Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(žibutė @ 2013 04 03, 11:29)
mes irgi turime rezervave trivieti renovuota kambari nuo balandzio 23, bet kad man del darbo nebelabai iseina atvaziuot... Gal butu norinciu keistis datom? Jei taip, lauksiu i az 4u.gif
Papildyta:
Gliuka, as tave prisimenu is pernai smile.gif As su panasuas amziaus berniuku Domu ir 5 m. dukryte buvau smile.gif

Ech, pamenu bigsmile.gif 4u.gif o gal vis tik pavyks Jums? Mes juk irgi nuo 23d busim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 04 03, 13:33)
Tai jei jau moket oficialiai tuomet tegu ir lova duoda, uz ka tada moket?  doh.gif Jei mazas vaikas galima prasyti lovytes vaikiskos, turi jie papildomu.

Tai duos ta lova. As tik sakau, o jei mums lovos nereikia, o jie - vis tiek moket uz 3 asmeni reikia

QUOTE(Minutėlė @ 2013 04 03, 13:34)
Kodėl tiek daug gaunate?

15 (antras vaikas) + 10 (renovuotas kambarys) + 8 (man maistas) = 33 Lt/para. 33*18=594, dar prideti uz elektra 9 Lt, tai jau gausis virs 600 doh.gif

QUOTE(gurma @ 2013 04 03, 13:37)
Bet gal oficialiai susimokėję, maitinimą bent gausit, nes aš susimokėjau, o paskui galvoju už ką, jei vaikas visiškai nieko negauna  doh.gif

Ne ne, 15 Lt tik uz lova, net nezinau kiek dar + uz maitinima. As tikiuosi, mums 2 porciju uzteks, bus proga mamai dietos pasilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 04 02, 09:26)
iskart kai atvaziavot papraset? ar veliau?  g.gif

Mes vaziavom rugpjucio 1 to metu liftai veike be korteliu mazdaug po savaites vel pradejo veikti tik su kortelem tai tada ir paprasem
Papildyta:
QUOTE(Jupu @ 2013 04 04, 07:45)
Tai duos ta lova. As tik sakau, o jei mums lovos nereikia, o jie - vis tiek moket uz 3 asmeni reikia
15 (antras vaikas) + 10 (renovuotas kambarys) + 8 (man maistas) = 33 Lt/para. 33*18=594, dar prideti uz elektra 9 Lt, tai jau gausis virs 600 doh.gif
Ne ne, 15 Lt tik uz lova, net nezinau kiek dar + uz maitinima. As tikiuosi, mums 2 porciju uzteks, bus proga mamai dietos pasilaikyt biggrin.gif

Cia su to mokejimu uz papildoma vaika turbut priklauso nuo metu laiko ar nuo registratores nuotaikos lotuliukas.gif Drauge vaziavo su vaiku papildomu 1m tai ji mokejo uz kambari 18 lt gavo ta kur su virtuvele, nes kitokiu renavuotu to metu nebuvo, bet kasoi jai israse kad 10lt uz kambari ir 8 lt uz vaika
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 04 04, 09:03)
Cia su to mokejimu uz papildoma vaika turbut priklauso nuo metu laiko ar nuo registratores nuotaikos  lotuliukas.gif  Drauge vaziavo su vaiku papildomu 1m tai ji mokejo uz kambari 18 lt gavo ta kur su virtuvele, nes kitokiu renavuotu to metu nebuvo, bet kasoi jai israse kad 10lt uz kambari ir 8 lt uz vaika

Kaip butu gerai "ant" tokios registratores papulti bigsmile.gif
Atsakyti
o gal is buvusiu mamu kas gali rekomenduot koki gera nerenovuota kambari? 4u.gif iskart tam korpuse bandyciau pasiprasyt..
Atsakyti
Busim ir mes balandžio 22 thumbup.gif
Šiandien skambinau užregistravau...bet įdomiai registratorė sako kada norit, aš kaip žinodama dabartinę tvarką sakau balandžio gale, tai ir užregistravo balandžio 22, o jei būčiau paprašius birželiui ar liepai, gal geroj nuotaikoj registratorė buvo, gal vasarai būtų užregistravus g.gif
Atsakyti
Nu neblogai aš skambinau sausio pirmomis ir gavau balandžio 29 d.Užsisakiau renovuotą pernai, o atvažiavus gavom nerenovuotą nors buvom užsirezervavę tai kol atsikovojau ten kokias 4 dienas ėjau ir nedaviau ramybės tai gavom šalia buvusio savo kambario kur užpernai buvom thumbup.gif Pagyvenom su vorais 4 dienas ir tarakonais(4 korpuse),o duryse skylė g.gif
Viskas daugiau mums tinka labai ,labai wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
o mes balandžio 25d.gavom smile.gif
Atsakyti
*MIN* ukelkite bent porai svaiteliu i prieki wub.gif
Atsakyti
O sakykit, ar trivieciai kambariai yra didesni? Nes jei tokiam mazam padet dar viena lova, laisvos vietos is vis nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2013 04 05, 11:22)
O sakykit, ar trivieciai kambariai yra didesni? Nes jei tokiam mazam padet dar viena lova, laisvos vietos is vis nera doh.gif

Didesni, bet vietos laisvos nedaug. Juose buna tokios pat dvi lovos ir viena isskleidziama tokia, sudedi tai kaip puse lovos gaunasi. Ir paskui spinta, spintutes, stalas, kedes standartiskai.
Atsakyti
Nebutinai didesni. Nes pernai buvome sveciuose tai papildoma lova pastatyta buvo butent mazesniame kambaryje. 4u.gif
Atsakyti