Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

JOGUNNDA, galiu tau uztikrinti, kad nebutina buti susituokus atliekan pagalbini apvaisinima. Tiek santuoka, tiek partneryste siais laikais yra lygiavertis dalykas, dokumentuose, kuriuose turi pasirashyti pora, ketinantis atlikti IVF rashoma: "Sutuoktinis (partneris)". Taip kad nesukit cia galvos sau, nieks neliepia susituokti pries tai smile.gif

QUOTE(JOGUNNDA @ 2006 05 24, 21:04)

norejau paklausti... Ar butinai reikia buti porai susituokus, jeigu nori daryti dirbtini apvaisinima?

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 25, 10:26)
Bet gyvas į žemę nesulysi, kad ir kaip bebūtų sunku gyvent reikia, ir neišprotėji, ir susigyveni sad.gif(

zinau....ir zinau kad zmones sakydami tuos dalykus, kurie mus uzgauna nieko blogo nenori....vistiek skaudu unsure.gif
Atsakyti
NEBUTINA tongue.gif

QUOTE(mallena @ 2006 05 24, 22:27)
siaip sako butina, bet manes niekas neprase jokio asmens tapatybes dokumento blink.gif

Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(euromergele @ 2006 05 25, 12:26)
JOGUNNDA, galiu tau uztikrinti, kad nebutina buti susituokus atliekan pagalbini apvaisinima. Tiek santuoka, tiek partneryste siais laikais yra lygiavertis dalykas, dokumentuose, kuriuose turi pasirashyti pora, ketinantis atlikti IVF rashoma: "Sutuoktinis (partneris)". Taip kad nesukit cia galvos sau, nieks neliepia susituokti pries tai smile.gif

Aciu, aciu, aciu..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Man tu vestuviu gana.... Nuo ju vaiku neatsiranda..... Bandysiu pradeti gyvenima is naujo nuo kito galo..... lotuliukas.gif
Atsakyti
murmur, kai zmones neturi ka pasakyti, jie sako bileka...todel siulyciau neprovokuoti kitu tokiems zodziams o paciai spjaut i viska kas netinka drinks_cheers.gif

Kai tau nepriimtina kaip zmogus kalba, ka tu darai? paklausai..peciais patraukai, kreivai nusishypsai ir eini sau...lygiai taip pat elkis is sia tema smile.gif ir kaip mano mociute sako "nepaisyk kitu, ziurek saves" smile.gif

beje...tu gi nezhinai, gal tikrai ta drauge tavo vietoj ishprotetu....? smile.gif tad siulau dziaugtis tuo, kad tu neisprotejai drinks_cheers.gif ir net nematai reikalo ishprotet drinks_cheers.gif

QUOTE(murmur @ 2006 05 25, 11:30)
zinau....ir zinau kad zmones sakydami tuos dalykus, kurie mus uzgauna nieko blogo nenori....vistiek skaudu unsure.gif

Papildyta:
Linkiu, kad planas butu igyventintas drinks_cheers.gif

QUOTE(JOGUNNDA @ 2006 05 25, 11:36)
thumbup.gif 

Aciu, aciu, aciu.....  thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif

Man tu vestuviu gana.... Nuo ju vaiku neatsiranda..... Bandysiu pradeti gyvenima is naujo nuo kito galo.....  lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 25 gegužės 2006 - 10:41
Mano žinios liūdnos verysad.gif Stebuklas neįvyko...

pirmadienį valymas
Atsakyti
Leta7.....laikykis.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 25, 11:49)
Mano žinios liūdnos verysad.gif  Stebuklas neįvyko...

pirmadienį valymas

Leta7 labai liūdna wub.gif nerandu žodžių kaip tavę ir paguosti console.gif
Tikrai numanau kaip jautiesi, laikykis širdele, nepasiduok.
Atsakyti
stiprybės Leta....

QUOTE(Leta7 @ 2006 05 25, 11:49)
Stebuklas neįvyko...

Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą wub.gif Laikausi po truputį.
Jau juodas jumoras prasidėjo. Sakau gydytojai, tai moku tūkstančius, kad pastočiau, tai moku šimtus, kad valymą padarytų
Atsakyti
Leta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 25, 12:07)
Ačiū visoms už palaikymą  wub.gif Laikausi po truputį.
Jau juodas jumoras prasidėjo. Sakau gydytojai, tai moku tūkstančius, kad pastočiau, tai moku šimtus, kad valymą padarytų

Košmaras, už tai dar ir mokėt reik??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 25, 10:49)
Mano žinios liūdnos verysad.gif  Stebuklas neįvyko...

pirmadienį valymas

Š.ūdas bliamba sad.gif
Laikykis mergaite ....
Atsakyti