Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos mergaitės,norėčiau pasikonsultuoti su jumis finansiniais klausimais dėl IVF...
Kiek maždaug ši procedūra gali man kainuoti ?Man gydytoja sakė,kad mano atveju ~7.000,bet ar tai reali suma?Tikriausiai daugiau....?aciū is anksto
Atsakyti
Gali kainuoti 7 000 Lt., gali ir 12 000Lt., tai yra labai individualu, priklauso kiek vaistų reiks, kokia schema, su ICSI ar be, šaldymas bus ar ne ir t.t.
Atsakyti
[
Selli, tai kas ten pas tave yra? Ar buvai pas gydytoją?
[/quote]

Pas gydytoja buvau kazkokie x-failai pas mane. Nei gimdoj nestumo nera, nei negimdinio nera, bet testai kaip rodo dvi juosteles taip rodo ir gimdos gleivine stora. Tvarijonav teigia kad kabinosi gal nestumas bet nutruko.. vnz tiksliai atsakyti negali. Paeme krauja tirs hcg, tai bus matyti ketvirtadieny, jauciu tiesa slypes kazkur anapus biggrin.gif , nes gydytojai patys apsale, gerai kad testu kruva nusiveziau o tai sake butu nepatikeje..
Atsakyti
Na, aš irgi "startuoju" ax.gif

Įsidėjau naują liniuotė blush2.gif Tikiuosi nieko nešokiruos blush2.gif
Atsakyti
mirėja lotuliukas.gif gerai čia sumąstei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 05 16, 22:07)

Man irgi tokia mintis buvo kilusi,galvoju nors kiek pasidžiaugsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(colliux @ 2006 05 16, 19:02)
Sveikos mergaitės,norėčiau pasikonsultuoti su jumis finansiniais klausimais dėl IVF...
Kiek maždaug ši procedūra gali man kainuoti ?Man gydytoja sakė,kad  mano atveju ~7.000,bet ar tai reali suma?Tikriausiai  daugiau....?aciū is anksto

Jei gyd. taip sakė,vadinasi,užteks biggrin.gif Man su šaldymu išėjo nepilnai 7 tūkstančiai,bet aš dar buvau gavusi iš VA 20 procentų nuolaidą pačiai procedūrai,tai sudarė 900 lt wub.gif Gaila,kad nepavyko verysad.gif
Atsakyti
Mirėja, liniuotė thumbup.gif thumbup.gif . sėkmingo starto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 05 16, 21:07)

Mireja, man tavo liniuote thumbup.gif
Linkiu kad jinai isliktu cia 9 menesiams drinks_cheers.gif
stiprybes tau wub.gif
Atsakyti
Magi, kaip tu? Be tavo teigiamo nusiteikimo, kad pasiseke, ar jauti ka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo, aš irgi labai laukiu žinių iš Magi ax.gif

Mirėja, sėkmės tau - tavo liniuotė - super thumbup.gif

Saiko, kada tau punkcija?
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 15, 16:48)
Mielos mano menesio drauges, Magi ir Saiko, bukime laimingos  4u.gif

Būkime wub.gif

QUOTE(Chiara @ 2006 05 17, 09:59)
Magi, kaip tu? Be tavo teigiamo nusiteikimo, kad pasiseke, ar jauti ka?  mirksiukas.gif

Ale nieko nejaučiu. Baisiausia, kad neatsimenu, kaip buvo praėjusį kartą...ar ką nors jaučiau g.gif Šiaip tai kol kas vilties neprandu. Šiandien septinta diena eina. Savaitė beliko mirksiukas.gif Ai tiesa, ši tą jaučiu. To bjauraus krenono graužimą. Man tai jis nepatinka, Utrogestas buvo geriau. Kai tą žele susileidžiu visada toks bjaurus jausmas, regis, norisi ją atgal iškrapšyti smile.gif
Atsakyti
Mirėja, linkiu sėkmės, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti