Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Saiko, slapuke, super, kad gleivinė gera. thumbup.gif 4u.gif o derlius tai ohoho, kad tik hiperstimuliacijos nebūtų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 12, 16:27)
Labai ačiū už gerus palinkėjimus.

Jau dvi dienos praėjo, liko tik 12 rolleyes.gif  Tikra baisuma tos dvi savaitė.

Siandien liko dar maziau mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, kurios neseniai darėtės IVF'us, pasakykite, ką leidotės ovuliacijos sukėlimui: ovidrelį ar pregnilį? ax.gif
Atsakyti
Ale ziuriu sparcios tos geguzes menesio ishrinktosios smile.gif as kiek atsilieku, rytoj paskutine diferelino ir nuo treciadienio matomai jau pradedu stimulacijos etapa smile.gif tap, kad as su derliaus nuemimu i menesio pabaiga isipaishysiu smile.gif
palengva..palengva...ir link tikslo smile.gif ufffffffff

Mielos mano menesio drauges, Magi ir Saiko, bukime laimingos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 15, 13:00)
Nes aš tai kaip kokiam rate voverytė jaučiuosi: negimdyvinis atkrito, tai dabar bijau nesivystančio, o labiausiai persileidimo, tada po kurio laiko bijosiu apsigimimų ir taip be galo be krašto...  :

... po to bijosi gimdymo, po to, kad tik vaikutis nesusirgtų, po to, kad viskas gerai darželyje, vėliau mokykloje, dar vėliau, kad sektusi meilėje, kad gerai baigtų mokyklą, kad susirastų tinkamą porą, kad gerai įsitvirtintų, kad susilauktų vaikų, kad jie būtų sveiki ir t.t. Tu esi nėščia. Ir ja būsi visą gyvenimą. Tiesiog skaitydama prisiminiau vienos psichologės žodžius: Kai turi vaikų, tai esi nėščia visą gyvenimą...
Atsiprašau, kad įkišau savo trigrašį, bet paskaitinėju šį jūsų puslapį labai dažnai, už jus visas labai pergyvenu, nubyra ašara, kai jums nepasiseka, nubėga šiurpuliukai, kai paskaitau tokias naujienas kaip jolančiukės, daivos ar kt.
Sėkmės jums visoms tapti nėščiomis visą gyvenimą wub.gif
Atsakyti

PETI, labai skaudu dėl tavo nesėkmės, net nuotaika pagedo, kai perskaičiau.
Laikykis mažute.
Atsakyti
Saiko, labai labai laikau kumstukus :wub
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 05 15, 15:40)
merginos, kurios neseniai darėtės IVF'us, pasakykite, ką leidotės ovuliacijos sukėlimui: ovidrelį ar pregnilį?  ax.gif

Dariausi lygiai pries metus, leidau ovidreli
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 05 15, 14:35)
gal kam iš IVF'ininkių reikia gonalio? turiu 225 plius dar kažkiek, nes tam pieštuke būna truputį daugiau nei rašo. parasykit a/ž, atiduosiu.

jei ką, pas mane atrodo daugmaž normalu, trečiadienį punkcija, nešiojuos cielą mokyklinę klasę - 20-30 sakė bus  ax.gif gleivinė 12mm, tai džiaugsmas vien dėl to  biggrin.gif

sėkmės visoms  mirksiukas.gif

Saiko, sėkmės puikus derlius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Saiko @ 2006 05 15, 14:35)
gal kam iš IVF'ininkių reikia gonalio? turiu 225 plius dar kažkiek, nes tam pieštuke būna truputį daugiau nei rašo. parasykit a/ž, atiduosiu.

jei ką, pas mane atrodo daugmaž normalu, trečiadienį punkcija, nešiojuos cielą mokyklinę klasę - 20-30 sakė bus  ax.gif gleivinė 12mm, tai džiaugsmas vien dėl to  biggrin.gif

sėkmės visoms  mirksiukas.gif

Saiko, sėkmės puikus derlius thumbup.gif

Svajuke, aš leidausi ovidrelį.
Atsakyti
ačiū visoms už palinkėjimus 4u.gif

svajuke, aš leidausi ovitrelle.
Atsakyti
Saiko, paskaitau, bet nerandu laiko net žodelį brūkštelt, bet visgi - didelės didelės tau sėkmės wub.gif

Peti, žiauriai užjaučiu, blogiau ir būt matyt negali - sužinoti teigiamą rezultatą ir kaip mat jo netekti.... verysad.gif

Visoms, kurios baigiat mėgautis Diferilinu biggrin.gif , gerų startų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 05 15, 16:40)
merginos, kurios neseniai darėtės IVF'us, pasakykite, ką leidotės ovuliacijos sukėlimui: ovidrelį ar pregnilį?  ax.gif

Aš leidausi ovidreli smile.gif
Atsakyti