Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Afre, nu aš negaliu neužskaityti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 14, 14:26)
taigi beveik visi tokie yra. nieko cia keisto. as ir pati nemoku. seniau isvis bijojau fotiko. daba jau bent laisviau jauciuos

tai jau taip dauguma stumk, trauk...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 14, 14:55)
Afre, nu aš negaliu neužskaityti biggrin.gif biggrin.gif

Kodėl negali neužskaityti? biggrin.gif MB sakė,kad aš čia dėl olimpinių manipuliuosi jumis g.gif
Atsakyti
Afrė , užskaitau ir aš.. biggrin.gif

Manau auto kiba nieks nepakrapštinės? blush2.gif lotuliukas.gif A jus jaučiat koks darbas be pulto su laikmačiu ir su vaiku.. lotuliukas.gif ohooo.. lotuliukas.gif Beje grūdo dėjau spec. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 14, 14:01)
Kodėl negali neužskaityti? biggrin.gif MB sakė,kad aš čia dėl olimpinių manipuliuosi jumis g.gif

kadangi nekenčiu statyti bet ko iš LEGO, tai man padarė įspūdį įdirbis biggrin.gif sėkmingai sumanipuliavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 15:05)
Afrė , užskaitau ir aš.. biggrin.gif

Manau auto kiba nieks nepakrapštinės? blush2.gif  lotuliukas.gif A jus jaučiat koks darbas be pulto su laikmačiu ir su vaiku.. lotuliukas.gif ohooo.. lotuliukas.gif  Beje grūdo dėjau spec. blush2.gif

Man labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 14, 15:05)
kadangi nekenčiu statyti bet ko iš LEGO, tai man padarė įspūdį įdirbis biggrin.gif sėkmingai sumanipuliavai biggrin.gif

Uh, vadinasi jau žinau kaip 5 ND Tave sudominti biggrin.gif tik vat, ar besumanipuliuosiu vėl lego statybomis biggrin.gif
O realiai iš Tavęs mažiausiai tikėjausi užskaitymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 08 14, 15:06)
Uh, vadinasi jau žinau kaip 5 ND Tave sudominti biggrin.gif tik vat, ar besumanipuliuosiu vėl lego statybomis biggrin.gif
O realiai iš Tavęs mažiausiai tikėjausi užskaitymo ax.gif

aš labai vertinu žmogaus pastangas ir ramybę, kai gauna kritikos. akių nedrasko ir eina iperdaryt. matosi, kad techninę pusę suvoki, o estetinė, turint tokios kantrybės, pareis pati smile.gif
Atsakyti
Gaunu jau komentarus, kad viešai šikną rodau, mamytės čia tokios ne iš mūsų.. biggrin.gif einu lauk trint foto...gal tikrai vulgaru.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 14, 15:49)
Gaunu jau komentarus, kad viešai šikną rodau, mamytės čia tokios ne iš mūsų.. biggrin.gif einu lauk trint foto...gal tikrai vulgaru.. lotuliukas.gif

koks kieno reikalas?
man asmeniškai lai kas nors šikną gražiai parodo, negu viešai registruoja kakaliukų spalvą.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 14, 16:50)
koks kieno reikalas?
man asmeniškai lai kas nors šikną gražiai parodo, negu viešai registruoja kakaliukų spalvą.

Bet taip nepatogiai pasijauti, kai pila, jog mama esi, ir kad ir koks gražus taa užpakalis viešai rodyt nedera, nu tie žmonės, tai tattoo kliūna, tai maitint nustojau, kad svorį numest, tai vėl... Dakniso iki galo! schmoll.gif
Atsakyti
Isora, man patiko tavo nuotrauka:).
Atsakyti