Peti
Žiauru
Na ir kodėl gi likimas tos žiaurus - viena ranka duoda, o kita tuoj atima .
Laikykis PETI
Laikykis PETI
Merginos padekit! Jau nerandu sau vietos, kaip anksciau rasiau padetis tokia: balandzio 13 atliktas 2 IVF , dariausi testa jis rode viena juostele,o balandzio 21 pasirode mm truko 5-7 dienas, po savaites vel eme rodytis kraujo taip tepliojo, bet nedaug. Pas gydytoja nebuvau. Si penktad pasidariau testa tai atsirado antra juostele neryski, vakar irgi neryski, siandien vel pasidariau testa ta juostele jau lyg ryskesne.. Ar gali buti negimdinis nestumas juk man pasalinti kiausintakiai? Nescia juk negaliu buti - rodesi vis kraujo. Tai kas man yra? Gal kam nors is jusu panasiai buvo?Gydytoja nekelia tel , o dar savaitgalis .. Padekit
QUOTE(selli @ 2006 05 14, 11:13)
Merginos padekit! Jau nerandu sau vietos, kaip anksciau rasiau padetis tokia: balandzio 13 atliktas 2 IVF , dariausi testa jis rode viena juostele,o balandzio 21 pasirode mm truko 5-7 dienas, po savaites vel eme rodytis kraujo taip tepliojo, bet nedaug. Pas gydytoja nebuvau. Si penktad pasidariau testa tai atsirado antra juostele neryski, vakar irgi neryski, siandien vel pasidariau testa ta juostele jau lyg ryskesne.. Ar gali buti negimdinis nestumas juk man pasalinti kiausintakiai? Nescia juk negaliu buti - rodesi vis kraujo. Tai kas man yra? Gal kam nors is jusu panasiai buvo?Gydytoja nekelia tel , o dar savaitgalis .. Padekit
Na, kiek žinau negimdinis labai retai būna ne tik kiaušintakiuose. Bet būtinai susisiek su gydytoja, aš jau seniai tą būčiau padarius.
o ir kraujuodama vistiek gali būti nėščia. laikykis
Peti, lakykis labai liūdna
PETI
Nenusimink, Tau būtinai pasiseks!
Nenusimink, Tau būtinai pasiseks!
PETI
Labai, labai liūdna ir kodėl taip nutinka
Labai, labai liūdna ir kodėl taip nutinka
Peti, jetau kaip gaila. laikykis. na, gerai bent jau tai, kad žinai, jog kabinosi visgi embrioniukas. čia aišku menka paguoda, bet būtinai reikia dar bandyti. nepasiduok.
Leta, . kaip gerai, kad viskas gerai, nes aš kažkaip labai jaudinausi, kad tik nebūtų negimdinio. bet super, kad viskas gerai.
Leta, . kaip gerai, kad viskas gerai, nes aš kažkaip labai jaudinausi, kad tik nebūtų negimdinio. bet super, kad viskas gerai.
Peti, Dievuliau kaip gaila... Bet laikykis...
QUOTE(svajukė @ 2006 05 15, 09:45)
Gerai, kad nors kažkam Nes aš tai kaip kokiam rate voverytė jaučiuosi: negimdyvinis atkrito, tai dabar bijau nesivystančio, o labiausiai persileidimo, tada po kurio laiko bijosiu apsigimimų ir taip be galo be krašto... Matai kokia durnelė
Bet šiaip jau trūksta normalaus pokalbio su gydytoja, kas kur kaip. Ji labai skubėjo ir visai nieko nepakalbėjom. Gal čia viskas normalu, tik man kai taip sunkiai gavosi tai ir baidausi visko
Selli, tai kas ten pas tave yra? Ar buvai pas gydytoją?
gal kam iš IVF'ininkių reikia gonalio? turiu 225 plius dar kažkiek, nes tam pieštuke būna truputį daugiau nei rašo. parasykit a/ž, atiduosiu.
jei ką, pas mane atrodo daugmaž normalu, trečiadienį punkcija, nešiojuos cielą mokyklinę klasę - 20-30 sakė bus gleivinė 12mm, tai džiaugsmas vien dėl to
sėkmės visoms
jei ką, pas mane atrodo daugmaž normalu, trečiadienį punkcija, nešiojuos cielą mokyklinę klasę - 20-30 sakė bus gleivinė 12mm, tai džiaugsmas vien dėl to
sėkmės visoms