Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

na, Magi, linkiu tau dabar kantrybės ir nervų geležinių belaukiant. lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir žinoma tik teigiamo rezultato. 4u.gif
Atsakyti
Na, Magi, lauksim gausios šeimynos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 11, 14:29)
Aš jau nešiojuosi savo tris burbuliukus wub.gif  gerai, kad vieną dieną atidėjome sodinimą, nes šiandien ryte iš 7 du buvo 8 ląstelių ir 5 keturių. Tai sudėjo tuos du geruosius-spartuolius ir vieną ne tokį spartų embrioniuką. Kitus užšaldėme (tikiuosi trečiam leliukui mirksiukas.gif ).

Na ką pradėsime skaičiuoti dienas. Jetau, kaip ilgai tos dvi savaitės eis...iš patirties žinau...

Magi thumbup.gif laikykis thumbup.gif
Atsakyti
Magi
Linkiu Tau kantrybės ir stiprybės šias dvi savaites wub.gif
Sakai šaldyti bus trečiam leliukui, aš tai galvoju, kad dabar bus iškarto antras ir trečias, nes puikūs tavo embrioniukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 05 11, 14:33)
Magi, gal atostogas pasiemei?

Oi ne jokių atostogų - dirbu pilnu tempu. Va tik šeštadienį išskrendu į Sankt Peterburgą ilgam savaitgaliui. Tai truputį pailsėsiu smile.gif Grįšiu antradienį tai jau bus beveik savaitė nuo įsodinimo prėjusi. Oi kaip gerai.

QUOTE(paiduke @ 2006 05 11, 17:34)
Magi
Linkiu Tau kantrybės ir stiprybės šias dvi savaites  wub.gif
Sakai šaldyti bus trečiam leliukui, aš tai galvoju, kad dabar bus iškarto antras ir trečias, nes puikūs tavo embrioniukai  thumbup.gif  thumbup.gif

Būtų šaunu iš karto du rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 05 11, 10:09)
Noriu pasiteirauti, gal kuri daresi IVF Rygoje?? Kalbama, kad ten gerai ir apie 2000 lt. pigiau  g.gif Butu idomu suzinoti. Galvoju apie Usoniene, bet gal verta Rygoje butu pabandyti g.gif Gal turit kas atsiliepimu?

Na, aš, aš...

Pigiau tikrai nebus, nes viską darysi čia, o ten tik punkcija ir įsodinimas. Arba, jei norėsi kad ten tavę ir stebėtų, reikės kur nors gyvent, arba važinėt, kas irgi labai daug kainuoja. Prie donorų temos yra Rygos klinikų adresai. Pažiūrėk. "Embrions" gal ir pigiau biški, bet vargu ar tau ten patiktų g.gif

Jei ieškai pigiau yra Baltarusija, viena iš mūsų ten pastojo (su šaldytais po pirmo IVF). Gal ji nesupiks jei parašysiu, kad jai viskas (su vaistais) kainavo 1700Euro+150Euro šaldymas.

Dar, kažkur buvo diskusija apie Lenkija, irgi sakė kad pigiau, beto nuolaidos nepastojųs iš pirmo karto, bet neprisimenu kas ir ką rašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 11 gegužės 2006 - 22:30
Norėjau paklausti, gal kuri žinote kur būtų galima paskaityti apie kliniką lenkijoje? Kažkaip nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 05 12, 07:34)
Na ka tyrimai padaryti,viskas tvarkoje,belieka sulaukti mmm ir startuoti, bijau kaip velnio viso šito reikalo,kažkodėl toks jausmas,kad mirties nuosprendį man kas nors taiko  blink.gif  doh.gif

Na jau na jau smile.gif Tai ne mirties nuosprendis, o nuostabi galimybė, vilties spindulys susilaukti vaikiuko. Taip reikia galvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 05 11, 22:26)
Na, aš, aš...
Jei ieškai pigiau yra Baltarusija, viena iš mūsų ten pastojo (su šaldytais po pirmo IVF). Gal ji nesupiks jei parašysiu, kad jai viskas (su vaistais) kainavo 1700Euro+150Euro šaldymas.

Mireja, arba BY kainos pasikeite, arba neisivaizduoju, kokioje klinikoje moteriske daresi, bet Minsko klinikose kainos tikrai nera pigesnes. Dar paziuresiu kainininke, kiek tiksliai kainuoja, bet privacioje klinikoje skirtumas tikrai nedidelis, o iskaitant visas vizas, vazinejimus, gyvenimus ir t.t. gausis tikrai brangiau.
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 05 11, 23:26)
Na, aš, aš...

Pigiau tikrai nebus, nes viską darysi čia, o ten tik punkcija ir įsodinimas. Arba, jei norėsi kad ten tavę ir stebėtų, reikės kur nors gyvent, arba važinėt, kas irgi labai daug kainuoja. Prie donorų temos yra Rygos klinikų adresai. Pažiūrėk. "Embrions" gal ir pigiau biški, bet vargu ar tau ten patiktų g.gif

Dar, kažkur buvo diskusija apie Lenkija, irgi sakė kad pigiau, beto nuolaidos nepastojųs iš pirmo karto, bet neprisimenu kas ir ką rašė.

Reiskia, nieko ypatinga ten ir ne kiek ne pigiau gausis jei teks vazineti. Manau, geriausia bus nebesiblaskyti ir apsistoti tie Usoniene g.gif Apie Baltarusijas ne negalvoju, pasitikiu labiau lietuviais daktarais nei baltarusais ax.gif Kadangi girdejau, kad Ryga pigiau tai ir paklausiau.
Atsakyti
Magi, laikom kumštukus, saugok burbuliukus kad užsibūtu visiems 9 mėnesiams 4u.gif

Atsakyti
Kažin, kaip Leta.. g.gif Leta, ar viskas gerai pas tave? ar jau buvai pūslytės ieškoti? 4u.gif
Atsakyti