Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

te visaaaaaaaaaaaaad šviečia saulėėėė.... ir danguuuuus buna giedras........te laiminga bus svajukė....ir jos busimas leliukas 4u.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 05 26, 15:03)
gerai laikausi, gerai jaučiuosi (tpfu tpfu per kairį petį).  :lotuliukasnoriu jau ir dabar.  cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 26 gegužės 2006 - 14:16
graži dainelė, Euromergele. thumbup.gif thumbup.gif tau taip pat to linkiu... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 05 26, 15:00)
O gal tave tą nuojauta apgauna mirksiukas.gif

Aš būčiau nieko prieš biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 05 26, 15:03)
gerai laikausi, gerai jaučiuosi (tpfu tpfu per kairį petį).  lotuliukas.gif  cool.gif dabar priskyriau save prie natūralisčių.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokinga be galo.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir planuoju, planuoju... rudenį. nors labai noriu jau ir dabar.  cool.gif

gera girdėti, kad viskas gerai. aš jau irgi pasiilgau natūralistiško gyvenimo būdo. noriu vynelio, alaus ir normalaus sekso - beveik hipė lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ruduo ateis greitai, tik šiek tiek kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 05 26, 12:16)
Mirėja, o kada tau įsodinimas?  g.gif

ech, kad tik kuo daugiau gerų naujienų būtų....

Man viskas greitėja ir greitėja, sekm. "punkcija", o kitą antr. įsodinimas. Auginu gleivynę smile.gif ir labai gražų folikulą verysad.gif

pioneer.gif

QUOTE(Saiko @ 2006 05 26, 12:57)
Euromergele, Mireja - sėkmės jums  wub.gif

Ačiū wub.gif ir tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 26 gegužės 2006 - 15:38
Leta stiprybės thumbup.gif
Atsakyti
Mirėja, tikrai kaip viskas greitai blink.gif Kad tik laimingai ax.gif

Saiko, būk gerutė - pastok blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 26 gegužės 2006 - 15:41
QUOTE(devina @ 2006 05 25, 10:36)
philipuks, visai nieko nejausi nes punkcija atliekama su narkoze, o isodinimas trunka apie 10 min. ir tikrai nėra skausmingas mirksiukas.gif

Oi kaip gerai, nes as labai bali esu blush2.gif O del leliaus juk ir ryztames visokioms nemalonioms proceduroms ir kryziaus keliams schmoll.gif
Atsakyti
Leta nenusimink, stiprybes tau.
Atsakyti
Estrofem reikia gerti 3 kartus per dieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 05 27, 17:22)
Estrofem reikia gerti 3 kartus per dieną? g.gif

Aš geriu du kartus po du mg.
Atsakyti
Mirėja, gal jau yra žinių kaip pavyko punkcija, kiek kiaušialąsčių gauta?
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 05 28, 12:49)
Mirėja, gal jau yra žinių kaip pavyko punkcija, kiek kiaušialąsčių gauta?

Ką tik grįžau 4u.gif Išpunktavo 12 kiaušialąsčių thumbup.gif Rytoj žinosiu kiek iš jų pavirto embrioniukais ir kada įsodinimas.

Dabar mąstau ar imt nedarbingumą g.gif Gali duot net dešimčiai dienų, bet tada visi žinos ką darau, ir šiaip gal darbas būtų net gerai, gulėdama lovoje visko prisigalvočiau, nuolat pergyvenčiau, tai jei įsodinimo dienai iš darbo išleis "geruoju", tai gal ir neimt g.gif g.gif
Atsakyti