Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Chiara @ 2006 05 12, 08:39)
Mireja, arba BY kainos pasikeite, arba neisivaizduoju, kokioje klinikoje moteriske daresi, bet Minsko klinikose kainos tikrai nera pigesnes. Dar paziuresiu kainininke, kiek tiksliai kainuoja, bet privacioje klinikoje skirtumas tikrai nedidelis, o iskaitant visas vizas, vazinejimus, gyvenimus ir t.t. gausis tikrai brangiau.

O blink.gif na, kiek ji man parašė, tiek ir paskelbiau, gal tikrai kainos pasikeitė g.gif Veiksmas kiek aš suprantu, biški daugiau nei prieš metus vyko.
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 05 12, 10:42)
Magi, laikom kumštukus, saugok burbuliukus kad užsibūtu visiems 9 mėnesiams 4u.gif

Labai ačiū už gerus palinkėjimus.

Jau dvi dienos praėjo, liko tik 12 rolleyes.gif Tikra baisuma tos dvi savaitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magi: 12 gegužės 2006 - 16:28
QUOTE(Daiva @ 2006 05 11, 12:10)
Selli, pasidaryk dėl visko testuką - kad nebūtų negimdinio...ir paskambink gydytojai po to pasitark bet kokiu atveju...

Daiva as pasidariau testa kaip tu ir patarei po kiek laiko atsirado antra juostele bet netokia ryski. Tai reiskia kad man negimdinis nestumas?? jezau jau nezinau kas cia su manimi vyksta.. o gydytojai neskambinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 05 12, 16:10)
Kažin, kaip Leta.. g.gif Leta, ar viskas gerai pas tave? ar jau buvai pūslytės ieškoti?  4u.gif

Na rodos kad ir nieko kol kas. Puslytę jau mačiau vakar. Viskas vietoje ir kol kas normos ribose. Gydytoja labai skubėjo tai tik staigiai pažiūrėjo ir viskas. Neteplioja, tik kas kokias tris dienas užeina tokie geroki skausmai ir tęsiasi visą dieną, tai labai mane gasdina. Bet aš labai jau saugausi, daug drybsau lovoje, darbe sutariau tik po pusdienį kol kas dirbti. Šiaip jau po truputį pradedu džiaugtis, bet labai atsargiai.
Papildyta:
QUOTE(selli @ 2006 05 12, 18:26)
Daiva as pasidariau testa kaip tu ir patarei po kiek laiko atsirado antra juostele bet netokia ryski. Tai reiskia kad man negimdinis nestumas?? jezau jau nezinau kas cia su manimi vyksta.. o gydytojai neskambinau  blush2.gif

Tai dabar skubiai ir skambtelk gydytojai ir paklausk, gal reikia į ligoninę važiuoti ar visai nieko į galvą neimti.
Atsakyti
Merginos , jai pas mane pasalinti kiausintakiai ar gali buti negimdinis nestumas??
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 05 13, 11:57)
Merginos , jai pas mane pasalinti kiausintakiai ar gali buti negimdinis nestumas??

Nerealu.
O po kiek laiko ta antra juostele atsirado?
Atsakyti
Svajuke, gali braukti mane iš laimingųjų sąrašo. 15d. po įsodinimo pradėjo eiti murzinas Crinonas, o 16d. susirgau. HCG nukrito iki 9/
Iškrentu.
Visoms didelės sėkmės. Visai tai nebuvo mano eilė. verysad.gif
Atsakyti
PETI verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 05 13, 14:22)
Svajuke, gali braukti mane iš laimingųjų sąrašo. 15d. po įsodinimo pradėjo eiti murzinas Crinonas, o 16d. susirgau. HCG nukrito iki 9/
Iškrentu.
Visoms didelės sėkmės. Visai tai nebuvo mano eilė. verysad.gif

cray.gif cray.gif cray.gif Peti laikykis
Atsakyti
Nu joli palki doh.gif Peti wub.gif
Atsakyti
Truksta žodžių verysad.gif verysad.gif

Laikykys console.gif nors lengva pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 05 13, 13:40)
Nerealu.
O po kiek laiko ta antra juostele atsirado?

Nu ta juostele atsiranda po kokiu 5 minuciu bet jinai tokia nesryski. Antra testa jau taip pabandziau vistiek ta juostele atsiranda neryski.

Liudna del PETI verysad.gif , LAIKYKIS.
Atsakyti