Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Leta7, wub.gif

Dabar galiu pasakyti, kad tikrai suprantu, kaip Tu jautiesi. Tai kas su mumis vyksta - tikrai neteisinga. Suprantu, kai ateina mmmm po 6 d., bet tada, kai sužinai, kad jau turi juos ir vėl nebeturi... Aš galvojau išprotėsiu. Jei ne vyras....
Žinau, kad jokie žodžiai nepaguos, prieš tą pliką žiaurų faktą esi vienui vienas. O tas skausmas visada su Tavim ir niekur nuo jo nepabėgsi, reikia laiko...
Smagu, kad dar planuoji. O šaldytų ar turite? Mes turim 2, bet manyje dabar tokia tuštuma, kad jau nebežinau, kaip elgtis. Žinojau, žinojau ir nebežinau...
Visoms sėkmės wub.gif
Atsakyti
Leta7, Peti console.gif
Tikrai labai jus uzjauciu bet kartu ir dziugu kad nepasiduodate. Visos cia mes tokios didmoteres del savo tikslo ir mes tikrai ji pasieksim, ar ne mirksiukas.gif tik ka darysi kad vis dar reikia palaukt savo eiles rolleyes.gif
Vakar ir as buvau pas gydytoja, dare echo, tai sake kad anatomija visiskai pakitusi, viskas ten susimaise blink.gif , bet sansu vis tiek yra tai ir nepasiduodu ax.gif
Atsakyti
Leta7 labai užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, laikykitės, nenuleiskite rankų wub.gif
Viskas bus ok.gif
Atsakyti
Šaldytų šį kartą visai neturim. Čia atsakau į Peti klausimą.

O pas mane kažkokia mistika. Šiandien buvau pasitvirtinti, kad jau visai aišku būtų dėl nesivystančio, tai liepė dar savaitę laukti, nes mažylis vystosi tik daug lėčiau negu turėtų. 22dpo hcg buvo 895, o po savaitės 30dpo tik 1566. Bet jis vis tiek kol kas auga. Tai dar teks pasikankinti savaitę nežinioje tikintis mažiuko stebuklo. Nors realiai aišku suprantu, kad čia kažkas negerai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 20, 17:28)
Šaldytų šį kartą visai neturim. Čia atsakau į Peti klausimą.

O pas mane kažkokia mistika. Šiandien buvau pasitvirtinti, kad jau visai aišku būtų dėl nesivystančio, tai liepė dar savaitę laukti, nes mažylis vystosi tik daug lėčiau negu turėtų. 22dpo hcg buvo 895, o po savaitės 30dpo tik 1566. Bet jis vis tiek kol kas auga. Tai dar teks pasikankinti savaitę nežinioje tikintis mažiuko stebuklo. Nors realiai aišku suprantu, kad čia kažkas negerai.  verysad.gif

Nu nekokios cia zinios verysad.gif Bet Leta laikykis gal viskas bus gerai, kazkaip labai noretusi kad pasisektu kiekvienai thumbup.gif
Atsakyti
Leta stiprybes tau.Man atrodo, kad viskas bus gerai, as tikiu, kad tavo maziukas labai nores pasilikt tavy.
Atsakyti
Leta7, belieka melstis, kad viskas bus gerai ir tebuvo vėlesnis implantavimasis ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Žinios mano blogos. Vakar vakare prasidėjo mėnesinės verysad.gif Tai tokia bajuri šiandien nuotaika, kad sunku net apsakyti. Liūdna...

Tikiuosi kitom gegužinukėm pasiseks labiau negu man. Sėkmės, mergaitės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magi: 22 gegužės 2006 - 07:46
Magi, laikykis console.gif wub.gif
Atsakyti
Kiekviena karta, perskaiciusi blogas naujienas, galvoju - ka cia man parasyti? Ar is viso rasyti ir guosti? Ar padeda bent kam? Gal cia as viena taip nemoku guosti ir nerandu tinkamu zodziu?
Kaip beatrodytu kvailos pastangos, noreciau norsk kiek dvasiskai paremti Magi, Leta ir visas, kurioms nepasiseke. Kazkaip pagalvojau, jeigu nei viena forume neparasytu paguodos zodziu, atrodytu, kad niekam atskiro zmogaus bedos ir nerupi.
Zodziu, merginos, laikykites. Dar pasiseks. Pirmiausia ir maziausia, ka gali padaryti, reikia tuo tiketi. 4u.gif
Atsakyti
magi, mažule, laikykis wub.gif Būtinai dar pasiseks, juk tu pati, labiausiai turi tikėti tuo, nes šalia tavęs - tikras stebuklas ax.gif
Atsakyti