Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Peti console.gif

Žiauru verysad.gif
Atsakyti
PETI
cray.gif
Atsakyti
Na ir kodėl gi likimas tos žiaurus - viena ranka duoda, o kita tuoj atima verysad.gif .
Laikykis PETI console.gif
Atsakyti
Merginos padekit! Jau nerandu sau vietos, kaip anksciau rasiau padetis tokia: balandzio 13 atliktas 2 IVF , dariausi testa jis rode viena juostele,o balandzio 21 pasirode mm sad.gif truko 5-7 dienas, po savaites vel eme rodytis kraujo taip tepliojo, bet nedaug. Pas gydytoja nebuvau. Si penktad pasidariau testa tai atsirado antra juostele neryski, vakar irgi neryski, siandien vel pasidariau testa ta juostele jau lyg ryskesne.. Ar gali buti negimdinis nestumas juk man pasalinti kiausintakiai? Nescia juk negaliu buti - rodesi vis kraujo. Tai kas man yra? Gal kam nors is jusu panasiai buvo?Gydytoja nekelia tel , o dar savaitgalis .. unsure.gif Padekit verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selli: 14 gegužės 2006 - 11:18
QUOTE(selli @ 2006 05 14, 11:13)
Merginos padekit! Jau nerandu sau vietos, kaip anksciau rasiau padetis tokia: balandzio 13 atliktas 2 IVF , dariausi testa jis rode viena juostele,o  balandzio 21 pasirode mm sad.gif truko 5-7 dienas, po savaites vel eme rodytis kraujo taip tepliojo, bet nedaug. Pas gydytoja nebuvau. Si penktad pasidariau testa tai atsirado antra juostele neryski, vakar irgi neryski, siandien vel pasidariau testa ta juostele jau lyg ryskesne.. Ar gali buti negimdinis nestumas juk man pasalinti kiausintakiai? Nescia juk negaliu buti - rodesi vis kraujo. Tai kas man yra? Gal kam nors is jusu panasiai buvo?Gydytoja nekelia tel , o dar savaitgalis .. unsure.gif Padekit  verysad.gif

Na, kiek žinau negimdinis labai retai būna ne tik kiaušintakiuose. Bet būtinai susisiek su gydytoja, aš jau seniai tą būčiau padarius.
o ir kraujuodama vistiek gali būti nėščia. laikykis 4u.gif
Atsakyti
Peti, lakykis console.gif labai liūdna wub.gif
Atsakyti
PETI verysad.gif verysad.gif verysad.gif cry.gif
Nenusimink, Tau būtinai pasiseks! friends.gif
Atsakyti
PETI
Labai, labai liūdna cry.gif cry.gif cry.gif ir kodėl taip nutinka angel_sadangel.gif
Atsakyti
Peti, jetau kaip gaila. verysad.gif laikykis. na, gerai bent jau tai, kad žinai, jog kabinosi visgi embrioniukas. čia aišku menka paguoda, bet būtinai reikia dar bandyti. nepasiduok. 4u.gif

Leta, thumbup.gif . kaip gerai, kad viskas gerai, nes aš kažkaip labai jaudinausi, kad tik nebūtų negimdinio. bet super, kad viskas gerai. ax.gif
Atsakyti
Peti, Dievuliau kaip gaila... Bet laikykis...
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 05 15, 09:45)
Letathumbup.gif . kaip gerai, kad viskas gerai, nes aš kažkaip labai jaudinausi, kad tik nebūtų negimdinio. bet super, kad viskas gerai.  ax.gif

Gerai, kad nors kažkam thumbup.gif Nes aš tai kaip kokiam rate voverytė jaučiuosi: negimdyvinis atkrito, tai dabar bijau nesivystančio, o labiausiai persileidimo, tada po kurio laiko bijosiu apsigimimų ir taip be galo be krašto... doh.gif Matai kokia durnelė blush2.gif
Bet šiaip jau trūksta normalaus pokalbio su gydytoja, kas kur kaip. Ji labai skubėjo ir visai nieko nepakalbėjom. Gal čia viskas normalu, tik man kai taip sunkiai gavosi tai ir baidausi visko blush2.gif

Selli, tai kas ten pas tave yra? Ar buvai pas gydytoją?
Atsakyti
gal kam iš IVF'ininkių reikia gonalio? turiu 225 plius dar kažkiek, nes tam pieštuke būna truputį daugiau nei rašo. parasykit a/ž, atiduosiu.

jei ką, pas mane atrodo daugmaž normalu, trečiadienį punkcija, nešiojuos cielą mokyklinę klasę - 20-30 sakė bus ax.gif gleivinė 12mm, tai džiaugsmas vien dėl to biggrin.gif

sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti