Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Siandien virpancia sirdimi puoliau skaityti... Magi... wub.gif
Atsakyti
Magi, nenusimink. juk turi šalia patį tikriausią įrodymą, kad tikrai pasiseka ir pasiseks. wub.gif

mergaitės, kaip bebūtų šiuo metu jums sunku ir atrodytų viskas beprasmiška ir bloga, stenkitės negalvoti apie tai per daug, nes visi šie liūdni jausmas ir juoduma neužilgo praeis ir vėl dienos atrodys šviesios, o viltis ir tikėjimas grįš dar didesni. patikėkit manim, aš žinau. laikykitės... 4u.gif
Atsakyti
Magi ,Leta laikykitės labai liūdna
Atsakyti
Magi, na ką padarysi - juk Rūtelė irgi ne iš pirmo karto pas jus atėjo....Suprantu, kad apmaudu, skaudu ir tuščia...Pasiguoskit, kad turit Rūtelę, galiausiai, kad turit pinigų kitiems bandymams.....žiūrėk į tai kaip į na nepavykusį labai brangų mėnesinių ciklą...
Ai, kvailai čia viską rašau, pati netikėjau, kad tau nepavyks...laikykis verysad.gif
Atsakyti
Magi Magi .... liūdna verysad.gif

Chiara iš tikrųjų visada sunku ką nors guosti, bet net mažiukas veidelis ar vienas žodis truputį praskaidrina nuotaiką.

Labai visoms ačiū, kad esate ir gyvenate svetimom bėdom friends.gif
Atsakyti
Magi, labai gaila. Kažkaip atrodė, kad Tau tikrai pasiseks, nes jau kai vieną kartą pasisekė, psichologiškai realesnis tikėjimo jausmas, ne taip, kaip mums, kurios tik mintyse prisikūrusios, kad tikrai pasiseks.
Ar yra greitų minčių su šaldytom "kruopytėm". Klausiu, nes man labai įdomu, ką Tu mąstai. Mes turim 2, bet aš kažkaip visai sužlugdyta ir nežinau, kaip greitai pabandyti su šaldytais.
Leta7, Tau bene sunkiausias laikotarpis. Reikia tikėti, kad pasiseks. Tai daugiausia, ką dabar gali padaryti. wub.gif
Kažkaip labai jau tyčiojasi iš mūsų likimas.
Gal ir ne į temą:
Visą gyvenimą jaunuolis meldė dievo dviračio. Netekęs kantrybės - pavogė. ir likusį gyvenimą meldė dievo atleidimo. Jeigu būtų galimybė, tikrai pavogčiau "savo kūdikį" ir paskui melsčiau atleidimo. Užeina paranoja. verysad.gif
Atsakyti
Bet kiek suprantu pas Letą dar ne viskas prarasta? Leta, kokios gydytojų prognozės?
Atsakyti
Leta, gal tikrai ne viskas prarasta? Mano bendradarbei taip pat itare, bet sake, kad reikia dar savaitepalaukti ir palauke, jau turi faina mergyte :mirksiukas mirksiukas.gif Laikykis wub.gif
Atsakyti
Magi, kaip liūdna verysad.gif visada tikėjau, kad Tau tikrai pasiseks, bet.... verysad.gif
Vakar kaiptik su vyru apie Tave kalbėjom blush2.gif , tai sakiau jam, kad laikau kumšukus už Tavo gerą rezultatą, nes jau greitai viskas paaiškės, o dabar taip liūdna cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 22, 07:12)
Sveikos mergaitės,

Žinios mano blogos. Vakar vakare prasidėjo mėnesinės verysad.gif Tai tokia bajuri šiandien nuotaika, kad sunku net apsakyti. Liūdna...

Tikiuosi kitom gegužinukėm pasiseks labiau negu man. Sėkmės, mergaitės wub.gif

Magi, užjaučiu, tikrai labai gaila ir apmaudu. Kai turi tą stebuklėlį šalia, tai taip atrodo arti tas ir antrasis stebuklas... labai gaila, kad ne iš pirmo karto pavyko, bet pavyks tikrai.
aš jau dabar apie antrą svajoju ir galvoju - iš kelinto karto man pavyks brolį ar sesę Kornelijai ,,sukonstruoti" smile.gif
labai faini tie ivf-iniai vaikučiai gaunasi wub.gif
Atsakyti
as patylesiu..................... Magi heart.gif
Atsakyti
Turiu Daivai klausima :} Daiva, kiek prisimenu pas pacia yra hidrosalpingsas kaip ir pas mane. Ar darant IVF,nereikejo jo pasalinti? Labai aktualu man tai, nes si birzeli taikoma nuolaida IVF, bandyciau speti i sia akcija, tik va nezinau ar maisytu tas nelemtas hidrosalpingsas. Ar nereiktu jo nupjauti g.gif Buciau labai dekinga uz atsakyma.
Atsakyti