Įkraunama...
Įkraunama...

Gražūs žodžiai...

QUOTE(editada @ 2011 12 24, 01:39)
sveikutes,
ateinu pas jus su dideliu prasymu..man labai reikia kalbos, kuria gali pasakyti aukletoja isleisdama savo vaikus-aukletinius is mokyklos.viska perskaiciau bet kazko panasaus nerandu...gal kas galite padeti???didelis is anksto aciu  4u.gif

Gal tiesiog reikėtų pasirašyti kalbą įsiklausius savęs... Juk nereikia visada dirbtinai gražių žodžių..

Žiūriu dabar į jus ir džiaugsmas maišosi su nostalgija, nes regis vakar jūs buvot maži vaikai.., šiandien jau žengiate pirmuosius žingsnius nepriklausomo gyvenimo link.Būtų naivu tikėtis, kad viskas visada bus puiku., bet tai ir yra gyenimas... Kupinas išbandymų ir pamokų. O aš jums šiandien linkiu nestokoti veržlumo, ryžto ir pasitikėjimo, nepamirštant kas esate ir kas gyvenime išties svarbu.

A? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aura_pieva @ 2011 12 28, 22:07)
Gal tiesiog reikėtų pasirašyti kalbą įsiklausius savęs... Juk nereikia visada dirbtinai gražių žodžių..

Žiūriu dabar į jus ir džiaugsmas maišosi su nostalgija, nes regis vakar jūs buvot maži vaikai.., šiandien jau žengiate pirmuosius žingsnius nepriklausomo gyvenimo link.Būtų naivu tikėtis, kad viskas visada bus puiku., bet tai ir yra gyenimas... Kupinas išbandymų ir pamokų. O aš jums šiandien linkiu nestokoti veržlumo, ryžto ir pasitikėjimo, nepamirštant kas esate ir kas gyvenime išties svarbu.

A?  biggrin.gif

neprasyciau jei buciau kurybinga blush2.gif aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2011 12 28, 22:54)
neprasyciau jei buciau kurybinga  blush2.gif aciu jums  4u.gif

Jei mano mintys tinka, tada man trigubas malonumas padeti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(aura_pieva @ 2011 12 28, 22:57)
Jei mano mintys tinka, tada man trigubas malonumas padeti smile.gif))

jei kils dar kokiu graziu zodziu brukstelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Tau, Dangau, už mergaites
Ačiū Tau, Dangau, už mergaites su plaukų pynėmis iki liemens ir žaismingomis kasytėmis, dėvinčias džinsus ir šventiškas sukneles, besikarstančias medžiais ir skaitančias knygas, skanaujančias ledinukus ir besiritinėjančias kūliais. Ačiū už mergaites, kurios draugauja ir pykstasi - pasaulis su jomis toks žavingas. Ačiū už taip kruopščiai puoselėjamą mergaičių grožį, gerumą, gebėjimą džiaugtis ir liūdėti kartu, už tiesą iš širdies.

MIŠELĖ GINES, IŠ "BALSŲ MOZAIKOS"
MICHELLE GUINNESS, "TAPESTRY OF VOICES"
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif artėja mano mamos penkiasdešimtmetis ir man reikės pasakyti kalbą - padėką. gal galit padėti?
Atsakyti
gal kuri turite 15m paauglei sveikinima? gali buti ir humoristinis arba koks paaugliska "kalba" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2012 02 15, 15:34)
gal kuri turite 15m paauglei sveikinima? gali buti ir humoristinis arba koks paaugliska "kalba"  lotuliukas.gif

su tokio amziaus panelytem reikia labai atsargiai renkant zodzius :]
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2012 02 15, 14:34)
gal kuri turite 15m paauglei sveikinima? gali buti ir humoristinis arba koks paaugliska "kalba"  lotuliukas.gif

Laikas eina greičiau
nei galėtum tikėtis.
Vietoj giedro dangaus -
debesų pilkas skėtis,
Vietoj meilės - tyla,
Vietoj saulės - žibintas.
It lėlė ant virvutės
jauties pakabintas...
vos kažką padarai -
tuoj imi to gailėtis:
Nepavyko atspėt -
ko bijot, kuo žavėtis.
Nepavyko pamiršt,
Nepavyko suprasti,
Savo sielos tamsoj
Saulės spindulį rasti.
Pažiūrėjęs atgal
Atsidusi dar kartą -
Gal pakeisi gyvenimą
savo sutvertą.
Gal bandysi pakeist,
Gal bandysi išeiti,
pasirinkęs per didelę dozę ar greitį.
Vėl apgausi save - paskutinįjį kartą.
Arba liksi gyvent -
Jeigu jausies to vertas!

Žiūrėk plačiai atvertomis akimis. Ženk pilna koja. Alsuok pilna krūtine. Dirbk iš peties. Duok iš visų jėgų. Rėk iš visų plaučių. Juokis iki ašarų. Užjausk iš visos šiirdies. Drebėk iš baimės. Žaliuok iš pavydo. Rausk iš gėdos. Išprotėk nuo meilės. Apsalk iš laimės. Nekęsk mirtinai. Atleisk kilnia širdimi. Gyvenk ir pajausk, kad gyveni. Pajausk gyvenimą iki kaulų smegenų. Nelauk kol pasaulis su tavimi kažką padarys. Tu pati - Pasaulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulytė: 26 vasario 2012 - 11:10
aciu, saulyte, panaudojau kitus zodzius, bet taviskius uzsisaugosiu pas save 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms, gal kas zino grazu sveikinima, reikia mergaitei 5 m?
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau viska, bet va tokio kabinancio nelabai radau, kaip sakant del visako uzsirasiau pora, bet gal kas turi nebaliu, be rauksliu, zilu plauku, suskaiciuotu pavasariu, isskrendanciu pauksciu, be nu tai kas ir tt linkejimu ar sveikinimu 60m proga, gali but ir neeiliuota. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti