Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2006 05 03, 10:24)
jooo....ir tapsiu romantishka...dievobaiminga....atsidavusi mylimajam....rami iki panagiu euromergele... smile.gif nu jau ne smile.gif

Prsikalbesi, pamatysi smile.gif
Kai patapsi nestuke.gif , nu, butinai tave aplankysiu. Ir mirsiu is juoko. O tai nestumo metu issiskiria toks "laimes" hormonas, ir visoms nestuke.gif tada i viska nusispjaut. Buna ramios, geros, patenkintos ir t.t.
Atsakyti
Chiara..... as turesiu omeny mirksiukas.gif

QUOTE(Chiara @ 2006 05 03, 11:30)
Prsikalbesi, pamatysi smile.gif
Kai patapsi  nestuke.gif , nu, butinai tave aplankysiu. Ir mirsiu is juoko. O tai nestumo metu issiskiria toks  "laimes" hormonas, ir visoms  nestuke.gif  tada i viska nusispjaut. Buna ramios, geros, patenkintos ir t.t.

Atsakyti
Jolanciuke gydytoja liepe, bet as jau buvau pasidariusi , neiskenciau, nes labai bijojau, kad viskas butu gerai.
Atsakyti
Nezinau nezinau, sakykit merginos ar kam buvo, kad susileidus pirma Diferilino ampule pradejo skaudeti pilvo pacia, tai kas bus toliau?
Atsakyti
Vai vai kokios puikios naujienos Leta7, Jolančiuke labai labai sveikinu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif saugokit savę mirksiukas.gif

Visom startuojančioms didžiausios SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
man siandien pirma irgi suleido, kolkas berods jokiu pojuchiu smile.gif

QUOTE(linasi @ 2006 05 03, 13:34)
susileidus pirma Diferilino ampule pradejo skaudeti pilvo pacia, tai kas bus toliau?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 03, 13:23)
man siandien pirma irgi suleido, kolkas berods jokiu pojuchiu smile.gif

As tai vakar vakare leidausi. Bet jau atleido, nors pilvas kietas ir pasiputes smile.gif
Atsakyti
tu vakarais leidiesi?

QUOTE(linasi @ 2006 05 03, 14:26)
As tai vakar vakare leidausi. Bet jau atleido, nors pilvas kietas ir pasiputes smile.gif

Atsakyti
Sėkmės startuojančioms 4u.gif
Gražus pavasaris, graži pradžia thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 03, 13:28)
tu vakarais leidiesi?

Taip vakare 21-22val. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2006 05 03, 13:41)
Sėkmės startuojančioms  4u.gif
Gražus pavasaris, graži pradžia  thumbup.gif  wub.gif

wub.gif friends.gif
Atsakyti
Dekoju shirdele vacation4.gif sekme neproshal sokiai.gif

QUOTE(Nakviša @ 2006 05 03, 14:41)
Sėkmės startuojančioms  4u.gif
Gražus pavasaris, graži pradžia  thumbup.gif  wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 03 gegužės 2006 - 15:29
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 02, 12:42)
Merginos 4u.gif  Mano Hcg 386 bigsmile.gif  Net suabejojau ar tai normalu, nes tik 30 c.d ax.gif Bet gydytoja sakė normalu smile.gif

Dieve, Dieva, koks stebuklas  wub.gif  thumbup.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif stai ka reiskis pavasaris nestuke.gif
Papildyta:
Rytoj einu ieskoti zirniuko, dievuleli kaip bijau, o gal neit?nu is kur tos mintys jai nesuras zirniuko.Staiga atsistojus ar sujudus suskausta tai viena tai kita sona, bijau kad viskas butu gerai, nors kai buvau pries savaite sake yra hiperstimuliacija biski, ar galetu tai but del to? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tlana: 03 gegužės 2006 - 17:57