Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Afre, uzskaitau biggrin.gif
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 14:55)
Vienas namuose tu darai ką nori... sokiai.gif

Man nepatinka smile.gif Visu pirma negraziai tas liemenukas kabo doh.gif ir siaip toks atsitiktinis kadras atrodo 4u.gif
Atsakyti
Isora, man tavo foto tiek su šunim, tiek auto atrodo peršarpintos.

Afre, gerai sumąstei ND. Idealumui didesnio atstumo pritrūko. Bet užskaitau ir aš.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 16:49)
Gaunu jau komentarus, kad viešai šikną rodau, mamytės čia tokios ne iš mūsų.. biggrin.gif einu lauk trint foto...gal tikrai vulgaru.. lotuliukas.gif

doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 14, 16:50)
koks kieno reikalas?
man asmeniškai lai kas nors šikną gražiai parodo, negu viešai registruoja kakaliukų spalvą.

biggrin.gif
Atsakyti
Emociju temai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Man auto patinka daug šarpo ir daug grūūūūūūūdo.. ax.gif ir tas stanikas kabantis patinka, aj man ji išvis faina, bile man gražu ir pasidalinau.. :irnesakyk lotuliukas.gif Bet ačiū už komentarus.. 4u.gif

Dėl šarpo aplamai, man patinka ryškumas, nebėgstu tokių neryškių nuotraukų.. Man negražu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 19:46)
Man auto patinka daug šarpo ir daug grūūūūūūūdo.. ax.gif ir tas stanikas kabantis patinka, aj man ji išvis faina, bile man gražu ir pasidalinau.. :irnesakyk lotuliukas.gif Bet ačiū už komentarus.. 4u.gif

Dėl šarpo aplamai, man patinka ryškumas, nebėgstu tokių neryškių nuotraukų.. Man negražu..  ax.gif

Matai kas yra...su tokiu požiūriu - bile man gerai ir man patinka toli irgi nenuvažiuosi..nes tiems fotografams, kurių čia pavyzdžius dėjome kaip ne pačius geriausius - jiems irgi taip patinka ir taip gerai biggrin.gif Peršarpinta nuotrauka savaime tampa neskani...ir su tokiu dalyku savanoriškai darkomas darbas. O kam to reikia? Grūdas irgi toks slidus reikalas, tad kartais geriau įsiklausyt į patarimus labiau patyrusių.

Šarpas ir ryškumas čia du skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus aš vertinu visus, ir įsiklausau... Bet ką db daryt jei man ana graži.. blush2.gif turiu ir paprastai tvarkytas ir tik JB ir t.t.,gal 5 variantus, bet šitas man vistiek prilipo.. ax.gif Nu bet ir žmonių daug skirtingu, man pvz irgi daugelio darbai nepatinka,o kitų akimis jie dievai..
Tai db ką daryt.. ax.gif Vertinu sugaištą laiką komentuojant ir t.t. ax.gif
Bet jei ji man patiko, kaip ir ta sraigė.. ax.gif
Norėčiau pažiūrėt kaip kiti mato tokią foto, kad apart triukšmų, ir staniko dar negerai, va vieniem tie, kitiem kepalai.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 21:17)
Ačiū už komentarus aš vertinu visus, ir įsiklausau... Bet ką db daryt jei man ana graži.. blush2.gif turiu ir paprastai tvarkytas ir tik JB ir t.t.,gal 5 variantus, bet šitas man vistiek  prilipo.. ax.gif  Nu bet ir žmonių daug skirtingu, man pvz irgi daugelio darbai nepatinka,o kitų akimis jie dievai..
Tai db ką daryt.. ax.gif  Vertinu sugaištą laiką komentuojant ir t.t. ax.gif
Norėčiau pažiūrėt kaip kiti mato tokią foto, kad apart triukšmų, ir staniko dar negerai, va vieniem tie, kitiem kepalai.. lotuliukas.gif

taigi daug merginu pasake, kad tavo si nuotrauka patinka smile.gif man ji nepatiko.. nepatinka man visokios virves vonioj, o dar apatinis trikotazas ant ju sukabintas atrodo nekaip biggrin.gif man alergija nuo tokiu vaizdu ir nieko negaliu padaryti smile.gif gal kitoks variantas sitos foto ir patiktu, sitas ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 14, 21:24)
taigi daug merginu pasake, kad tavo si nuotrauka patinka smile.gif man ji nepatiko.. nepatinka man visokios virves vonioj, o dar apatinis trikotazas ant ju sukabintas atrodo nekaip biggrin.gif man alergija nuo tokiu vaizdu ir nieko negaliu padaryti smile.gif gal kitoks variantas sitos foto ir patiktu, sitas ne 4u.gif

Tai spec tą virvę dariau.. biggrin.gif blecha, neturėjau jokios virvės, pasiemiau deko gumelę, kabinu staniką, nutysta iki vonios apačios.. biggrin.gif neatlaiko, cirkai buvo.. biggrin.gif Bet pamėgint patiko.. lotuliukas.gif toks tikras buitiakas.. lotuliukas.gif

Bet užkabino tas kad daug pasišiaušė mamųųųų.. thumbup.gif lotuliukas.gif Db drąsiai eičiau per tokį orą kai plius 14 ir vėjas šaltas kur nuoga į mišką fotkintis.. lotuliukas.gif Kad kas aparpoli gautu parodžius .. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 20:17)
Ačiū už komentarus aš vertinu visus, ir įsiklausau... Bet ką db daryt jei man ana graži.. blush2.gif turiu ir paprastai tvarkytas ir tik JB ir t.t.,gal 5 variantus, bet šitas man vistiek  prilipo.. ax.gif  Nu bet ir žmonių daug skirtingu, man pvz irgi daugelio darbai nepatinka,o kitų akimis jie dievai..
Tai db ką daryt.. ax.gif  Vertinu sugaištą laiką komentuojant ir t.t. ax.gif

Patinka tai patinka, komentarų ir pastabų tikslas nėra padaryti taip, kad tau nepatiktų. Tikslas yra, kad pažvelgtum į foto nebe pro tokius rožinius akinius ir siektum dar geresnio rezultato, pati sau paanalizuotum, kaip padaryt dar geriau. Matai, įdėti nuogą šikną ir pridėti daug grūdo dar ne viskas.. taip, pašiurpinai kažkokią ten mamytę...so what? ne tame esmė mirksiukas.gif

Tarp kitko grūdas gražiausias vis tiek išeina tada, kai jis yra natūralus, kai jis yra juostinis. Gražų skaitmeninį grūda padaryti yra gana sunku.. Būtent tavojoje foto man tas grūdas toks pigus kažkoks

Šiaip vietoje šito komentaro norėjau įdėti darbų pavyzdžių, turėjau bookmarksuose kaip tik vieno fotografo būtent nude darbu, kur labai subtilus grūdas ...ir tikrai tie darbai veža...ale po kompo perinstaliavimo dingo mano visi bookmarks'ai ir aš tik dabar susivokiau šią skaudžią tiesą doh.gif

Gal iš merginų kas turit neblogų nude pavyzdžių su kokiu grūdėtu apdirbimu??? Man rodos aš savąją nuorodą išsisaugojau irgi iš čia kažkieno įkeltos...o fotografo pavardės užmušk nepamenu doh.gif unsure.gif
Papildyta:
siaubas, persiprašau, kad klaidų priveliu lietuviškai rašydama doh.gif vot ką padarė pora savaičių rašinėjimo sveplai doh.gif
Atsakyti

QUOTE(isora @ 2012 08 14, 21:17)
  Nu bet ir žmonių daug skirtingu, man pvz irgi daugelio darbai nepatinka,o kitų akimis jie dievai..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(isora @ 2012 08 14, 21:32)
Tai spec tą virvę dariau.. biggrin.gif blecha, neturėjau jokios virvės, pasiemiau deko gumelę, kabinu staniką, nutysta iki vonios apačios.. biggrin.gif neatlaiko, cirkai buvo.. biggrin.gif Bet pamėgint patiko.. lotuliukas.gif toks tikras buitiakas.. lotuliukas.gif

Db drąsiai eičiau per tokį orą kai plius 14 ir vėjas šaltas kur nuoga į mišką fotkintis.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Spalio gale busiu Vilniuj biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai pasakyk, kaip darytum tu, kad nebūtu pigena, nes man tai tinka, aš klaidų nematau, tai labai prašau- pamokyk.. Nors čia išvis aš to nude matau 1 proc., pliki kepalai ir viskas.. daugiau nieko nesimato, nebent nugara ir kojos ir vaiko kojos plikos tai jau nude irgi.. g.gif

Na taip jau sugrūdai man čia apie plikas šiknas ir pigų grūdą.. schmoll.gif
Tau patinka juostinis grudas ?Man nepatinka ..?Tai so what? Man siekti tavo pamegto zanro ...tavo megstamo grudo ..ieskot bonkiu aplink namus ..ir stengtis jas nufotografuoti geriau nei tu ?Kokiu tikslu ?Aciu uz nora mane prastumt i geresnes nuotraukas bedarancias ...vertinu ...bet nemanau kad pati pretenduoji i LFP.

Aš dar kart sakau ačiū visom už komentarus, bet nu tikrai atrodo gi visos atėjusios pradėjo nuo tobulų kadrų varyt.. gi neeee.... O aš bandau darau, stengiuosi, ir jei kam nepatinka...

Kiekvienas zmogus yra savitas ...kiekvienas nuo kazko pradeda ...pasakytum geriau parametrus tiesiog parašius kokius nustatymus daryti fotografuojant patalpoje jei jau taip gerai išmanai tą kampą ...o ne pabrėžį, kaip turetu buti ir ko klausyt.

Fotografija -kūryba joje kiekvienas atsiskleidžia savaip..o ne taip kaip visi vienodai ...tuo ji ir žavi ..įsivaizduok kiek būtum kitiems įdomi jei pradėtum fotografuoti totaliai vienodai kaip like?

Viskas išmoktama ir didieji foto profai pradėjo nuo nulio, darė klaidas.. Aš tik pasakiau,kad man ji graži, kitą kart gal pavarysiu geriau ir ši taps ne be tokia.
Atsakyti