Labas mergickos
greitai musu santuokai vieneri metukai.Norisi graziu zodziu,kuriuos galeciau skirti savo vyriskiui.Gal kas zinot,o gal kokia nuoroda galit rekomenduoti
QUOTE(leliuga @ 2007 07 11, 11:34)
Sveikos,prasau man kokia nuorodele, kaip galeciau su vyru, jo broli pasveikinti,jam sukanka 40 metu
is anksto
is anksto
Noris lėkti,
Noris skristi,
Noris virsti vėju ir daina.
Netiesa, kad baigiasi jaunystė.
Amžina ji.
Girdit?
Amžina...
J.Jakštas
Papildyta:
QUOTE(Katuke @ 2007 07 15, 20:45)
Labas mergickos
greitai musu santuokai vieneri metukai.Norisi graziu zodziu,kuriuos galeciau skirti savo vyriskiui.Gal kas zinot,o gal kokia nuoroda galit rekomenduoti
Pabūkim greta, kaip medžiai
Supynę rankas, kaip šakas.
Viršunėm bežvelgiantys šiandien,
Naktim į šviesiąsias žvaigždes.
Pabūkim arti, kaip laivai du
Prieš plaukiant į jūrą neramią,
Du žmonės, maži du taškeliai
Didžiąjam būties okeane.
Pabūkime lemčiai dėkingi
Už šitą akimirką šviesią.
Pabūkim, kai lemta mums būti
Pabūkim, kai gera mums dviese.
QUOTE(INGUTAA @ 2007 07 21, 01:17)
Laba visoms! Tiek grozybiu prisiskaiciau ,SUPER!!! Tik va man reik sms'u pasveikint gera seimos draug su 35 gimtadieniu. Kazko rimto neieskau, nu tipo ''metai bega,bet dar daug kas priesakis ir t.t.'' norisi tokio kazkokio su juokeliu, bet i ta gimtadienio tema. Aciu! jei ka!!
Gal kas tiks
Saulei atiduok šilumą, vėjui - dainas, žmogui - jausmus, o sau pasilik svajas, kad viską susirinktum, ko trokšta tavo širdis! Su tortadieniu!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Šią dieną tau linkiu:
Ispaniškos kaitros,
Čigoniško linksmumo,
Amerikietiškos sąskaitos banke,
Indiškos karštos meilės
Ir paprastos, Lietuviškos laimės!
Su gimimo diena!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tegu išaušęs gimtadienio rytas,
Tave nudžiugina nuostabiais saulės spinduliais..
Tegu tavo nuotaika būna pakilėta,
O širdį užplūsta taurūs jausmai.
Su gimtadieniu..
Nebegrįš ta valandėlė nė viena ir ne minutei metai nesustoja..
Išmokim džiaugtis kiekviena diena, kurią likimas dovanoja..
Nors aš ne gelės ir ne dovana, bet as žinutė, iš širdies siųsta. Gimiau iš noro apkabint tave, pasveikint su gimtadienio švente. Būk laimingas!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
š noriu palinkėti tau žvaigždėtų metų Ir tyro nuostabaus dangaus, Kad siela eitų laimės laiptais, - Juk laimės niekada nebus per daug.
Mes linkim tau turėti tikslą Ir plaukt svajonių vandenuos. Žmogus kol jaunas - gali visą ! Taigi gyvenk, mylėki ir svajok!
Tebus gyvenimas - švelnus prisiglaudimas, Tebūna darbas - mėgstamas užsiėmimas, Telydi meilė - lyg švelnus likimas...
As tau linkiu,kad tavo gyvenime butu viskas tikra:tikra laime, tikra meile, tikras juokas, tikri draugai...
Linkim Tau pasisekimo,
Daug laimingų valandų,
Laimės, džiaugsmo tarp merginų
Ir po bučkį nuo visų.
Sako, gero sampano taurej 5mln. burbulu. Tegu kiekvienas atnesa noru issipildyma o kai issipildys sitie, kad salia butu zmogus galintis ipilti dar to stebuklingo gerimo! Tegu visada buna noro svajoti ir gyventi! ********************************************************************As buvau gavus toki sveikinima ir man jis labai patiko, gal kam pravers as juo jau maximaliai pasinaudojau
sveikutės, man labai reiktų 50-mečio proga mamai kokios citatos ar eilėraščio su autorium, tinkančios sveikinimui, nes tie visi eiliuoti ir visur besikartojantys eilėraštukai atsibodę
Mergaitės labai reikia vaikišku žodžiu. Kur man rasr?
QUOTE(Čili @ 2007 07 24, 19:50)
sveikutės, man labai reiktų 50-mečio proga mamai kokios citatos ar eilėraščio su autorium, tinkančios sveikinimui, nes tie visi eiliuoti ir visur besikartojantys eilėraštukai atsibodę
14psl.yra žodžių šiai progai
Mamytės,padėkit. sesės vaikui bus vieni metukai. Jie Anglijoj. Aš noriu per inetą išsiųsti atviruką,kurioje bus įrašyta dainelė (pameginsiu sudainuot,o vyras okompanuos),tik va niekaip nerandu žodžių. gal jūs žinot kokią vaikišką gražią dainelę su gimtadieniu?
QUOTE(Alacka @ 2007 08 04, 17:05)
Mamytės,padėkit. sesės vaikui bus vieni metukai. Jie Anglijoj. Aš noriu per inetą išsiųsti atviruką,kurioje bus įrašyta dainelė (pameginsiu sudainuot,o vyras okompanuos),tik va niekaip nerandu žodžių. gal jūs žinot kokią vaikišką gražią dainelę su gimtadieniu?
...gal kas nors tiks is CIA
QUOTE(PONIUTE @ 2007 08 04, 11:34)
Mergaitės labai reikia vaikišku žodžiu. Kur man rasr?
Kokių???
Kol šiąnakt saldžiai miegojai, fėjos kepė pyragus,
Jos šiandien su miško paukščiais švęs vaikų gimtadienius.
Džiaugsmo ir šviesos karalius skaitė tavo svajones
Ir įsakė savo galioms jas išpildyti visas.
Angelo balta širdelė tave saugos ir padės,
Tad, užpūsdamas žvakelę, padėkoki jiems visiems.
Papildyta:
Iš mažučio- į didutį.
Iš silpnučio -į galingą.
Iš gležnučio- į stipruolį.
Auk, vaikeli, būk laimingas.
Jos šiandien su miško paukščiais švęs vaikų gimtadienius.
Džiaugsmo ir šviesos karalius skaitė tavo svajones
Ir įsakė savo galioms jas išpildyti visas.
Angelo balta širdelė tave saugos ir padės,
Tad, užpūsdamas žvakelę, padėkoki jiems visiems.
Papildyta:
Iš mažučio- į didutį.
Iš silpnučio -į galingą.
Iš gležnučio- į stipruolį.
Auk, vaikeli, būk laimingas.