Saiko, euromergele, kaip laikotės
Na as kolkas ant dvieju koju laikausi o siaip laukiu punkcijos pirmadieni ir tiek
QUOTE(devina @ 2006 05 24, 15:14)
Saiko, euromergele, kaip laikotės
Kol kas lyg ir gerai - tiksliau, nieko blogo
QUOTE(Daiva @ 2006 05 24, 08:40)
Beje, Philipuks, ar žinai, kad Usonienė iki birželio pabaigos atostogauja?
Labas Daivute,
Gal žinai kada tiksliai Usonienė grįžta po atostogų ? Aš norėčiau pradėti IVF birželio gale.
Ačiū
QUOTE(euromergele @ 2006 05 24, 16:01)
Na as kolkas ant dvieju koju laikausi o siaip laukiu punkcijos pirmadieni ir tiek
Kaip pirmadienį Tu gi "gegužinukė", taip aš tave pralenksiu Kažkas (rodos Mallena) rašė, kad jai vis atrodo, kad Daivos neštukinė liniuotė toj jos liniuotę "aplenks", panašiai ir pasijutau (Kvailas juokelis, jei ką )
Sėkmės, reikia pagaliau statistiką gerint Laikau kumsčius...
QUOTE(tikiu @ 2006 05 24, 20:21)
Labas Daivute,
Gal žinai kada tiksliai Usonienė grįžta po atostogų ? Aš norėčiau pradėti IVF birželio gale.
Ačiū
Ačiū
Girdėjau, kad lygtai birželio 27-ą dieną grįžta.
QUOTE(Daiva @ 2006 05 24, 09:40)
Beje, Philipuks, ar žinai, kad Usonienė iki birželio pabaigos atostogauja?
Labas, Daiva
norejau paklausti... Ar butinai reikia buti porai susituokus, jeigu nori daryti dirbtini apvaisinima?
QUOTE(euromergele @ 2006 05 24, 16:01)
Kaip savijauta? Ir nuotaika
siaip sako butina, bet manes niekas neprase jokio asmens tapatybes dokumento
mirėja
sakai tu gegužinukę lenki , man tai atrodo, kad tu biškelį ne į tą mėnesį įsirašei, nes bent jau aš tai kažkaip išsivaizduoju jei birželį gaudai gandrą, tai ir startas su IVF birželį,vaistų leidimasis, nu ar bent sodinimas birželį, o tavo kaip suprantu dar gegužį viskas vyks, o įsirašei birželiui . Ar čia tu ne pagal mano išvardintus kriterijus datą pasirinkai?
sakai tu gegužinukę lenki , man tai atrodo, kad tu biškelį ne į tą mėnesį įsirašei, nes bent jau aš tai kažkaip išsivaizduoju jei birželį gaudai gandrą, tai ir startas su IVF birželį,vaistų leidimasis, nu ar bent sodinimas birželį, o tavo kaip suprantu dar gegužį viskas vyks, o įsirašei birželiui . Ar čia tu ne pagal mano išvardintus kriterijus datą pasirinkai?