Shirdele, uzhsitese kelias dienas del to, kad taip reikejo hormonus reguliavoms tsakant o del prognoziu...taip...as girdejau prognozes sestadieni kai krauja pridavinejau...bet kolkas nieko nesakysiu geriau palinkek man RAMYBES
[quote=svajukė,2006 05 29, 12:58]
Euromergele, kažkaip ilgai labai teko tau laukti punkcijos... bet ne tame esmė. linkiu, kad derlius būtų kuo geriausias. o kokios prognozės?
neslapuke as tusciai girtis nemegstu, o kolkas girtis lygtai nera kuo kazkuria diena norejau parasyti kiek folikulu turiu ir kaip gerai jauciuosi, bet cia buvo liudesio daug del nesekmiu keliu....tad nutylejau
QUOTE(svajukė @ 2006 05 29, 15:57)
tu matai kokia slapukė.
QUOTE(svajukė @ 2006 05 29, 13:58)
Daiva visiškai teisi, man jau atrodo, kad vos ne šiandien, Saiko, tau reikia testą darytis. atrodo, kad tiek jau daug laiko praėjo...
Gal kokį hcg jau ir galėčiau pasidaryti, bet šį kartą bent jau kol kas užtenka valios nepradėt žaisti su testais. Lauksiu mmm ir viskas
na gerai brangute...del taves pasiskelbiu ketvirtadieni kaip viskas sekesi
tiesiog nenoriu tu besikartojanchiu zhodzhiu dar ir savo adresu girdet..." tau tikrai pasiseks", "jauchiu kad pasiseks" ir pan. tiesiog noriu eit pirmyn...ir pamatyt kaip viskas bus jau kazhkada sakiau, kad tos bangos kai su dideliu dziaugsmu kazka palaikom..o paskui su dideliu liudesiu visos guodzhiam... mane biski (nerandu shvelnaus zhodzio tam jausmui nusakyt)..nu..tiesiog nenoriu to girdet as zinau ir jauchiu, kad mes viena kita palaikom ir linkim visko ko geriausio..ir man to pakanka. Man pakanka tos auros, kuria cia galima jausti. Tai svarbiau negu zhodzhiai.... Nu tikiuosi supratai ka norejau pasakyti vienzho...ash tai einu pirmyn, tiesiog einu pirmyn, drasiai, ryzhtingai, linksmai pirmyn
as jus myliu merginos va
Papildyta:
Saiko, man patinka tavo mintys
tiesiog nenoriu tu besikartojanchiu zhodzhiu dar ir savo adresu girdet..." tau tikrai pasiseks", "jauchiu kad pasiseks" ir pan. tiesiog noriu eit pirmyn...ir pamatyt kaip viskas bus jau kazhkada sakiau, kad tos bangos kai su dideliu dziaugsmu kazka palaikom..o paskui su dideliu liudesiu visos guodzhiam... mane biski (nerandu shvelnaus zhodzio tam jausmui nusakyt)..nu..tiesiog nenoriu to girdet as zinau ir jauchiu, kad mes viena kita palaikom ir linkim visko ko geriausio..ir man to pakanka. Man pakanka tos auros, kuria cia galima jausti. Tai svarbiau negu zhodzhiai.... Nu tikiuosi supratai ka norejau pasakyti vienzho...ash tai einu pirmyn, tiesiog einu pirmyn, drasiai, ryzhtingai, linksmai pirmyn
as jus myliu merginos va
QUOTE(svajukė @ 2006 05 29, 16:12)
o tai tu galvoji, kad mes su tavim pasidžiaugti nenorim... nu nu nu... bent jau aš tai tirkai noriu. na, jau punkcijos rezultatus tai privalėsi pasakyti.
Papildyta:
Saiko, man patinka tavo mintys
QUOTE(Saiko @ 2006 05 29, 16:22)
Lauksiu mmm ir viskas
Tai jau taip...todel susikaupkim ir kantriai palaukim
QUOTE(svajukė @ 2006 05 29, 16:47)
kaip lemta, taip ir bus, ar ne?
QUOTE(paiduke @ 2006 05 28, 22:25)
o dėl to nedarbingumo, tai jei tikrai bus nervukų darbe tai gal geriau pasiimti nedarbingumą, o galima juk ir LT pasiimti ir diagnozę galima kokią "paprastesnę" įrašyti
Gal ir pavyks išsisukt Vos neapsižliumbiau direktorės kabinete, bet rodos išleido tik su prašymų dėl laisvadienio, dar tik vienas punktas neaiškus, su kitu žmogum reiks tartys, ten nuo direktores nepriklauso.
Su Lt nedarbingumu per didele rizika. Gaučiau nesunkiai, bet jei užregistruos kad kirtau sieną bus amba... Pasienys praneša SoDrai, SoDra darbovietei. Pernai pas mus net dvi pagavo. Daugiausia nemalonumų buvo direktorei, tai tikrai nenoriu rizikos...Aišku, ne kas kart registruoja, bet o jai...
QUOTE(Mia @ 2006 05 29, 12:16)
Puikios naujienos Pačių geriausių ir atkakliausių tau embrioniukų
Ačiū
QUOTE(Saiko @ 2006 05 29, 13:09)
Mirėja, gal jau žinai rezultatus? Laikau kumsčius.
Padėjo Turiu net 11 nuostabių embrioniukų. Kai parašiau SMS vyrui jis labai supanikavo, nes pagalvojo kad tiek vaikų turės Jis apie jokius IVF nešneka, nieko neklauso, tai ir galvoja prisigalvoja neaišku ko
Na, trečiadienį vėl į LV keliausiu Vaikiukų namo parsivežt