Svajuke, įtrauk mane į laukiančiųjų sąrašą rugpjūčio mėnesiui. Remontus beveik baigėm, egzus išsilaikysiu birželio mėnesį, o rugpjūti turėsiu atostogų kaip tik, bus pats tas bandyti
Labai gaila, Magi... Taip jau su tais IVF'ais - ne visada jie pavyksta, blyn. Svarbu, neprarasti vilties ir nenuleisti rankų. Laikykis
Keistai Šiandien maudžia šiek tiek pilvo apačią. Galėčiau sakyti, kad tuoj mmm ateis, bet tikiuosi taip nebus O šiaip tai lyg ir sumažėjo hiperstimuliacijos požymiai, bet tai vėl - nežinau, džiaugtis ar liūdėti Žodžiu, žinau, kad dar anksti daryti visokias išvadas, nuolat kartoju sau kaip Daiva kažkada sakė "viskas bus gerai" ir laukiu...
QUOTE(Daiva @ 2006 05 22, 10:02)
Bet kiek suprantu pas Letą dar ne viskas prarasta? Leta, kokios gydytojų prognozės?
50 ant 50. Laukiam laukiam ir tikimės, kad gal negesta gyvybė, o tik bando išsibėgėti. Tai vyras pilnai tiki tuo 50 proc., kad viskas bus gerai, o aš kadangi jau du kartus apraudojau nepasisekusį IVF, tai jau nebeturiu jėgų tikėti. Nes kai pagalvoju, kad reikės trečia kartą išgirsti, kad nieko neišėjo, tai jau visai protelis pasimaišys.
O šiaip jau aš toks įdomiai užsispyręs ir gajus padaras. Man kiekviena nesėkmė kaip koks akstinas bandyti tol kol pasieksiu savo. Aš tai bandyčiau ir bandyčiau, jei tik pinigų užtektų ir sveikatos.
Šaunuolė, Leta Labai linkiu, kad viskas baigtųsi gerai
Magi, labai užjaučiu
Leta7, laikykis iš paskutiniųjų, gal dar galėsim džiaugtis stebuklu
Leta7, laikykis iš paskutiniųjų, gal dar galėsim džiaugtis stebuklu
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 22, 12:17)
O mes už tave ir rankų ir kojų kumščius laikysim!!!
Reikia jau merginos gerų naujienų, nes kažkaip apmirė jau viskas. Trūksta gerų pavyzdžių
Reikia jau merginos gerų naujienų, nes kažkaip apmirė jau viskas. Trūksta gerų pavyzdžių
O mes už tave, mes už tave labai labai labai labai labai ir daug kartų labai
Philipuks, pas mane hydrosalpingsas buvo per pirmą IVF, kuris nepasisekė - nežinau dėl to ar ne, nes visa kita buvo idealu.
Prieš antrą IVF (tiksliau metai iki jo), kreipiausi į Usonienę dėl hydrosalpyngso pašalinimo. Man viso kiaušintakio neišpjovė, nes aš nesutikau, pašalino, tik patį hydrosalpyngsą. Mano atveju tai pasiteisino - ir po metų, kai dariau IVF, to hydrosalpyngso nebuvo. Tačiau tarkim Musmirytei jis atsinaujino per mėnesį po operacijos ir ji šiandien atsigulė išpjauti kiaušintakio.
Šiaip visgi labai didelė rizika daryti IVF (ir apkritai viltis pastoti) su hydrosalpyngsu.
Dėl nuolaidos birželio mėnesį - kiek aš žinau, ta nuolaida taikoma, jei birželį kreipiamasi dėl IVF, bet visai nebūtinai jį daryti būtent birželio mėnesį.
Leta, jei skaitai rusiškai, paiieškok www.eva.ru forume, ten yra nemažai merginų, pas kurias hcg blogai augo ir viskas joms baigėsi gerai. Jei gydytojai atmeta negimdinį, o hcg auga, mano galva, labai daug šansų.
Saiko, patinka man, ką rašai apie savo pojūčius Man hiperstimuliacija buvo irgi porai dienų sumažėjus, buvau biški nosį nukabinus, o paskui vėl išsipučiau
Prieš antrą IVF (tiksliau metai iki jo), kreipiausi į Usonienę dėl hydrosalpyngso pašalinimo. Man viso kiaušintakio neišpjovė, nes aš nesutikau, pašalino, tik patį hydrosalpyngsą. Mano atveju tai pasiteisino - ir po metų, kai dariau IVF, to hydrosalpyngso nebuvo. Tačiau tarkim Musmirytei jis atsinaujino per mėnesį po operacijos ir ji šiandien atsigulė išpjauti kiaušintakio.
Šiaip visgi labai didelė rizika daryti IVF (ir apkritai viltis pastoti) su hydrosalpyngsu.
Dėl nuolaidos birželio mėnesį - kiek aš žinau, ta nuolaida taikoma, jei birželį kreipiamasi dėl IVF, bet visai nebūtinai jį daryti būtent birželio mėnesį.
Leta, jei skaitai rusiškai, paiieškok www.eva.ru forume, ten yra nemažai merginų, pas kurias hcg blogai augo ir viskas joms baigėsi gerai. Jei gydytojai atmeta negimdinį, o hcg auga, mano galva, labai daug šansų.
Saiko, patinka man, ką rašai apie savo pojūčius Man hiperstimuliacija buvo irgi porai dienų sumažėjus, buvau biški nosį nukabinus, o paskui vėl išsipučiau
QUOTE(Daiva @ 2006 05 22, 14:35)
Man hiperstimuliacija buvo irgi porai dienų sumažėjus, buvau biški nosį nukabinus, o paskui vėl išsipučiau
Joo, tai dabar jei nebeišsipūsiu, tai tikrai panikerka būsiu Jau ir taip vyras tapo etatiniu pilvo vertintoju, ar labai iššipūtęs, ar sumažėjęs. Tai turėsim dabar abu turiningo užsiėmimo dviem savaitėm
QUOTE(Daiva @ 2006 05 22, 14:35)
Philipuks, pas mane hydrosalpingsas buvo per pirmą IVF, kuris nepasisekė - nežinau dėl to ar ne, nes visa kita buvo idealu.
Aciu labai uz atsakyma, tik va nelabai nudziugino jis mane Negi vel reiks po peiliu gult ta bjaurybe issipjauti.Na, o kad IVF bus taikoma nuolaida ne tik birzeli, tai dziugu. Nes vis galvojau kaip speti birzeli, speti galiu tik vaistus suvartoti, o IVF procedura tik liepa iseitu. Dabar biski nuotaika pakilo O daug kartu iki apvaisinimo reiks lankytis klinikoje