Aciu uz palaikyma. Bandau ieskoti ir teigiamu pusiu - pvz., galesiu anksciau pasidaryti IVFa (nu, negali net niekam papasakoti, koks smagumas).
Vynas lauke - super. Negaliu tik ketvirtadieni. Dar vis mokausi, bijau, kad jei nenueisiu kuri karta, tai is viso nebelankysiu ir mane pribaigs tikra depresija.
Del raminanciu truputeli bijau. Ir taip medziagu apykaita suletejusi, spaudimas visada zemas. Bijau, kad ir embrionai gal del to nesikabina. Gal su jusu pagalba kaip nor bandysiu be vaistuku...
Peti, naujienos.
Gal tikrai pavasaris šis stebuklingas
Gal tikrai pavasaris šis stebuklingas
QUOTE(svajukė @ 2006 05 11, 08:19)
Chiara, "lavliu na slove", tai gal IVF'ą dabar planuoji darytis anksčiau nei rugpjūtį? minėjai, kad galėsi dabar anksčiau pasidaryti.
aš tai jau noriu, kad laikas greičiau eitų, greičiau.
aš tai jau noriu, kad laikas greičiau eitų, greičiau.
Jo, ir as...
Dar gerai pasuksiu galva, bet, ko gero, kraustysiuos i liepa. Logiskai pagalvojus, + 1 men. nieko gero neduos, o delsti man jau nera ko.
Magi, kaip tavo perliukai? Kaip tu?
Noriu pasiteirauti, gal kuri daresi IVF Rygoje?? Kalbama, kad ten gerai ir apie 2000 lt. pigiau Butu idomu suzinoti. Galvoju apie Usoniene, bet gal verta Rygoje butu pabandyti Gal turit kas atsiliepimu?
PETI, labai didžiuliai sveikinimai
Sveikos mergaites, kreipiuosi i jus , nzn ar cia normalu, IVF darytas balandzio 13, balandzio 21 atkeliavo mm truko 5-7 dienas normaliai, vel po savaites pradejo teplioti, nu lyg ir normalu po tokiu proceduru, bet vis ryskeja tas kraujas ir skauda pilvo apacia, gal kazkas negerai net nzn . Gal kam panasei buvo?O prie tv vis neprieinu
Labai dziaugiuosi uz PETI