Merginos, jūs kalbat apie dvynukus, o negali būt negimdinis su tokiu aukštu HCG? Juk jau kartą buvo Nors nieko neskauda ir neteplioja išvis(tfu tfu tfu)
QUOTE(svajukė @ 2006 05 02, 12:49)
ech, kai tokie mieli stebuklai vyksta, tai ir man vilties daugiau atsiranda savojo stebuklo sulaukti.
va va, ir as taip pat pasijutau beskaitydama apie situos stebukliukus
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 02, 12:52)
Merginos, jūs kalbat apie dvynukus, o negali būt negimdinis su tokiu aukštu HCG? Juk jau kartą buvo Nors nieko neskauda ir neteplioja išvis(tfu tfu tfu)
paprastai esant negimdiniam hcg būna mažesnis nei norma, nors kai toks mažas nėštumas dar sunku daryti išvadas pagal hcg.
QUOTE(Daiva @ 2006 05 02, 11:54)
paprastai esant negimdiniam hcg būna mažesnis nei norma, nors kai toks mažas nėštumas dar sunku daryti išvadas pagal hcg.
Na, džiaugiuos, kad nieko neskauda, išskyrus pilvą pamaudena, bet nepanašu, kad kaip anąkart su negimdiniu
Laukimas dabar, tik laukimas
Ačiū visoms už palaikymą
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 05 02, 11:49)
Jolančiuke, sveikinu labai labai labai. kažkaip labai džiaugiuosi. gal tikrai ne viena kruopelė užsikabino?...
ech, kai tokie mieli stebuklai vyksta, tai ir man vilties daugiau atsiranda savojo stebuklo sulaukti.
Matai, tikrai Egiptas padėjo Ir tokia žinia, kai mažiausiai to tikėjausi Ti vyras grįžtant sakičiavo kada jau žinosiu kad Aš sakiau, kad bus kaip bus, bet TIKRAI nesitikėjau
Tikrai pasiseks ir tau, juk matai-stebuklų tikrai tikrai būna Kai mažiausiai to tikiesi
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 02, 13:08)
Tikrai pasiseks ir tau, juk matai-stebuklų tikrai tikrai būna Kai mažiausiai to tikiesi
tikrai žinau, kad pasiseks. tik tai nebus netikėta, nes aš visada tikiuosi.
įdomu kaip Chiara? Chiara, aūūūū, kada tau testo diena?
atkreipkite demesi, merginos, i svajukes liniuote. Sekmingu atveju laipsniskai auga, o tai labai malonus vaizdelis akiai
Pastvėrė:
vasarį: Zanavykė (po 1 IVF, du)
kovą: Daiva (po 2 IVF), Vira (po 4 IVF)
balandį: Plaštakė (po 1 IVF, du), Tlana - (po 1 IVF), Leta7 (po 2 IVF)
Pastvėrė:
vasarį: Zanavykė (po 1 IVF, du)
kovą: Daiva (po 2 IVF), Vira (po 4 IVF)
balandį: Plaštakė (po 1 IVF, du), Tlana - (po 1 IVF), Leta7 (po 2 IVF)
QUOTE(darviena @ 2006 05 02, 13:43)
atkreipkite demesi, merginos, i svajukes liniuote. Sekmingu atveju laipsniskai auga, o tai labai malonus vaizdelis akiai
ne veltui buvo kalbama, kad šuns metai būna labai vaisingi, tai štai prašau ir pasitvirtina. turėsim dar šių metų gale stiprų leliukų pagausėjimą. gerai būtų ir toliau tokie tempai išsilaikytų.
įdomu kaip Chiara? Chiara, aūūūū, kada tau testo diena?
[/quote]
Svajuke, nu tu duodi! Is pradziu isdrebei mane is saraso, kaip kokia musike is barsciu, darbar klausi apie testo diena
Siaip jau testo dienos sulaukti nepavyko, kas dar karta patvirtina, kad ovuliacija buvo gerokai anksciau, nei klinika bande daryti IVFa.
Tai dabar galvoje kuriu scenariju "Kodel man gyvenime taip nesiseka". Pretendente i pagrindines roles atlikeja jau yra, bet galima dar uzsirasyti statistemis.
Uzregistruok nors rugpjuciui
[/quote]
Svajuke, nu tu duodi! Is pradziu isdrebei mane is saraso, kaip kokia musike is barsciu, darbar klausi apie testo diena
Siaip jau testo dienos sulaukti nepavyko, kas dar karta patvirtina, kad ovuliacija buvo gerokai anksciau, nei klinika bande daryti IVFa.
Tai dabar galvoje kuriu scenariju "Kodel man gyvenime taip nesiseka". Pretendente i pagrindines roles atlikeja jau yra, bet galima dar uzsirasyti statistemis.
Uzregistruok nors rugpjuciui
Jolančiuke, Leta7, jūsų žinios kaip tik tokiai niūriai dienai kaip šiandien Kaip netikėta saulė Labai džiaugiuosi už judvi Saugokit save