelis su gyvuneliu biggrin.gif Vaikai isvyke, viena namuose, tai kate mane kesinasi laizyti, ikasti, nagus pagalasti ir ant kupros pamiegoti doh.gif Stresas vargsiukei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 14 rugpjūčio 2012 - 21:37
Neee, aš tikrai ich, ne tau čia rašau, tik sakau nervas paimė, kai parašė, kad aš čia baisiai mandra įmetus pigų grūdėtą kepalą.. schmoll.gif galima man sakyt ką norit, bet priimkit td ir atgal.. ax.gif Nes tikrai nei vienos super duper profės nėr čia, nu yra bendrai, bet nesėdi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 08 14, 22:26)
Figūra jūsų tikrai pavydėtina, bet taip labai naujokės akimis žiūrint nuotraukoje su kūdikiu man nepatinka juodi stringai. Trapus kūdikis ir sexy mama su rankšluosčiu ant galvos. Norėtųsi arba padorių ( biggrin.gif  ) baltų kelnaičių arba apskritai nukirptos apačios, kad būtų vietos įsivaizdavimui nuoga jūs ar ne.

Del stringu sutinku, tiktu paprasti, nes kudikis ant ranku, butu subtiliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 22:37)
Del stringu sutinku, tiktu paprasti, nes kudikis ant ranku, butu subtiliau  g.gif

Su šituo db ir aš sutinku, geriau pažiūrėjus visai besiūliai būtu buve super.. ax.gif
Va tokie patarimai.. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 22:36)
Neee, aš tikrai ich, ne tau čia rašau, tik sakau nervas paimė, kai parašė, kad aš čia baisiai mandra įmetus pigų grūdėtą kepalą.. schmoll.gif galima man sakyt ką norit, bet priimkit td ir atgal.. ax.gif Nes tikrai nei vienos super duper profės nėr čia, nu yra bendrai, bet nesėdi.. biggrin.gif

O ko senbuves bijo savo tinklapio, blogo ar FB imest nuoroda? Manau galetu parodyt, vat kaip mes jau darom pazenge, siekit to, mokykites (neturiu omeny kopijuokit biggrin.gif ) bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .
As tai labai noreciau pamatyti darbus. 1 puslapi klausiau, bet bijo kazko jos cia rodytis g.gif
Atsakyti
Na flikre tikrai yra jų darbų daug.. ax.gif

Aš nebijau kritikos, nebijau tikrai, tik noriu, kad argumentuotai arba teisingais pavyzdžiais man parodytu kaip ką teisingai daryt... Aišku jei išeina.. Tik prašau,o ne liepiu ir neprivalo, bet jei sakai, kad negerai.. Na stengiuos daryt gerai, maž išeis kada.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 08 14, 22:35)

ziauru... doh.gif

QUOTE(isora @ 2012 08 14, 22:36)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 22:41)
O ko senbuves bijo savo tinklapio, blogo ar FB imest nuoroda? Manau galetu parodyt, vat kaip mes jau darom pazenge, siekit to, mokykites (neturiu omeny kopijuokit biggrin.gifbigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif .
As tai labai noreciau pamatyti darbus. 1 puslapi klausiau, bet bijo kazko jos cia rodytis  g.gif

Merginos, nu gi negrazu taip doh.gif as jau trecia karta cia kaip naujoke ateinu, tikrai senbuves stengiasi padet, patart, o jau kai nuotrauka ne kokia, taip ir pasako arba visai ignoruoja biggrin.gif nu ir ka? stengiesi, bandai, gi neturi visos nuotraukos visoms patiks, sau mielas pasilieki sau ir nereikia pykti, kad kitoms jos nepatiko smile.gif dauguma foto po keliu metu pasiziuri ir pamatai, kad tai kas zavejo kazkada yra tikrai netobula biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad tam flicke reik i draugus kviestis, o dar kitokias vardais nei cia.
Atsakyti