prieš perskaitant, kaip tik pažiūrėjau savo rudeninio grybuko testą......vajei kaip buvo gera. ir laukimasis man buvo didžiulė šventė...linkiu kačiukams tų švenčių kuo daugiau auginant savajį grybuką rudeninį
Skaiciau ir stebejausi - rodes, kad tai mano pacios isgyvenimai aprasyti . Aciu, kad atgaivinai tokias mielas akimirkas
net kvapą užgniaužė...
Kaip džiugu, kai yra būsimų mamyčių gebančių džiaugtis ir vertinti tas nepakartojamas akimirkas. Man net papurtyt norisi tas niurzgas nėštukes, kad jos nelaimingos, storos, negražios, rūbų neranda ir t.t. Juk esmė tame stebuklėlyje, tose nepakartojamose akimirkose ir išgyvenimuose Ir aš kaip ant sparnų skraidžiau po pirmų judesiukų ir visą nėštumą mėgavausi kiekviena diena su savuoju pilvuku.
Linkim kuo lengvesnio gimdymo
Kaip džiugu, kai yra būsimų mamyčių gebančių džiaugtis ir vertinti tas nepakartojamas akimirkas. Man net papurtyt norisi tas niurzgas nėštukes, kad jos nelaimingos, storos, negražios, rūbų neranda ir t.t. Juk esmė tame stebuklėlyje, tose nepakartojamose akimirkose ir išgyvenimuose Ir aš kaip ant sparnų skraidžiau po pirmų judesiukų ir visą nėštumą mėgavausi kiekviena diena su savuoju pilvuku.
Linkim kuo lengvesnio gimdymo
Kachiukas, labai panasiai apibudinciau savo savijau, nes siuo metu irgi laukiuosi, o vaikelio judesiai tokie malonus, o ypac kai stipresni buna, tada galvoji, kad kazka jis (greiciausiai berniukas) nori man pasakyti O kazkuri vakara nejutai stipriu judesiu, tai net emiau kalbeti ir pergyventi; ar viskas gerai, tai leliuko paprasiau, kad spirtu ,,mamkai", jog apsiramintu, ir ka manote?? po keliu akimirku kai dave i pilvuka, tai supratau, kad mane girdi, nors aisku nesupranta ka sakau, bet balso tembra mano jau pazista todel kiekviena diena kai tik pajuntu judesiu, stengiuosi jam padekoti, jog leidzia zinoti, kad jam viskas gerai
Tai tas laukimas toks malonus ir taip malonu, kad butent mes-moterys galime tai pajusti, nes vyrai tokios malones neturi ir negali suprasti ka tai reiskia, kai tavyje juda maytis leliukas.....
Tai tas laukimas toks malonus ir taip malonu, kad butent mes-moterys galime tai pajusti, nes vyrai tokios malones neturi ir negali suprasti ka tai reiskia, kai tavyje juda maytis leliukas.....
as tai dar laukiu
bet greiciausiai berniukas pipiriukas
bet greiciausiai berniukas pipiriukas
QUOTE(mažiux @ 2006 09 28, 14:34)
na, aš šiaip citavau Kačiukų (temos autorės) žodžius, tai jos ir klausiau, ar jau gimė
Labai grazus laukimo pasakojimas! Apsiverkiau!
Dar karta prisiminiau, kad ir man laukimas buvo pats mieliausias dalykas!
Dar karta prisiminiau, kad ir man laukimas buvo pats mieliausias dalykas!
QUOTE(Busta @ 2006 09 27, 15:57)
Tai kas gimė ar dar laukiat?
Gimė graži mergytė pas Kačiukus
Lasbai gražiai aprašyta .