Jolančiuke, Leta, fantastiškos naujienos Būna dar žemėje stebuklų
atkreipiau demesi i svajukes liniuote...ir pagalvojau..na....dabar startuoja geguzhes menesio merginos ufffffffffffffffff.....
[quote=darviena,2006 05 02, 13:43]
atkreipkite demesi, merginos, i svajukes liniuote. Sekmingu atveju laipsniskai auga, o tai labai malonus vaizdelis akiai
[quote=darviena,2006 05 02, 13:43]
atkreipkite demesi, merginos, i svajukes liniuote. Sekmingu atveju laipsniskai auga, o tai labai malonus vaizdelis akiai
QUOTE(svajukė @ 2006 05 02, 12:27)
Leta, ir už tave laikau visas galūnes. kad kruopelytė užsikabintų ir tvirtai laikytųsi tiek, kiek priklauso. o tai tas kraujas tikras kaip per mmm ar visgi tas Crinone skaisčiai ružavas iškrenta?
Crinonas žinok toks purvinai raudonas, beveik rudas. Krauju kaip ir netepa, tik baisu kad pastoviai krenta purvinas Crinonas ir skausmas kažkaip smarkus. Aš kažkaip įsivaizdavau, kad maus tą pilvą temps, bet čia jau net nelabai ką ir veikti gali iš skausmo, o tik namie gulėti.
Bet aš nenusimenu ir tikrai tikiu, kad viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 05 02, 17:27)
na, aš ne burtininkė... bet buriu, Leta, kad tik viskas būtų gerai.
Na Jolančiukei tai jau tikrai pribūrei Kitaip ir nepavadinsi
QUOTE(bazinė T @ 2006 05 02, 12:54)
norejau tik pasakyti man 29 ciklo diena HCG buvo 354 . Ir pas mane gime dvynukai Jolanciuke.
Niu geras Ar tik nebus ir man taip? Vyras vis sakė: nėra nėra, bet kai bus, tai bus 2" Aš dvynukų tik po IVF laukiau, na, bet būna ir ne po IVF
Papildyta:
Leta7 laikykis, sėkmės tau
Jolančiuke, Leta - nuostabis naujienos, labai džiaugiuosi dėl jūsų
Stiprybės jums ir sėkmės
QUOTE(Daiva @ 2006 05 02, 17:21)
Jolančiuke, tiesiog po stimuliacijos ivf-ui dar iki pusmečio gali būti keletas folikulų (pas mane po pirmo ivf stabiliai po tris būdavo).
Daivut, bet aš su šaldytais kai dariau sausį, tik Estrofemą gėriau gleivinei paaugint, daugiau nieko. O iš praeitų metų liepos stimuliacijų jau tikrai nebebūtų poveikio
Bet aš po savo logotipu nuo pradžių pasirašius:gal bus iš karto du, ir logotipai mano su dvynukais, net ant kompiuterio ekrano dvynukai uždėti...Gal nuojauta
Jau norėčiau ir juostelę užsidėt, bet gal palauksiu, po savaitės kartosiu HCG ir jei viskas gerai, užsidėsiu