Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aciu uz palaikyma. 4u.gif Bandau ieskoti ir teigiamu pusiu - pvz., galesiu anksciau pasidaryti IVFa (nu, negali net niekam papasakoti, koks smagumas). lotuliukas.gif

Vynas lauke - super. Negaliu tik ketvirtadieni. Dar vis mokausi, bijau, kad jei nenueisiu kuri karta, tai is viso nebelankysiu ir mane pribaigs tikra depresija.

Del raminanciu truputeli bijau. Ir taip medziagu apykaita suletejusi, spaudimas visada zemas. Bijau, kad ir embrionai gal del to nesikabina. Gal su jusu pagalba kaip nor bandysiu be vaistuku...
Atsakyti
Peti, thumbup.gif naujienos.
Gal tikrai pavasaris šis stebuklingas g.gif blush2.gif
Atsakyti
PETI thumbup.gif didžiausi sveikinimai pagaliau pasiekus savo tiksla wub.gif
Atsakyti
Chiara, "lavliu na slove", tai gal IVF'ą dabar planuoji darytis anksčiau nei rugpjūtį? bigsmile.gif minėjai, kad galėsi dabar anksčiau pasidaryti.

aš tai jau noriu, kad laikas greičiau eitų, greičiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 05 11, 08:19)
Chiara, "lavliu na slove", tai gal IVF'ą dabar planuoji darytis anksčiau nei rugpjūtį?  bigsmile.gif minėjai, kad galėsi dabar anksčiau pasidaryti.

aš tai jau noriu, kad laikas greičiau eitų, greičiau.  ax.gif

Jo, ir as...
Dar gerai pasuksiu galva, bet, ko gero, kraustysiuos i liepa. smile.gif Logiskai pagalvojus, + 1 men. nieko gero neduos, o delsti man jau nera ko.
Atsakyti
Magi, kaip tavo perliukai? Kaip tu?
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, gal kuri daresi IVF Rygoje?? Kalbama, kad ten gerai ir apie 2000 lt. pigiau g.gif Butu idomu suzinoti. Galvoju apie Usoniene, bet gal verta Rygoje butu pabandyti g.gif Gal turit kas atsiliepimu?
Atsakyti
Chiara, manau, kad jeigu gerai jautiesi, tai laukti tikrai nėra ko. kai apsispręsi, duok žinią, pataisysiu sąrašiuką. smile.gif
Atsakyti
PETI, labai didžiuliai sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites, kreipiuosi i jus , nzn ar cia normalu, IVF darytas balandzio 13, balandzio 21 atkeliavo mm sad.gif truko 5-7 dienas normaliai, vel po savaites pradejo teplioti, nu lyg ir normalu po tokiu proceduru, bet vis ryskeja tas kraujas ir skauda pilvo apacia, gal kazkas negerai net nzn . Gal kam panasei buvo?O prie tv vis neprieinu sad.gif
Atsakyti
Selli, pasidaryk dėl visko testuką - kad nebūtų negimdinio...ir paskambink gydytojai po to pasitark bet kokiu atveju...
Atsakyti
Labai dziaugiuosi uz PETI thumbup.gif
Atsakyti