Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 05 31, 09:38)
Magi, kokie dabar tavo planai? bandysit su šaldytais?  4u.gif

Žinoma, bandysiu irnesakyk.gif Bet aš dabar euromergelės taktiką perėmiau - sėdžiui ir tyliu rolleyes.gif biggrin.gif Kai tik turėsiu gerų žinių, papasakosiu.
Atsakyti
Matai kokios visos užsislaptinusios pasidarė. schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, tada ir aš tylėsiu. cool.gif

oj, šiandien Euromergelei punkcija. laikom kumštukus. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 31 gegužės 2006 - 09:50
QUOTE(svajukė @ 2006 05 31, 09:47)
Matai kokios visos užsislaptinusios pasidarė.  schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai, tada ir aš tylėsiu.  cool.gif

oj, šiandien Euromergelei punkcija. laikom kumštukus.  bigsmile.gif

Svajukę, ne todėl , kad užsislapstinusios, o todėl kad čia tokie burtai - vadinasi "tylėjimo burtas". Kaip per gimtadienį, kai sugalvoji norą ir niekam nesakai, nes neišipildys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi iš slapukių. Mano draugės ir tėvai visad pyksta, kai tyliu tyliu ir tada kad drėbteliu naujienų biggrin.gif Bet aš irgi kažkaip tikiu šituo burtu, net atrodo, kad gal iš tikrųjų jis veikia biggrin.gif

Magi, Svajuke, kad ir top secret, bet vis tiek sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saiko: 31 gegužės 2006 - 11:12
ai, mergaitės, čia tik pačioje pradžioje taip atrodo, kad tylėjimo burtai veikia. irnesakyk.gif o kai aš jau su nemažu stažu, tai sakyčiau, kad neveikia nei tylėjimo, nei kalbėjimo burtai. bent jau man. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tease.gif
Atsakyti
Svajuke, gi čiurikas čiuriką panaikina, todėl turi pasirinkti tik vieną burtą ir jo laikytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kad ne, čiurikas plius čiurikas gaunasi du čiurikai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o šiaip tai viena kartą bandai vienaip, kitą - kitaip, na ir vis tiek nieko. tai ką jau čia tie burtai. bigsmile.gif trioch tibidoch tibidoch.... cool.gif

kai vėl bandysiu, apseisiu be burtų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandyti be burtų - irgi burtas lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai aišku, nieko čia nepribursi, deja... unsure.gif
Atsakyti
Saiko, kaip tu pati? kelinta jau tau diena? įtariu, kad jau gali hcg darytis. ar dar ne? kažkaip labai man nekantru. g.gif blush2.gif
Atsakyti
Jei skaičiuoti po įsodinimo, tai 12. HCG tai galiu, bet nenoriu dar. Vis tiek rytoj prasidės jau, tai gal rytoj pasidarysiu HCG - a maš stebuklas smile.gif
Atsakyti
Saiko, na tavo ir kantrybė. doh.gif aš jau būčiau pasidariusi testą. lotuliukas.gif

labai norėčiau tave įrašyti į antrąją sąrašiuko dalį. 4u.gif
Atsakyti
Tai rytoj viskas bus aišku, bet ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti