Labas Philipuks,
O tu pas kokią gydytoją ruošiesi daryti IVF? Ar žinai, kad Usonienė iki 27 birželio atostogauja ? Mano ciklas turi prasidėti kelias dienas prieš jos grįžimą, taigi planavau pradėti birželio gale, bet greičiausiai viską atidėsiu rugpjūčiui.
QUOTE(philipuks @ 2006 05 31, 19:36)
Musu klause,bet mes nesakeme,nes didesnio popierizmo ir draudimu bijojome,juk cia sveikata :ax:Uzrasem,kad remontui.Niekas daugiau ir neklausinejo
O mes parašėm gydymui. Ir niekas nieko daugiau neklausinėjo ir nereikalavo.
QUOTE(JustaZ @ 2006 05 31, 15:36)
Turiu tokia vilti - kolkas pakeisti tik vaistus (butent pabandyti su Puregonu), o del klinikos dar paziuresiu .
Bet pikciausia, kad kemsi i save ir vyra visoki slamsta, o viduryje stimuliacijos lyg niekur nieko pareiskia - nieko gero si karta nutraukiam, bandom is naujo. Atrodo, kad mes su vyru ne zmones, o siuksliu kibirai - kemsa kiek nori, kiek telpa ir ka nori.
Bet pikciausia, kad kemsi i save ir vyra visoki slamsta, o viduryje stimuliacijos lyg niekur nieko pareiskia - nieko gero si karta nutraukiam, bandom is naujo. Atrodo, kad mes su vyru ne zmones, o siuksliu kibirai - kemsa kiek nori, kiek telpa ir ka nori.
Justa, būtinai pakeisk vaistus, o po to gal ir kliniką. būtina kažką keisti, nes negerai ten kažkas darosi, negalima taip ištisai ,,galvą į sieną daužyti". sveiki žmonės esate, turi viskas gautis, tik netinkamas gydymo būdas mano nuomone taikomas... nežinau, aš dabar optimistė, kad visiems turi viskas pavykti
Euromergele, tuk tuk, kaip sekasi?
QUOTE(femme @ 2006 06 01, 09:05)
Euromergele, tuk tuk, kaip sekasi?
Įtariu, kad ji namie interneto neturi, tai vakar ir nepasigyrė. Bet šiandien jau žadėjo eiti į darbą, tai gal pati pasipasakos
QUOTE(JustaZ @ 2006 05 31, 14:16)
Galiu pranesti, kad kai kas mane uzkniso negyvai - gal savo tolesniems bandymams pradeti ieskoti kitos klinikos?
Pastoviai uzstringu ties stimuliacijos kokia 5-a diena, iki punkcijos niekaip nepritempiu.
Pastoviai uzstringu ties stimuliacijos kokia 5-a diena, iki punkcijos niekaip nepritempiu.
JustaZ, o man kaip tik geriausi stimuliavimo rezultatai buvo su tuo sush... Clostilbegytu, kuris yra nuodas paskutinis.
O siaip jau gal musu kiausidziu funkcija prasteja, tai daug nieko ir neisstimuliuos, ka besileistum. Pagal mano gydytoja as irgi turejau nutraukti visus savo IVFus, bet kategoriskai atsisakiau. Man ir 3 folikulai - pasiekimas.
QUOTE(Chiara @ 2006 06 01, 08:30)
JustaZ, o man kaip tik geriausi stimuliavimo rezultatai buvo su tuo sush... Clostilbegytu, kuris yra nuodas paskutinis.
O siaip jau gal musu kiausidziu funkcija prasteja, tai daug nieko ir neisstimuliuos, ka besileistum. Pagal mano gydytoja as irgi turejau nutraukti visus savo IVFus, bet kategoriskai atsisakiau. Man ir 3 folikulai - pasiekimas.
Faktas - mes su tavim likimo drauges Ir visgi as turiu kazkelinta jausma, kad mums pasiseks. Atkaklūs pasiekia savo tikslą! - is VK puslapio.
Nors gyd. man aiskina, kad ne mano FSH cia problema.Nu nekyla man noras ryti ta Clostillbegyta, vis galvoju, kad gal be jo kaip nors.
Man taip pat 3 folikulai - kolkas didziausias pasiekimas.
Nesidarysiu šiandien, nes visą dieną susitikimai įvairūs su kelių minučių pertrauka, nėra kada iki Geromedos nulėkti.
QUOTE(tikiu @ 2006 05 31, 21:01)
Labas Philipuks,
O tu pas kokią gydytoją ruošiesi daryti IVF? Ar žinai, kad Usonienė iki 27 birželio atostogauja ? Mano ciklas turi prasidėti kelias dienas prieš jos grįžimą, taigi planavau pradėti birželio gale, bet greičiausiai viską atidėsiu rugpjūčiui.
Bral kaip negerai gaunasi,as noriu speti birzeli,kad IVF nuolaida gauciau ir noriu butent pas U.bet man netinka nuo 27,nes mm ateis. Gal pradziai pas koki kt.gali kas rekomenduoti toje pacioje klinikoje Bet vel,nenoriu blaskytis, tai ir nebezinau kaip rasti geriausia sprendima
Aš manau, kad čia dėl estrofemo ir crinono