Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ačiū visoms wub.gif wub.gif

Tikiuosi liniuotė pasiliks su manim visus 9 mėnesius ax.gif
Atsakyti
Gal kam pravers...

Siandien VK internetiniame puslapyje pastebejau akcja, 15 % nuolaida birzelio menesi, pirma karta darantiems IVF.

Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 17, 11:07)
Saiko, kada tau punkcija?

Vakar. Išpunktavo 16, kaip ir pirmą kartą. Vėl darėm ICSI, bet stebuklo ir nesitikėjom. Tikiuosi, apsivaisins kas nors.

Magi, pavydžiu tau, jau tik savaitė liko smile.gif Stiprybės wub.gif

Euromergele, sėkmės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saiko: 18 gegužės 2006 - 08:21
Saiko, laikau suspaudus visas galūnes. 4u.gif
Atsakyti
Dekavoju Saiko, tau irgi didziai dideliausios, superdideliausios, dideliausios is visu dideliausiu sekmiu SEKMES, ***** kad viskas butu GERAI smile.gif

as tai tik kita savaite turbut punkcija turesiu, kolkas megaujuosi skausmingais ukolais, klijuojuosi kuna pleistrais, uostau spirituka ir medituoju apie dvynukus (berniukus) smile.gif

QUOTE(Saiko @ 2006 05 18, 09:19)
Euromergele, sėkmės  wub.gif

Papildyta:
svajuke...ten ta esmine galune tai gal nelaikyk suspaudus...mazhu dar naturaliai gausis smile.gif

ai..kalbu shiandien bileka jauchiu... smile.gif bet jus man atleisit, as zinau smile.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 05 18, 09:38)
Saiko, laikau suspaudus visas galūnes.  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 18, 10:53)
svajuke...ten ta esmine galune tai gal nelaikyk suspaudus...mazhu dar naturaliai gausis smile.gif

ai..kalbu shiandien bileka jauchiu... smile.gif bet jus man atleisit, as zinau smile.gif

na, negalūnė lyg ir ten. mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet stengsiuos nesuspausti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokinga kaip, negaliu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkaip ne pyragai pas mane... Iš 16 išpunktuotų tik 10 buvo tinkamų, iš jų tik 7 apsivaisino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 05 18, 12:19)
Kažkaip ne pyragai pas mane... Iš 16 išpunktuotų tik 10 buvo tinkamų, iš jų tik 7 apsivaisino  verysad.gif

Tavo rezultatus lyginant su manaisiais (per I IVF), tai superiniai rezultatai smile.gif. Pas mane buvo 15 ispunktuotu ir tik 3 kiausialastes rado ax.gif
Taip kad, manau, kad netgi labai gerai pas tave thumbup.gif
Atsakyti
Saiko, žinoma, kad visada norisi kuo geriau, bet tikrai geri tavo rezultatai. thumbup.gif ir įsodins, ir užšaldyti dar bus ką. dabar tik laikom kumščius, kad visi apsivaisinę būtų kuo puikiausios kokybės. 4u.gif
Atsakyti
Jo, bet kai prieš metus rezai buvo žymiai geresni, tai baisu darosi - kas bus, jei dar reikės IVF'ų, o taip vaisingumas downgrade'inasi g.gif
Papildyta:
Beje, o hiperstumuliacija gali prasidėti tik po įsodinimo kai implantuojasi, ar gali ir anksčiau, po punkcijos? Labai jau man panašūs požymiai į hiperstumuliaciją, kaip buvo anksčiau, bet veju mintis, kad gal negali taip anksti būti.
Atsakyti
man rodos, hiperstimuliacija gali prasidėti po punkcijos. g.gif

o dėl prastėjančių rezultatų, tai tendencijas tokias matau, kad čia vos ne visoms merginoms taip darosi. tik kaži kodėl?.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 05 18, 12:44)
Jo, bet kai prieš metus rezai buvo žymiai geresni, tai baisu darosi - kas bus, jei dar reikės IVF'ų, o taip vaisingumas downgrade'inasi  g.gif
Papildyta:
Beje, o hiperstumuliacija gali prasidėti tik po įsodinimo kai implantuojasi, ar gali ir anksčiau, po punkcijos? Labai jau man panašūs požymiai į hiperstumuliaciją, kaip buvo anksčiau, bet veju mintis, kad gal negali taip anksti būti.

Man pirmą kartą prasidėjo po įsodinimo,o antrą ir trečią jau buvo prieš įsodinimą verysad.gif
Atsakyti