Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Beje, Philipuks, ar žinai, kad Usonienė iki birželio pabaigos atostogauja?
Atsakyti
Saiko, euromergele, kaip laikotės mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as kolkas ant dvieju koju laikausi smile.gif o siaip laukiu punkcijos pirmadieni ir tiek smile.gif

QUOTE(devina @ 2006 05 24, 15:14)
Saiko, euromergele, kaip laikotės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 24 gegužės 2006 - 15:08
Kol kas lyg ir gerai - tiksliau, nieko blogo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 24, 08:40)

Labas Daivute,
Gal žinai kada tiksliai Usonienė grįžta po atostogų ? Aš norėčiau pradėti IVF birželio gale.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 24, 16:01)
Na as kolkas ant dvieju koju laikausi smile.gif o siaip laukiu punkcijos pirmadieni ir tiek smile.gif

Kaip pirmadienį blink.gif Tu gi "gegužinukė", taip aš tave pralenksiu nono.gif Kažkas (rodos Mallena) rašė, kad jai vis atrodo, kad Daivos neštukinė liniuotė toj jos liniuotę "aplenks", panašiai ir pasijutau biggrin.gif (Kvailas juokelis, jei ką ax.gif )

Sėkmės, reikia pagaliau statistiką gerint mirksiukas.gif Laikau kumsčius...
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 05 24, 20:21)
Labas Daivute,
Gal žinai kada tiksliai Usonienė grįžta po atostogų ? Aš norėčiau pradėti IVF birželio gale.
Ačiū

Girdėjau, kad lygtai birželio 27-ą dieną grįžta.
Atsakyti
Labas, Daiva

norejau paklausti... Ar butinai reikia buti porai susituokus, jeigu nori daryti dirbtini apvaisinima?
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 24, 09:40)

Labas, Daiva

norejau paklausti... Ar butinai reikia buti porai susituokus, jeigu nori daryti dirbtini apvaisinima?
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 24, 16:01)

Kaip savijauta? Ir nuotaika smile.gif
Atsakyti
siaip sako butina, bet manes niekas neprase jokio asmens tapatybes dokumento blink.gif
Atsakyti
mirėja
sakai tu gegužinukę lenki g.gif , man tai atrodo, kad tu biškelį ne į tą mėnesį įsirašei, nes bent jau aš tai kažkaip išsivaizduoju jei birželį gaudai gandrą, tai ir startas su IVF birželį,vaistų leidimasis, nu ar bent sodinimas birželį, o tavo kaip suprantu dar gegužį viskas vyks, o įsirašei birželiui g.gif . Ar čia tu ne pagal mano išvardintus kriterijus datą pasirinkai?
Atsakyti