Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(raami @ 2012 08 20, 22:34)
Aš girdėjau, kad tikrina apsaugos firma, kurią samdo. Reidai paprastai buna 7-8 val ryte.

Mes kai buvom taip tokiu laiko ir tikrino. dar buna, kad vakare tikrina 20-23val.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 08 21, 08:26)
Mes kai buvom taip tokiu laiko ir tikrino. dar buna, kad vakare tikrina 20-23val.

o musu niekas netikrino ax.gif ir vyras kelias paskutines naktis miegojo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2012 08 21, 09:05)
o musu niekas netikrino  ax.gif ir vyras kelias paskutines naktis miegojo  tongue.gif

Mūsų taip pat niekas netikrino tongue.gif ,o vyras kiekvieną svtg atvažiuodavo smile.gif
Atsakyti
Musu irgi netikrino nei karto o jau 21 diena kaip gyvenam.
Papildyta:
QUOTE(kristiene @ 2012 08 21, 08:05)
o musu niekas netikrino  ax.gif ir vyras kelias paskutines naktis miegojo  tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(*Min* @ 2012 08 21, 09:05)
Mūsų taip pat niekas netikrino tongue.gif ,o vyras kiekvieną svtg atvažiuodavo smile.gif

O su sesutem taretes ar slapcia palykdavot?
Atsakyti
Tai netikrina kasdien visus. Mes buvom 18 d. mūsų netikrino, bet žinojau, kad kitame korpuse buvo patikrinimas.
Gal būna koks reidas per mėnesį kuriame nors korpuse.
Atsakyti
O geras, apie reidus nežinaujau... Pas mane vyras atvažiuodavo savaitgaliais, aš sesutes visada informuodavau, jokių nesusipratimų nebuvo.... ax.gif
Atsakyti
Pas mus tikrino tik atvaziavus antra ar trecia ryta, apie 7.15val. Zmones penki ejo ir ziurejo pagal sarasus kiek turi buti gyvenanciu ir kiek yra. Pas mane lova viena laisva tuo momentu buvo tai prisikabino moteriske tokia kodel cia taip, bet paskui issiaiskinom viska.

Bet musu sesele is vakaro perspejo kad bus reidas. Nors nebuvo mum ko slepti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 08 21, 11:24)
Musu irgi netikrino nei karto o jau 21 diena kaip gyvenam.
Papildyta:

Papildyta:

O su sesutem taretes ar slapcia palykdavot?

Sesutė sakė,kad dėl jos,tai gali nakvoti tėtis,tik nesiafišuokit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 21 rugpjūčio 2012 - 15:31
QUOTE(*Min* @ 2012 08 21, 16:31)

Ir mums taip sake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2012 08 21, 15:31)

As irgi uzklausiau sesutes tai pasake mes seimu neskiriam ax.gif ir kelias naktis gali nakvoti tik nesireklamokit. smile.gif tik aisku pries tai reikia jas informuoti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2012 08 21, 15:16)
Pas mus tikrino tik atvaziavus antra ar trecia ryta, apie 7.15val. Zmones penki ejo ir ziurejo pagal sarasus kiek turi buti gyvenanciu ir kiek yra. Pas mane lova viena laisva tuo momentu buvo tai prisikabino moteriske tokia kodel cia taip, bet paskui issiaiskinom viska.

Bet musu sesele is vakaro perspejo kad bus reidas. Nors nebuvo mum ko slepti  cool.gif

Jai tikrintu pagal sarasus tai mane isvarytu nes pagal sarasus vyras gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ar imanoma issipirkti legaliia papildoma lova teciui?
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2012 08 22, 12:54)
Tai ar imanoma issipirkti  legaliia papildoma lova teciui?

imanoma,tik registruojantis reikia apie tai pranesti, kad rezervuotu didesni kambari.
Atsakyti