Ačiū visoms
Tikiuosi liniuotė pasiliks su manim visus 9 mėnesius
QUOTE(Daiva @ 2006 05 17, 11:07)
Saiko, kada tau punkcija?
Vakar. Išpunktavo 16, kaip ir pirmą kartą. Vėl darėm ICSI, bet stebuklo ir nesitikėjom. Tikiuosi, apsivaisins kas nors.
Magi, pavydžiu tau, jau tik savaitė liko Stiprybės
Euromergele, sėkmės
Dekavoju Saiko, tau irgi didziai dideliausios, superdideliausios, dideliausios is visu dideliausiu sekmiu SEKMES, ***** kad viskas butu GERAI
as tai tik kita savaite turbut punkcija turesiu, kolkas megaujuosi skausmingais ukolais, klijuojuosi kuna pleistrais, uostau spirituka ir medituoju apie dvynukus (berniukus)
Papildyta:
svajuke...ten ta esmine galune tai gal nelaikyk suspaudus...mazhu dar naturaliai gausis
ai..kalbu shiandien bileka jauchiu... bet jus man atleisit, as zinau
as tai tik kita savaite turbut punkcija turesiu, kolkas megaujuosi skausmingais ukolais, klijuojuosi kuna pleistrais, uostau spirituka ir medituoju apie dvynukus (berniukus)
QUOTE(Saiko @ 2006 05 18, 09:19)
Euromergele, sėkmės
Papildyta:
svajuke...ten ta esmine galune tai gal nelaikyk suspaudus...mazhu dar naturaliai gausis
QUOTE(svajukė @ 2006 05 18, 09:38)
Saiko, laikau suspaudus visas galūnes.
QUOTE(euromergele @ 2006 05 18, 10:53)
na, negalūnė lyg ir ten. bet stengsiuos nesuspausti. juokinga kaip, negaliu...
Kažkaip ne pyragai pas mane... Iš 16 išpunktuotų tik 10 buvo tinkamų, iš jų tik 7 apsivaisino
QUOTE(Saiko @ 2006 05 18, 12:19)
Kažkaip ne pyragai pas mane... Iš 16 išpunktuotų tik 10 buvo tinkamų, iš jų tik 7 apsivaisino
Tavo rezultatus lyginant su manaisiais (per I IVF), tai superiniai rezultatai . Pas mane buvo 15 ispunktuotu ir tik 3 kiausialastes rado
Taip kad, manau, kad netgi labai gerai pas tave
Jo, bet kai prieš metus rezai buvo žymiai geresni, tai baisu darosi - kas bus, jei dar reikės IVF'ų, o taip vaisingumas downgrade'inasi
Papildyta:
Beje, o hiperstumuliacija gali prasidėti tik po įsodinimo kai implantuojasi, ar gali ir anksčiau, po punkcijos? Labai jau man panašūs požymiai į hiperstumuliaciją, kaip buvo anksčiau, bet veju mintis, kad gal negali taip anksti būti.
Papildyta:
Beje, o hiperstumuliacija gali prasidėti tik po įsodinimo kai implantuojasi, ar gali ir anksčiau, po punkcijos? Labai jau man panašūs požymiai į hiperstumuliaciją, kaip buvo anksčiau, bet veju mintis, kad gal negali taip anksti būti.
QUOTE(Saiko @ 2006 05 18, 12:44)
Jo, bet kai prieš metus rezai buvo žymiai geresni, tai baisu darosi - kas bus, jei dar reikės IVF'ų, o taip vaisingumas downgrade'inasi
Papildyta:
Papildyta:
Man pirmą kartą prasidėjo po įsodinimo,o antrą ir trečią jau buvo prieš įsodinimą