QUOTE(isora @ 2012 08 14, 20:17)
Ačiū už komentarus aš vertinu visus, ir įsiklausau... Bet ką db daryt jei man ana graži..
turiu ir paprastai tvarkytas ir tik JB ir t.t.,gal 5 variantus, bet šitas man vistiek prilipo..
Nu bet ir žmonių daug skirtingu, man pvz irgi daugelio darbai nepatinka,o kitų akimis jie dievai..
Tai db ką daryt..
Vertinu sugaištą laiką komentuojant ir t.t.
Bet jei ji man patiko, kaip ir ta sraigė..
Norėčiau pažiūrėt kaip kiti mato tokią foto, kad apart triukšmų, ir staniko dar negerai, va vieniem tie, kitiem kepalai..
Patinka tai patinka, komentarų ir pastabų tikslas nėra
padaryti taip, kad tau nepatiktų. Tikslas yra, kad pažvelgtum į foto nebe pro tokius rožinius akinius ir siektum dar geresnio rezultato, pati sau paanalizuotum, kaip padaryt dar geriau. Matai, įdėti nuogą šikną ir pridėti daug grūdo dar ne viskas.. taip, pašiurpinai kažkokią ten mamytę...so what? ne tame esmė
Tarp kitko grūdas gražiausias vis tiek išeina tada, kai jis yra natūralus, kai jis yra juostinis. Gražų skaitmeninį grūda padaryti yra gana sunku.. Būtent tavojoje foto man tas grūdas toks
pigus kažkoks
Šiaip vietoje šito komentaro norėjau įdėti darbų pavyzdžių, turėjau bookmarksuose kaip tik vieno fotografo būtent nude darbu, kur labai subtilus grūdas ...ir tikrai tie darbai veža...ale po kompo perinstaliavimo dingo mano visi bookmarks'ai ir aš tik dabar susivokiau šią skaudžią tiesą
Gal iš merginų kas turit neblogų nude pavyzdžių su kokiu grūdėtu apdirbimu??? Man rodos aš savąją nuorodą išsisaugojau irgi iš čia kažkieno įkeltos...o fotografo pavardės užmušk nepamenu
Papildyta:
siaubas, persiprašau, kad klaidų priveliu lietuviškai rašydama
vot ką padarė pora savaičių rašinėjimo
sveplai