Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškio mamytės renkasi čia...

QUOTE(klajokkle @ 2012 08 22, 15:46)
zmones nenukentejo,jau ne pirma syki jis ten dege tai,sake kaimynai pas mera eis televizijas sauksis,jog izoliuotu ta ozkininka,nes jau ne pirmas kartas,sikart ir kitus namus teko gelbet rimtai,o jis zmogelis sizofrenija serga niekas nepriziuri,negydomas,sesuo sake jam namas sudege,o jis patenkitas vaiksto.

Baisu iš tikrųjų, o ypač kaimynams blink.gif Kolegės kalbėjo, kad jis ten savo kieme ir namuose toooki savartyna padares, tempia visoki slamsta, jam gerai, o kaimynams gyvent salia reikia, uostyt smarve ir dar visokius gaisrus isgyvent doh.gif
Atsakyti
tai jo kaimynai jau antra kart keisis langus jo deka,jis ten dar ir ozkas augina ir vistas,ir dar neaisku ka,na cia zmogus jau ligonis,tik tiek kad kencia kaimynai
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri nors atsimenat, kaip vadinasi senas rusiškas filmukas apie tigriuką, kuris visko bijojo ir kažkas ten jam nuėmė tigro juostas, kol nenugalės savo baimės..O paskui, kai mama sirgo, tigriukas įsidrąsino eit per audrą berods vaistų parnešt? Nu niekaip neatrandu...
Atsakyti
Galvaskausmis - ką nupirkt 12mečiui vaikiui dovanų? unsure.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Tylu pas mus unsure.gif
Aliodija, aš neatsimenu pavadinimo, jei rasi - pasidalink mirksiukas.gif
QUOTE(dangiuk @ 2012 08 24, 16:47)
Galvaskausmis - ką nupirkt 12mečiui vaikiui dovanų?  unsure.gif

Joo tikrai galvos skausmas doh.gif Mes tai pirkom ALIAS žaidimą, nes neturėjo ir norėjo.

Ateina pasidalinti įspūdžiais - šiandien Pupa pirmąkart kino teatre buvo - žiūrėjo Ledynmetį thumbup.gif thumbup.gif Grįžo kupina įspūdžių thumbup.gif thumbup.gif Galvojau,kad greitai atsibos ir norės išeit, bet apsirikau, pakankamai ramiai žiūrėjo iki galo.

Ar ir jūsų vaikai pašėlę dėl Ledynmečio kortelių? g.gif Tik nuėjus į parduotuvę mato ir renkasi tik tas prekes, už kurias galima gauti papildomą kortelę doh.gif Puikus klientų viliojimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 26 rugpjūčio 2012 - 20:00
QUOTE(*Lyra* @ 2012 08 26, 20:59)
Labukas visoms  4u.gif Tylu pas mus  unsure.gif
Aliodija, aš neatsimenu pavadinimo, jei rasi - pasidalink  mirksiukas.gif 

Joo tikrai galvos skausmas  doh.gif  Mes tai pirkom ALIAS žaidimą, nes neturėjo ir norėjo.

Ateina pasidalinti įspūdžiais - šiandien Pupa pirmąkart kino teatre buvo - žiūrėjo Ledynmetį  thumbup.gif  thumbup.gif  Grįžo kupina įspūdžių  thumbup.gif  thumbup.gif  Galvojau,kad greitai atsibos ir norės išeit, bet apsirikau, pakankamai ramiai žiūrėjo iki galo.

Ar ir jūsų vaikai pašėlę dėl Ledynmečio kortelių?  g.gif Tik nuėjus į parduotuvę mato ir renkasi tik tas prekes, už kurias galima gauti papildomą kortelę  doh.gif Puikus klientų viliojimas  doh.gif

Labas,

mano vaikai nėra pakvaišę dėl ledynmečio.. Net nežino, ką reikia pirkti, jog gautų kortelių.. O kai mes labai reti svečiai Maximoje, tai man nėra galvos skausmo dėl to tongue.gif

O mes ketvirtadienį pirmą kartą buvom picerijoje smile.gif Tai vaikams irgi buvo įspūdis geras smile.gif
Atsakyti
Lyra, Adelei dzin, o Ignius tiesiog spirga, kad gautų kortelių smile.gif . Neperku nieko specialiai, bet gaunam jų po 2-3 biggrin.gif . Mainosi su vaikais lauke, pamenu aš irgi viską rinkdavau biggrin.gif .
Močiutė irgi padeda rinkti, ir močiutės draugės lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 08 27, 07:44)
Labas,
O mes ketvirtadienį pirmą kartą buvom picerijoje smile.gif Tai vaikams irgi buvo įspūdis geras smile.gif

O kaip smagu, pagaliau nuvežei savo turtus į piceriją thumbup.gif thumbup.gif O kaip sekėsi pas gydytoją? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nieko sau @ 2012 08 27, 08:49)
Lyra, Adelei dzin, o Ignius tiesiog spirga, kad gautų kortelių  smile.gif . Neperku nieko specialiai, bet gaunam jų po 2-3  biggrin.gif . Mainosi su vaikais lauke, pamenu aš irgi viską rinkdavau  biggrin.gif .
Močiutė irgi padeda rinkti, ir močiutės draugės  lotuliukas.gif .

Jo tikra tiesa, kad močiutės irgi renka, mūsų močiutė nusivežė į darbą su kitomis močiutėmis pasikeisti kortelėmis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 27 rugpjūčio 2012 - 08:32
yra švenčiančių savo šventes...
Burnickienei ir tai pačiai Soneckai po balionėlį 4u.gif
būkit laimingos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra Sa @ 2012 08 27, 11:33)

aciukas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra Sa @ 2012 08 27, 12:33)

Prisidedam prie sveikinimų happybday.gif happybday.gif happybday.gif

O aš su vaikais savaičiukę atostogavau pas mamą. Smagu, mažius beveik visą daržą su kastuviuku perkasė lotuliukas.gif Tik akytės žibėdavo. Ir nešalta jam...
Vaka pas daktarų buvom, mažiukas per beveik 2 mėnesius 0,5kg priaugo. Tai jau labai neblogai. Nėra reikalo panikuoti, visi tyrimai geri, tik geležį dar reikia gerti.
Atsakyti
http://lt.oriflame.c...html?per=201212

Naujausias Oriflame katalogas. Užsakymai į AŽ.

O mes šiandien vėl buvom Šiauliuoes su autonusu, paskui grįžom su traukinuku. Vėl vykom pas pulmonologę. Tai va, jau išbraukė iš įskaitos. Sakė, jau Viliukas pasveiko. guziuko nebėra, Mantoux mėginys nerodo nieko blogo... Oi, kaip gera ant širdies...

Laba diena, damutės smile.gif
Atsakyti