Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Saiko @ 2006 05 18, 11:19)
Kažkaip ne pyragai pas mane... Iš 16 išpunktuotų tik 10 buvo tinkamų, iš jų tik 7 apsivaisino  verysad.gif

Saiko, aš manau, kad rezultatai geri mirksiukas.gif Dabar svarbu, kad gerai dalintųsi. Pas mane irgi 7 apsivaisino, tai 3 įsodino, o 4 užšaldė. Ir tau linkiu to paties.

Atsakyti
QUOTE(vira @ 2006 05 18, 13:37)
Man pirmą kartą prasidėjo po įsodinimo,o antrą ir trečią  jau buvo prieš įsodinimą  verysad.gif

Vira, o kaip ketvirtą kartą buvo? mirksiukas.gif
Magi, ačiū už paguodą. Iš tikrųjų - dabar svarbiausia, kad gerai dalintųsi 4u.gif
Atsakyti
Hiperstimuliacija prasideda (jei prasideda iš viso) po Pregnylio injekcijos ir sustiprėja, jei įvyksta implantacija.

Man irgi buvo 7 embrioniukai per šitą IVF, tris įsodino, keturis užšaldėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Ketvirtą kartą skyrė minimalią dozę vaistų,tai nebuvo jokios hiperstimuliacijos thumbup.gif ,bet tik 3 kiaušialąstės buvo sad.gif Tiesa,užteko ir tiek wink.gif
Atsakyti
Mano mažiukas nusprendė dar kol kas palaukti ir neateiti pas tėvelius.

Nustojo vystytis...angel_sadangel.gif

Tai dabar net nežinau Svajuke, gal tu mane visdėlto išbrauk, kad nemirgėčiau visiems akyse su savo nelinksma istorija.

Visoms merginoms stiprybės ir daug sėkmės 4u.gif Jūs nesigasdinkite, tokie atvejai tikrai vienetiniai ir nebūtinai atsitiks su jumis. Saugokite save ir mažylius.

Aš kol kas išeinu ilsėtis. Prisijungsiu greičiausiai rugsėji trečiam bandymui
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 19, 07:18)

Nustojo vystytis...angel_sadangel.gif

Tai dabar net nežinau Svajuke, gal tu mane visdėlto išbrauk, kad nemirgėčiau visiems akyse su savo nelinksma istorija.

Visoms merginoms stiprybės ir daug sėkmės  4u.gif  Jūs nesigasdinkite, tokie atvejai tikrai vienetiniai ir nebūtinai atsitiks su jumis. Saugokite save ir mažylius.

Aš kol kas išeinu ilsėtis. Prisijungsiu greičiausiai rugsėji trečiam bandymui

Leta7, labai užjaučiu...
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 19, 08:18)

Dieve, Leta7, laikykis ... galiu tik issivaizduoti kaip tu jautiesi..
verysad.gif console.gif
Atsakyti
Kokia neteisybe.......
Atsakyti
Leta, gaila be galo.... verysad.gif bet kaip liūdna bebūtų, nepasiduok. kitą kartą tikrai viskas bus gerai. wub.gif
Atsakyti
O siaube Leta, kaip gaila...nu geriau jau nieko nebūtų...nu man nėr baisiau po IVF kaip tokie dalykai...išprotėčiau matyt.... verysad.gif
Atsakyti
Magi, o kada planuoji darytis testą ar hcg? 4u.gif
Atsakyti
ojei, Leta... verysad.gif uzuojauta, labai gaila. neteisybe didziausia... laikykis wub.gif
Atsakyti