QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 14, 14:26)
taigi beveik visi tokie yra. nieko cia keisto. as ir pati nemoku. seniau isvis bijojau fotiko. daba jau bent laisviau jauciuos
tai jau taip dauguma stumk, trauk...
QUOTE(sayonara @ 2012 08 14, 14:55)
Afre, nu aš negaliu neužskaityti
Kodėl negali neužskaityti? MB sakė,kad aš čia dėl olimpinių manipuliuosi jumis
Afrė , užskaitau ir aš..
Manau auto kiba nieks nepakrapštinės? A jus jaučiat koks darbas be pulto su laikmačiu ir su vaiku.. ohooo.. Beje grūdo dėjau spec.
Manau auto kiba nieks nepakrapštinės? A jus jaučiat koks darbas be pulto su laikmačiu ir su vaiku.. ohooo.. Beje grūdo dėjau spec.
QUOTE(Afrė @ 2012 08 14, 14:01)
Kodėl negali neužskaityti? MB sakė,kad aš čia dėl olimpinių manipuliuosi jumis
kadangi nekenčiu statyti bet ko iš LEGO, tai man padarė įspūdį įdirbis sėkmingai sumanipuliavai
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 15:05)
Afrė , užskaitau ir aš..
Man labai patiko
QUOTE(sayonara @ 2012 08 14, 15:05)
kadangi nekenčiu statyti bet ko iš LEGO, tai man padarė įspūdį įdirbis sėkmingai sumanipuliavai
Uh, vadinasi jau žinau kaip 5 ND Tave sudominti tik vat, ar besumanipuliuosiu vėl lego statybomis
O realiai iš Tavęs mažiausiai tikėjausi užskaitymo
QUOTE(Afrė @ 2012 08 14, 15:06)
Uh, vadinasi jau žinau kaip 5 ND Tave sudominti tik vat, ar besumanipuliuosiu vėl lego statybomis
aš labai vertinu žmogaus pastangas ir ramybę, kai gauna kritikos. akių nedrasko ir eina iperdaryt. matosi, kad techninę pusę suvoki, o estetinė, turint tokios kantrybės, pareis pati
Gaunu jau komentarus, kad viešai šikną rodau, mamytės čia tokios ne iš mūsų.. einu lauk trint foto...gal tikrai vulgaru..
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 15:49)
Gaunu jau komentarus, kad viešai šikną rodau, mamytės čia tokios ne iš mūsų.. einu lauk trint foto...gal tikrai vulgaru..
koks kieno reikalas?
man asmeniškai lai kas nors šikną gražiai parodo, negu viešai registruoja kakaliukų spalvą.
QUOTE(sayonara @ 2012 08 14, 16:50)
koks kieno reikalas?
man asmeniškai lai kas nors šikną gražiai parodo, negu viešai registruoja kakaliukų spalvą.
Bet taip nepatogiai pasijauti, kai pila, jog mama esi, ir kad ir koks gražus taa užpakalis viešai rodyt nedera, nu tie žmonės, tai tattoo kliūna, tai maitint nustojau, kad svorį numest, tai vėl... Dakniso iki galo!
Isora, man patiko tavo nuotrauka:).