Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Saiko @ 2006 06 01, 10:43)
Aš manau, kad čia dėl estrofemo ir crinono

tai vat dėl to aš, suėjus laikui, nedelsiu ir pasidarau tyrimą, vien tam, kad nesėkmės atveju nebereikėtų vartoti tų visų vaistų. ir taip jų pakanka.

bet jeigu tu jau nestuke.gif , testas parodytų... ax.gif kokia aš įkyri pasidariau, kass čia man dabar... blush2.gif
Atsakyti
na sveikos merginos smile.gif rashau rezultatus nekantruolems smile.gif ispunktavo 9, du istirpo ar kas tai ten jiems nutiko, berods zodi "istirpo" vartojo, liko 7, o apsivaisino 5, taigi rytoj isodinimas smile.gif tiek tu naujienu smile.gif

O siaip as tylos izadu nedaviau, ir tikrai tylos burtais neuzsiimu smile.gif tiesiog jau per IUI tiek prisikalbejau, kad daugiau naturaliai liezhuvis net nebesivercia mirksiukas.gif
Atsakyti
Euromergele, rezultatai puikūs. thumbup.gif thumbup.gif dabar bus galima ramiai laukti testo dienos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 06 01, 11:44)
na sveikos merginos smile.gif rashau rezultatus nekantruolems smile.gif ispunktavo 9, du istirpo ar kas tai ten jiems nutiko, berods zodi "istirpo" vartojo, liko 7, o apsivaisino 5, taigi rytoj isodinimas smile.gif tiek tu naujienu smile.gif

puikios naujienos 4u.gif ar darė ICSI?
Atsakyti
Rasiau atsakymus, bet dingo...tad pasikartosiu smile.gif
renatai rasiau kad graziai atrodai smile.gif ir linksejau galva, kad ICSI dare smile.gif

O svajukes klausiau ar kas nors ramiai sugeba laukti tas dvi savaites? smile.gif))

Atsakyti
Euromergele, turėjau omenyje, kad aš lauksiu ramiai. mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tau ramybė irgi praverstų, bet žinau, kad būti ramiai laukiant savų rezultatų praktiškai neįmanoma.

ramybės. 4u.gif
Atsakyti
Nu bet pas tave,Saiko,kantrybė blink.gif doh.gif Jau tiek dienų išlaukus,nors naminį testą būčiau pasidariusi lotuliukas.gif O gal ką nuo mūsų slepi? mirksiukas.gif
Atsakyti
ai tu ramiai lauksi? smile.gif)) jau matau kaip ramiai saiko rezultatu lauki lotuliukas.gif

linkiu tau svajuke RAMYBES smile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 06 01, 13:24)
Euromergele, turėjau omenyje, kad aš lauksiu ramiai.  mirksiukas.gif 

Papildyta:
Saiko, nepasiduok provokacijoms lotuliukas.gif elkis, kaip liepia shirdis 4u.gif

Atsakyti
Euromergele, neblogas derlius, šaunuoliai tie Tavo folikulai thumbup.gif
Linkiu gero įsodinimo ir užkibimo. Ir 2.gif 2.gif arba 2.gif 2.gif 2.gif (kad daugiau nebevargti 4u.gif )
Atsakyti
mirksiukas.gif ššššššššššššššššš....neišbaidykit sėkmės nono.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 06 01, 12:19)
Rasiau atsakymus, bet dingo...tad pasikartosiu smile.gif
renatai rasiau kad graziai atrodai smile.gif ir linksejau galva, kad ICSI dare smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 06 01, 13:45)
ai tu ramiai lauksi? smile.gif)) jau matau kaip ramiai saiko rezultatu lauki  lotuliukas.gif 

linkiu tau svajuke RAMYBES  smile.gif  drinks_cheers.gif

rami būsiu tik kai nestuke.gif patapsiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti