Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 05 19, 09:18)
Magi, o kada planuoji darytis testą ar hcg?  4u.gif

Kol kas galvoju testą daryti primadienį. Bet bijau, kad galiu neišlaukti blush2.gif O kur jūs einate HCG daryti? Į VK?
Atsakyti
Magi, hcg siūlyčiau eiti pasidaryti į Geromedą. ir greičiau, ir pigiau nei VK.
Atsakyti
Leta, stiprybės console.gif
Atsakyti
Kaip liūdna Leta cray.gif , net žodžiais negaliu apsakyti, kaip skaudu, kad taip nutinka verysad.gif
Bet džiaugiuosi Leta, kad nepasiduodi ir vėl planuoji
Atsakyti
Vaje kaip gaila verysad.gif Leta širdele laikykis. Kodėl taip žaidžiama mūsų likimais, tikras š...., kitaip ir nepasakysi.

MAGI, SAIKO, EUROMERGELE, stiprybės ir labai gerų rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 19 gegužės 2006 - 13:23
Leta, labai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kokia neteisybė ... schmoll.gif
Laikykis friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 19 gegužės 2006 - 14:02
Leta7, laikykis, viešpatie, kokia neteisybė cray.gif Baisu net pagalvot, kaip dabar jauties verysad.gif Atmink, kad mes su tavimi console.gif
Atsakyti
Leta sad.gif kaip gaila... Laikykis, dar pasiseks ir ne vieną kartelį, ko tau ir linkiu wub.gif
Atsakyti
Labai gaila Leta... Ir kai nueitas toks kelias, čia duoda, čia jau atima.
Bet tu stipri.
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 19, 08:18)
Mano mažiukas nusprendė dar kol kas palaukti ir neateiti pas tėvelius.

Nustojo vystytis...angel_sadangel.gif

Tai dabar net nežinau Svajuke, gal tu mane visdėlto išbrauk, kad nemirgėčiau visiems akyse su savo nelinksma istorija.

Visoms merginoms stiprybės ir daug sėkmės  4u.gif  Jūs nesigasdinkite, tokie atvejai tikrai vienetiniai ir nebūtinai atsitiks su jumis. Saugokite save ir mažylius.

Aš kol kas išeinu ilsėtis. Prisijungsiu greičiausiai rugsėji trečiam bandymui

Labai uzjauciu Leta tave verysad.gif noriu pasakysiu kad tu ne viena su tokia liudna istorija, man taip pat nustojo vystytis... Jai atsimenat kai rasiau anksciau testas rodo dvi juosteles ir hcg pasidariau 88, tai padare isvada gydytojai kad nustojo augti verysad.gif biologinis persileidimas va taip kazkaip issireiske, dabar man gleivine nusiurbs ir sius tirti del ko nustojo augti. Sakyk Leta o taves irgi tokios pacios proceduros laukia? gaila kai pagalvoju , tiek nedaug truko.. teks ir man ruostis treciam kartui, o trecia kartas nemeluoja thumb_yello.gif visom stirpybes !
Atsakyti
selli, laikykis, linkiu, kad trečias kartas nemeluotų ir garantuotų thumbup.gif
Atsakyti
Leta, kaip gaila... verysad.gif

Sėkmės didžiausios rugsėji... 4u.gif
Atsakyti