Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2006 05 22, 14:35)
Leta, jei skaitai rusiškai, paiieškok www.eva.ru forume, ten yra nemažai merginų, pas kurias hcg blogai augo ir viskas joms baigėsi gerai. Jei gydytojai atmeta negimdinį, o hcg auga, mano galva, labai daug šansų.

Man ypač didelį įspūdį paliko istorija vienos merginos, kurios HCG 16d. po įsodinimo tie buvo 46, tepliojo, net šviežias kraujas pasirodydavo. Niekas išskirus ją pačią netikėjo, gydytoja liepė nutraukti palaikymą, o tai buvo jos N-tasis bandymas, ir niekada nieko, tai ji nenorėjo paleist net tokio menko šanso. Visus mėnesius išgulėjo ligoninėje, ir ne pačioje geriausioje: gulejo, jai beveik nieko nedarė, tik valymą siūlė daryti laikas nuo laiko doh.gif O dabar ji turi jau beveik metukų mergytę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 22 gegužės 2006 - 15:03
As nedariau dar nei IUI nei IVF, net pas vaisingumo gydytojus nebuvau, bet suprantu jus kazkaip labai gerai... tik paziumbt cia ateinu...
Atsakyti
Magi wub.gif labai gaila, tik nenukabink nosytės prispausk stipriai savo mažają Rūtelę prie krutinės ir patikėk tikrai turėsi dar vieną tokį nuostabu leliuką 4u.gif

Leta, stiprybės tu tikra šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 05 22, 12:58)
Turiu Daivai klausima :} Daiva, kiek prisimenu pas pacia yra hidrosalpingsas kaip ir pas mane. Ar darant IVF,nereikejo jo pasalinti? Labai aktualu man tai, nes si birzeli taikoma nuolaida IVF, bandyciau speti i sia akcija, tik va nezinau ar maisytu tas nelemtas hidrosalpingsas. Ar nereiktu jo nupjauti g.gif Buciau labai dekinga uz atsakyma.

Pas mane taip pat yra hidrosalpingsas, turėjau dvi lapars, po abiejų atsinaujindavo, paskutinį kartą po sausio men darytos. Pati taip pat galvoju apie IVF, tai gyd primygtinai rekomendavo šalinti netgi visą kiaušintaki. Taigi liepos mėn vėl guluosi, kaip tu sakai, po peiliu.
Atsakyti
Ačiū, merginos, visoms už gerus žodžius. Tikrai daug geriau pasidaro jūsų žinutes paskaičius. Tikrai ačiū.
QUOTE(ryte @ 2006 05 22, 10:31)
labai faini tie ivf-iniai vaikučiai gaunasi wub.gif

Visiškai pritariu. Aš šiandien grįžau iš darbo, pasižiūrėjau į savo Rūtą ir nutariau, kad reikia baigti būti susiraukusia ir nelaiminga. Man jau ir taip Dievulis didelę laimę padovanojo. Dabar, matyt, kitų mergaičių eilė wub.gif Aš dar palauksiu smile.gif

QUOTE(Leta7 @ 2006 05 22, 12:08)
50 ant 50. Laukiam laukiam ir tikimės, kad gal negesta gyvybė, o tik bando išsibėgėti. Tai vyras pilnai tiki tuo 50 proc., kad viskas bus gerai, o aš kadangi jau du kartus apraudojau nepasisekusį IVF, tai jau nebeturiu jėgų tikėti. Nes kai pagalvoju, kad reikės trečia kartą išgirsti, kad nieko neišėjo, tai jau visai protelis pasimaišys.

O šiaip jau aš toks įdomiai užsispyręs ir gajus padaras. Man kiekviena nesėkmė kaip koks akstinas bandyti tol kol pasieksiu savo. Aš tai bandyčiau ir bandyčiau, jei tik pinigų užtektų ir sveikatos.

Leta, laikykis. Tikėkimės, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magi: 22 gegužės 2006 - 21:25
Leta7,

Jei tik turi jėgų, tai tik tikėjimas ir gali padėti. Geros mintys labai daug ką lemią. Tik kartais taip sunku save apgauti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2006 05 22, 20:34)
Pas mane taip pat yra hidrosalpingsas, turėjau dvi lapars, po abiejų atsinaujindavo, paskutinį kartą po sausio men darytos. Pati taip pat galvoju apie IVF, tai gyd primygtinai rekomendavo šalinti netgi visą kiaušintaki. Taigi liepos mėn vėl guluosi, kaip tu sakai, po peiliu.

Pas mane kaireje puseje tas zaraza isitaises, bet IVF-ui manau reiks salinti ji verysad.gif Na, pasakys Usoniene kaip bus. Birzelio pabaigoje vaziuoju konsultacijai.
Atsakyti
Dizaugiuosi uz tave Nakviša, kazkaip laukiau tavo tokiu zhodzhiu smile.gif

QUOTE(Nakviša @ 2006 05 22, 12:35)
Svajuke, įtrauk mane į laukiančiųjų sąrašą rugpjūčio mėnesiui.  blush2.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 23, 11:03)
Dizaugiuosi uz tave Nakviša, kazkaip laukiau tavo tokiu zhodzhiu smile.gif

Matai, viskas atsiremia į vieną pagrindinį dalyką: finansai. Jeigu palanai susiklostys taip, kaip tikimės, rugpjūrį galėtume kaip ir startuoti, jeigu ne, nusikels iki lapkričio mėnesio. Diedas vakar pasakė "atidėti visada galima, tik ar verta?"
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 05 23, 09:26)
Pas mane kaireje puseje tas zaraza isitaises, bet IVF-ui manau reiks salinti ji verysad.gif Na, pasakys Usoniene kaip bus. Birzelio pabaigoje vaziuoju konsultacijai.

pas mane taip pat kairėj pusėj, jei atsimenu 7mm.
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 22, 13:08)
50 ant 50. Laukiam laukiam ir tikimės, kad gal negesta gyvybė, o tik bando išsibėgėti. Tai vyras pilnai tiki tuo 50 proc., kad viskas bus gerai, o aš kadangi jau du kartus apraudojau nepasisekusį IVF, tai jau nebeturiu jėgų tikėti. Nes kai pagalvoju, kad reikės trečia kartą išgirsti, kad nieko neišėjo, tai jau visai protelis pasimaišys.

O šiaip jau aš toks įdomiai užsispyręs ir gajus padaras. Man kiekviena nesėkmė kaip koks akstinas bandyti tol kol pasieksiu savo. Aš tai bandyčiau ir bandyčiau, jei tik pinigų užtektų ir sveikatos.

Laikikis ir tikek kad viskas bus gerai, cia ne siaip zodziai o tavo paties jausmai ir tikejimas, jog viskas nuo to priklauso, nenukabink nosytes jai prikibo mirksiukas.gif tai reiskia lelius nori ateiti ir cia gerai.Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tlana: 23 gegužės 2006 - 20:20
QUOTE(ralija @ 2006 05 23, 20:22)
pas mane taip pat kairėj pusėj, jei atsimenu 7mm.

As tai ir ne nezinau koks dydis to bjaurybes schmoll.gif
Atsakyti