Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Shirdele, uzhsitese kelias dienas del to, kad taip reikejo smile.gif hormonus reguliavoms tsakant smile.gif o del prognoziu...taip...as girdejau prognozes sestadieni kai krauja pridavinejau...bet kolkas nieko nesakysiu smile.gif geriau palinkek man RAMYBES smile.gif

[quote=svajukė,2006 05 29, 12:58]
Euromergele, kažkaip ilgai labai teko tau laukti punkcijos... rolleyes.gif bet ne tame esmė. linkiu, kad derlius būtų kuo geriausias. mirksiukas.gif o kokios prognozės?
Atsakyti
tu matai kokia slapukė. 4u.gif linkiu tau ir ramybės, ir kantrybės, ir stiprybės, ir gero rezultato. mirksiukas.gif
Atsakyti
neslapuke as smile.gif tusciai girtis nemegstu, o kolkas girtis lygtai nera kuo smile.gif kazkuria diena norejau parasyti kiek folikulu turiu ir kaip gerai jauciuosi, bet cia buvo liudesio daug del nesekmiu keliu....tad nutylejau smile.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 05 29, 15:57)
tu matai kokia slapukė.  4u.gif

Atsakyti
o tai tu galvoji, kad mes su tavim pasidžiaugti nenorim... beee.gif irnesakyk.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nu nu... lotuliukas.gif bent jau aš tai tirkai noriu. blush2.gif na, jau punkcijos rezultatus tai privalėsi pasakyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 29 gegužės 2006 - 15:13
QUOTE(svajukė @ 2006 05 29, 13:58)
Daiva visiškai teisi, man jau atrodo, kad vos ne šiandien, Saiko, tau reikia testą darytis.  bigsmile.gif  blush2.gif atrodo, kad tiek jau daug laiko praėjo...  ax.gif

Gal kokį hcg jau ir galėčiau pasidaryti, bet šį kartą bent jau kol kas užtenka valios nepradėt žaisti su testais. Lauksiu mmm ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Saiko, pritariu tau. neverta per anksti nei su tyrimais, nei su testais prasidėti. rolleyes.gif
Atsakyti
na gerai brangute...del taves pasiskelbiu ketvirtadieni kaip viskas sekesi smile.gif
tiesiog nenoriu tu besikartojanchiu zhodzhiu dar ir savo adresu girdet..." tau tikrai pasiseks", "jauchiu kad pasiseks" ir pan. tiesiog noriu eit pirmyn...ir pamatyt kaip viskas bus smile.gif jau kazhkada sakiau, kad tos bangos kai su dideliu dziaugsmu kazka palaikom..o paskui su dideliu liudesiu visos guodzhiam... mane biski (nerandu shvelnaus zhodzio tam jausmui nusakyt)..nu..tiesiog nenoriu to girdet smile.gif as zinau ir jauchiu, kad mes viena kita palaikom ir linkim visko ko geriausio..ir man to pakanka. Man pakanka tos auros, kuria cia galima jausti. Tai svarbiau negu zhodzhiai.... Nu tikiuosi supratai ka norejau pasakyti smile.gif vienzho...ash tai einu pirmyn, tiesiog einu pirmyn, drasiai, ryzhtingai, linksmai pirmyn smile.gif

as jus myliu merginos smile.gif va smile.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 05 29, 16:12)
o tai tu galvoji, kad mes su tavim pasidžiaugti nenorim... beee.gif irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu nu nu...  lotuliukas.gif bent jau aš tai tirkai noriu.  blush2.gif na,  jau punkcijos rezultatus tai privalėsi pasakyti.  4u.gif

Papildyta:
Saiko, man patinka tavo mintys drinks_cheers.gif

QUOTE(Saiko @ 2006 05 29, 16:22)
Lauksiu mmm ir viskas  biggrin.gif

Atsakyti
labai gerai suprantu. mirksiukas.gif ax.gif

tvirto ėjimo tau į priekį, o dėl to pasisekimo-nepasisekimo, kaip lemta, taip ir bus, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Tai jau taip...todel susikaupkim smile.gif ir kantriai palaukim smile.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 05 29, 16:47)
kaip lemta, taip ir bus, ar ne?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 05 28, 22:25)
o dėl to nedarbingumo, tai jei tikrai bus nervukų darbe tai gal geriau pasiimti nedarbingumą, o galima juk ir LT pasiimti  mirksiukas.gif ir diagnozę galima kokią "paprastesnę" įrašyti

Gal ir pavyks išsisukt ax.gif Vos neapsižliumbiau direktorės kabinete, bet rodos išleido tik su prašymų dėl laisvadienio, dar tik vienas punktas neaiškus, su kitu žmogum reiks tartys, ten nuo direktores nepriklauso.

Su Lt nedarbingumu per didele rizika. Gaučiau nesunkiai, bet jei užregistruos kad kirtau sieną bus amba... Pasienys praneša SoDrai, SoDra darbovietei. Pernai pas mus net dvi pagavo. Daugiausia nemalonumų buvo direktorei, tai tikrai nenoriu rizikos...Aišku, ne kas kart registruoja, bet o jai...

QUOTE(Mia @ 2006 05 29, 12:16)
Puikios naujienos thumbup.gif Pačių geriausių ir atkakliausių tau embrioniukų  4u.gif

Ačiū wub.gif

QUOTE(Saiko @ 2006 05 29, 13:09)
Mirėja, gal jau žinai rezultatus? Laikau kumsčius.

Padėjo smile.gif Turiu net 11 wub.gif wub.gif nuostabių embrioniukų. Kai parašiau SMS vyrui jis labai supanikavo, nes pagalvojo kad tiek vaikų turės lotuliukas.gif Jis apie jokius IVF nešneka, nieko neklauso, tai ir galvoja prisigalvoja neaišku ko lotuliukas.gif

Na, trečiadienį vėl į LV keliausiu ax.gif Vaikiukų namo parsivežt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mireja puikus derlius thumbup.gif
Kiek zada isodinti ir ar zadi saldyti, na jeigu daugiau vaikuciu uzsimanytumet ax.gif

Na bet ir valdzia pas jus ten nesukalbama doh.gif , primeluok ka nors jeigu negali biuleteniu imtis, sakyk kad veliau atidirbsi ir t.t.
Sekmes ir stiprybes tau wub.gif
Atsakyti
Mireja, puikios naujienos thumbup.gif

Tu labai nepergyvenk, kad bus sunkesnes dienos po isodinimo. As irgi tik isodinimo diena turejau galimybe siek tiek patinginiauti, o kitas dvi taip susikloste, kad ariau ir laksciau kaip pasiutusi - nieko tai nei padeda, nei pakenkia mano galva mirksiukas.gif
Atsakyti