QUOTE(Magi @ 2006 05 12, 16:27)
Labai ačiū už gerus palinkėjimus.
Jau dvi dienos praėjo, liko tik 12 Tikra baisuma tos dvi savaitė.
Jau dvi dienos praėjo, liko tik 12 Tikra baisuma tos dvi savaitė.
Siandien liko dar maziau
Ale ziuriu sparcios tos geguzes menesio ishrinktosios as kiek atsilieku, rytoj paskutine diferelino ir nuo treciadienio matomai jau pradedu stimulacijos etapa tap, kad as su derliaus nuemimu i menesio pabaiga isipaishysiu
palengva..palengva...ir link tikslo ufffffffff
Mielos mano menesio drauges, Magi ir Saiko, bukime laimingos
palengva..palengva...ir link tikslo ufffffffff
Mielos mano menesio drauges, Magi ir Saiko, bukime laimingos
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 15, 13:00)
Nes aš tai kaip kokiam rate voverytė jaučiuosi: negimdyvinis atkrito, tai dabar bijau nesivystančio, o labiausiai persileidimo, tada po kurio laiko bijosiu apsigimimų ir taip be galo be krašto... :
... po to bijosi gimdymo, po to, kad tik vaikutis nesusirgtų, po to, kad viskas gerai darželyje, vėliau mokykloje, dar vėliau, kad sektusi meilėje, kad gerai baigtų mokyklą, kad susirastų tinkamą porą, kad gerai įsitvirtintų, kad susilauktų vaikų, kad jie būtų sveiki ir t.t. Tu esi nėščia. Ir ja būsi visą gyvenimą. Tiesiog skaitydama prisiminiau vienos psichologės žodžius: Kai turi vaikų, tai esi nėščia visą gyvenimą...
Atsiprašau, kad įkišau savo trigrašį, bet paskaitinėju šį jūsų puslapį labai dažnai, už jus visas labai pergyvenu, nubyra ašara, kai jums nepasiseka, nubėga šiurpuliukai, kai paskaitau tokias naujienas kaip jolančiukės, daivos ar kt.
Sėkmės jums visoms tapti nėščiomis visą gyvenimą
PETI, labai skaudu dėl tavo nesėkmės, net nuotaika pagedo, kai perskaičiau.
Laikykis mažute.
Saiko, labai labai laikau kumstukus :wub
QUOTE(svajukė @ 2006 05 15, 15:40)
merginos, kurios neseniai darėtės IVF'us, pasakykite, ką leidotės ovuliacijos sukėlimui: ovidrelį ar pregnilį?
Dariausi lygiai pries metus, leidau ovidreli
QUOTE(Saiko @ 2006 05 15, 14:35)
gal kam iš IVF'ininkių reikia gonalio? turiu 225 plius dar kažkiek, nes tam pieštuke būna truputį daugiau nei rašo. parasykit a/ž, atiduosiu.
jei ką, pas mane atrodo daugmaž normalu, trečiadienį punkcija, nešiojuos cielą mokyklinę klasę - 20-30 sakė bus gleivinė 12mm, tai džiaugsmas vien dėl to
sėkmės visoms
jei ką, pas mane atrodo daugmaž normalu, trečiadienį punkcija, nešiojuos cielą mokyklinę klasę - 20-30 sakė bus gleivinė 12mm, tai džiaugsmas vien dėl to
sėkmės visoms
Saiko, sėkmės puikus derlius
Papildyta:
QUOTE(Saiko @ 2006 05 15, 14:35)
gal kam iš IVF'ininkių reikia gonalio? turiu 225 plius dar kažkiek, nes tam pieštuke būna truputį daugiau nei rašo. parasykit a/ž, atiduosiu.
sėkmės visoms
sėkmės visoms
Saiko, sėkmės puikus derlius
Svajuke, aš leidausi ovidrelį.
ačiū visoms už palinkėjimus
svajuke, aš leidausi ovitrelle.
svajuke, aš leidausi ovitrelle.
QUOTE(svajukė @ 2006 05 15, 16:40)
merginos, kurios neseniai darėtės IVF'us, pasakykite, ką leidotės ovuliacijos sukėlimui: ovidrelį ar pregnilį?
Aš leidausi ovidreli